- 5 Mayıs 2015
- 5.013
- 6.607
- Konu Sahibi notdefteri2_
Önceki actigim konuyu hatirlayanlar vardir. Nisana yakin bir anda korkmustum, sogumustum, sevgimk sorguluyordum.Evlenmekten vazgectim, erkek arkadasimla ara verdik. Bir haftadir o ne yedi ne icti diye agliyorum, o üzülüyor diye kendimi mahvediyorum. ona sarılmayı cok özledim. ama bana olan ilgisi, sevgisini hatırlıyorum, resmen batiyor..yapayalnız kaldi sehirde diye kardesimi yanina yolladim o gün. hem özledim, hem de evlilik cok korkutuyor..annesini aradim anneler günü için oğlumu üzme bir an önce kararını ver dedi mahvoldum, haklı kadın.
Bu kadar iyi biriyle, beni bu kadar seven biriyle de evlenmezsem hiç evlenemem gibi geliyor. ama ona hissettiğim vicdan ki, sevgi mi bilmiyorum. çok kararsizim, cok karisigim..evliligi cok mu büyütüyorum kafamda sizce?
Beni cok sevdigi icin mi bilmiyorum, bana basit biri gibi, cok zeki degil gibi geliyor..ben mi cok sey ariyorum!!
Bu kadar iyi biriyle, beni bu kadar seven biriyle de evlenmezsem hiç evlenemem gibi geliyor. ama ona hissettiğim vicdan ki, sevgi mi bilmiyorum. çok kararsizim, cok karisigim..evliligi cok mu büyütüyorum kafamda sizce?
Beni cok sevdigi icin mi bilmiyorum, bana basit biri gibi, cok zeki degil gibi geliyor..ben mi cok sey ariyorum!!