Ben neden böyleyim

Arkadaşım tanıştırdı, uzun zmandır kendisi ile de görüşmüyorduk ama bir anda aradı böyle böyle diye ilk defa tamam dedim hiç acaba diye sorup düşünmeden atladım. Ailesi garip bir çocuk, çalıştığı maaşını dahi anasına veriyormuş sonradan öğrendim, sağlıklı aile bağları yok. Hayat tarzımız bambaşka, tamam arkadaşımla uzun zamandır görüşmüyoruz ama sosyal medyamdan belli nasıl bir hayat tarzına kaymış olduğum. Meslekler arasında fark var, tip ve tarz olarak da varmış ama ben görmemişim her gören arkadaşım öyle söylüyor. Sen üzülme diye demedik ama olmazdı zaten dediler, ki bu detayları anlatmadım onlara daha olumsuz bakarlar diye. Kardeşim var mesela sen salak mısın ne diye böyle şeyler yaptın bana neden anlatmadın diye azarladı :) Biliyordum çünkü göstereceği tavrı ama işte o zaman fark edememişim
Doğru dürüst birisini ayarlamazlar konu sahibi.o dönem geçti.kimse kimseye iyilik yapmaya çalışmıyor bu devirde.tabiri caizse elde ne varsa bir umut kakalamaya çalışıyor.çok iyi olsa herkes kendine alıyor valla.😁
 
Allah birini nasıl korur'un canlı kanlı örneğisiniz.
Bağlanmadan tertemiz bitmiş, mis.
Aklınızda takılı kalması çok normal.
Seneler sonra heveslendiniz, canlandınız, üzerinizdeki ölü toprağını bi silkelediniz, pat sonuç fiyasko! Duvara tosladınız.
Hiiiç dert etmiyorsunuz, tam gaz flört mlört aşk meşk işlerine dalıyorsunuz Allah ne verdiyse.
Tabi burası abartı. Gene temkinli olmakta fayda var ama alıcılarınızı açık tutuyor, gözleri sağa sola kaydırıyor, enerjinizi düşürmüyorsunuz.
Evet Allah korudu, çünkü olmazdı aileler anlaşamazdı benim anam babam hastalanırdı çünkü hiçbirşeye karışmazlar sessiz sakindirler uyarılarını yaparlar ama hatalarımızın sonucunu görmemiz için serbest bırakırlar.
Vallahi öyle oldu, seneler sonra asıl kriterlerin neler olduğunu tekrar gözden geçirmeme sebep oldu. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğretti. Belki bu yüzünü göstermeseydi hala görüşüyor olurduk kim bilir.
Artık alıcılarım çok açık çok şükür o tedirginliğim de gitti heran herşey herhangi biri olabilir :D
 
Doğru dürüst birisini ayarlamazlar konu sahibi.o dönem geçti.kimse kimseye iyilik yapmaya çalışmıyor bu devirde.tabiri caizse elde ne varsa bir umut kakalamaya çalışıyor.çok iyi olsa herkes kendine alıyor valla.😁
Vallahi kakalamaya çalıştılar iyi çocuk diye diye diye kafama kazıdılar, iyi çocuk çünkü kim nere çekerse oraya gidiyor herkesin her dediğini yapıyor hayır diyemiyor. Plan program yapamıyor, çalışıyor kazanıyor maaşı anasına veriyor buluşuyoruz cebinde parası yok maaş alamadım henüz diyor e ben de alamadım ama kartla harcıyorum diyorum ben ödüyorum :P sürekli bir kendini alçak gören muhabbetlere giriyor sürekli bir duygu sömürüsü gibi, yok efendim maaşım az bu maaşla ne yapılır evlenilmez bile herkes evlen diyor ama nasıl olacak falan. Bu arada bunları ayrıldıktan sonra arkadaşlarıma anlatınca dank etti, keşke önceden anlatsaydım. Ha en önemli özelliği de herşeyi 3. Ve 4. kişilere anlatıp akıl alması, ve o akıla göre kendi düşüncelerini şekillendirmesi. Aramızda geçen herşeyi her konuşmayı bizi tanıştıran arkadaş biliyormuş düşünün, şükürler olsun diyorum
 
Merhaba hanımlar
Birçok insana göre güzel bir hayatım, iyi bir mesleğim ve iyi kazançlı bir işim, iyi bir dış görünüşüm, iyi bir ailem, iyi arkadaşlarım var. En azından tüm çevrem bunları sürekli bana karşı dile getirir. Ama gelin görün ki iş ilişki kurmaya gelince bu yaşıma kadar(33) kimseyle bir ilişki kuramadım. İş odaklı oldum uzun süre, belki o yüzden olmadı veya iletişim olarak sağlıklı iletişim kuramadım kimseyle bilmiyorum. Hayatım rayında gidiyordu ta ki iki ay önce biri ile tanıştırılana kadar. Kendisi ağırbaşlı efendi düzgün biri idi, özelliklerimiz uyar gibi gelmişti ancak ne meslek ne aile yapısı ne hayat tarzı ne ileriye dönük hedefleri hiçbiri bana uymamış aslında. Kendisi sürekli beni kendinden üstün görmüş, sonradan düşününce fark ettim başından beri aslında tamamen uyumsuzmuşuz. Kendi hayatında bazı sıkıntıları vardı aile sağlık sorunları, her seferinde bişeyleri oldurmak için çaba sarf ettim zor zamanlardan geçtiği için biraz kendimden ödün gösterdim ama hiçbirşeye değmemiş. En son sıkıntılarının pik yaptığı dönem(bana anlatmamıştı) fevri bir harekette bulundum ama sıkıntısını öğrendiğim an hatamı anlayıp özür diledim kendisinden asla cevap alamadım defalarca aradım mesaj attım amacım ise kendi içimi rahat ettirmekti çünkü vicdanen çok rahatsız hissettim.
Şuan iletişim tamamen kopuk, tekrar olsun da istemiyorum çünkü zaten ilerisi olmayacak bir iş, ailemi böyle bir kaoslu bir aile ile sınamak istemem. Son yaptığı bana bir cevabı bile çok görmesiyle kafamdaki tek pozitif yönü de bittiği için benim gözümde hiçbir değeri yok. Ama maalesef ki hala daha aklıma geliyor, bende sosyal profilleri engelli kendisi de beni telefondan engelledi arayıp ulaşmamam için, zaten engellemese de ulaşmaya çalışmazdım ama bu olmayacak iş neden hala benim aklımı kurcalıyor neden fake profilden bakıyorum bilmiyorum. Gelse olmaz derim, ama en son yaptığı saygısızlığı hazmedemiyorum sanırım.
Sonradan hayatıma girecek olan insanlar için büyük bir ders verdi bana, ama yine de bir şekilde benim değerimi anlasın diye bekliyorum sanırım..
Ama anlayamıyorum, neden başından beri göremedim, neden büyük bir sorun olacak şeyler aslında o ara sorun değilmiş gibi geldi. İlerde biri daha olursa yine aynı psikolojide olmamam için ne yapmam lazım inanın bilemiyorum..
Ten uyumu yoksa gönder gitsin 😂😂😂😂😂 başta anlıyor insan ben mesala eşimle ilk görüşte karar verdik evlenmeye bir gün değil 10 dk da 😂😂😂hiçte pişman değilim
 
Back
X