- 21 Kasım 2017
- 28.815
- 124.857
- 598
- Konu Sahibi pistachio_27
Konuyla ilgisi yok ama Antepli misiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bunlari duymak unutmaya Motive olmak istiyordum aslinda.Aşk değil o alışkanlık, aşk olsaydı duramazdınızşaka bi tarafa neresinden tutarsam elimde kalıyor diyorsunuz. Ömür boyu mutsuz olmaktansa bir iki ay acınızı çekip unutursunuz. Sonrada iyi ki dersiniz.
kendinizi küçük düşürmek ,aciz görünmek ister misiniz?Degilim ve böyle biriyle de yapamam herhalde
Erkeklerin sağı solu belli olmuyor bazen fazla ilgi gösterirken bazen nefret ediyormuş gibi davranırlar.yazmak isterse mutlaka yazar aramak isterse mutlaka arar ama hayatında başka birisi de olabilir kendini kullandırma. Eğer gerçekten kalbi sendeyse dönecektir.Arkadaslar tanistigim bir Adam vardi. Daha önceki konularimizi gördüyseniz bilirsiniz ama adamin neresinden tutsam elimde kaliyor hep zarar hep hüsran. Bir ilgili oldugu dönem geciriyoruz, sonra aniden ilgisizlesiyor. Tanistigimizdan beri 2 aydır bir mutlu bir hayal kirikligi böyle gidiyor. En son yine ilgisiz moduna girince cektim resti.
Bidaha senin yüzüne bakan senin gibi dönek olsun dedim. Oda kizman yersiz haber verdim sana dedi. Ondan beri ses seda yok. Ve ben suan kendimi ona yazmak icin zor tutuyorum. Kendi kendime abartmissin, Adam calisiyordu, müsterisi gelince gelemedi filan demeye basladim.
Ben neden bukadar aptal ve iradesizim ya. Nolur beni caydirin. Bu adamla hic bir mantigi yok devam etmenin ama ben birkere asik oldum, kalbime nasil söz gecirecegim?
Elbette hayirkendinizi küçük düşürmek ,aciz görünmek ister misiniz?
işte siz ona yazdığınız her an onun gözünde ve en önemlisi kendi gözünüzde aciz bir kadın oluyorsunuz. niye işine verdiği değerin onda birini size vermiyor? niye dışarda bile işinden nasıl ayrıldın da geldin muhabbeti yapıyorsunuz ? onun size vereceği minicik ilgi,sevgi taneleri için. kim bu kadar az sevgiye bile razı olur ? aciz, kendi iradesine sahip çıkamayan ,özünde kendine değer vermeyen insanlar.Elbette hayir
kendinizi küçük düşürmek ,aciz görünmek ister misiniz?
Bunlar bilmedigim seyler degil aslinda ama insan bu durumun icinde olunca cokta net göremiyor. Yazdiklariniz adeta sarsip yüzyillik uykudan uyandiran cinsten. Hergün okuyup hatirlatacagim kendime ve uyguluyacagim. Tesekkür ederimişte siz ona yazdığınız her an onun gözünde ve en önemlisi kendi gözünüzde aciz bir kadın oluyorsunuz. niye işine verdiği değerin onda birini size vermiyor? niye dışarda bile işinden nasıl ayrıldın da geldin muhabbeti yapıyorsunuz ? onun size vereceği minicik ilgi,sevgi taneleri için. kim bu kadar az sevgiye bile razı olur ? aciz, kendi iradesine sahip çıkamayan ,özünde kendine değer vermeyen insanlar.
seni seviyorum ama bunu kabul edemem, bu kendime hakaret olur diyenler kazanır. bu ilişkide kazanmasa bile kendi değerini bildiği için, daha azına razı olmayacağı için kazanır.
gun icinde seninle ilgili aksam ara ara ilgili. bazen uzun sureli sessizlikler ortadan kaybolmalar. bi bakiyoksun asiri ilgi bulutlardasin bi bakiyosun tlfna bile bakmiyo.Napiyorlar ozaman karilariyla aralari kötü olunca ilgi gösterip, onlarla iyi olunca ilgisizmi oluyorlar?![]()
Tipkisinin aynisigun icinde seninle ilgili aksam ara ara ilgili. bazen uzun sureli sessizlikler ortadan kaybolmalar. bi bakiyoksun asiri ilgi bulutlardasin bi bakiyosun tlfna bile bakmiyo.![]()