Ben neden boyleyim

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar.
Ben kendime engel olamıyorum çok takinyiliyim herşeyi çok çok çok fazla kafama takiyorum..ve esimin gözünde problem çıkaran ben oluyrm bugün hayat güzel bi zaman geçirdik bu arkadaşı aradi ben pek sevmem o arkadaşını bi yere çağırdı esim de disardayiz biz gelemem dedi neyse biz yine iyiz akşam üzeri başka bi arkadaşı aradi iftr yapacaklarmis sende gel dediler bende istersen git ben eve dönüp iftar yaparım sorun değil dedim tamam bakarız dedi.akşam gitsem mi dedi git dedim beni eve bırakıp gityi az önce msj attim o sevmediğim arkadasin iki de bir aramasın sen evlisin bunun farkında olsun onceki sen yok karşında dedim..esim da bana bak kalbini kirmak ustemiyrm ikide bier abuk subuk şeyle yazma bırak bi düzen oturtalim mutlu olalım dedi bende hiç biey yazmadım ben çok hataliyim farkındayım..ama engel olamiyrm bazı davranislarima mesela esim bana karşı kendince romantik bile sayılırdı ama artık o eski halinden eser gik çünkü ettigimiz büyük kavgaların haddi hesabı yok..çok berbat şeyler yaşadık yani artık yoruldum ben kendimden yaşadıklarından hersyden..olgun aklı başında kadınlara imreniyrm bende öyle olmak istiyrm bana ben takıntılı çocukça triplere giren biriyim :((( tam ifade edemedim kendimi ama ins azda olsa anlatabilmisimdir

Kendinize engel olun, mesaj atmayın. Gerçekten ilginç yani, bu kadar acil olan ne ki mesaj atıyorsunuz?

Mesaj çok gereksiz olmuş.Galiba kurup kurup dökülen tarzdasın.Yapma böyle,kendini doldurma.
Eşin zaten o kişinin teklifini kabul etmemiş,neden hala üzerine gittin ki ?
Adama 1 adım özgürlük tanımışsın,onu da burnundan getirmişsin.

Mesaj çok gereksiz olmuş.Galiba kurup kurup dökülen tarzdasın.Yapma böyle,kendini doldurma.
Eşin zaten o kişinin teklifini kabul etmemiş,neden hala üzerine gittin ki ?
Adama 1 adım özgürlük tanımışsın,onu da burnundan getirmişsin.
Evet kendi kendimi dolduruyrm.. gittiğin yer belli diyor bana ki genelde herşeyi anlatır esim bana günün nasıl geçti desem şöyle yaptim böyle oldu falan gibi paylaşır..veya gelip kendi anlatır ya bugüne böyle böyle oldu gibisinden

Engel olamiyrm illa soylucrm esimde kızıyor ben çocuk değilim kimle nası biliyorum diyor.Bende sen bilmezsin bilsen zamanında seni kullanmazlardi diyordum ozammda kavga ediyorduk

Bu cok yanlis vir uslup degil esim kucuk cocuk dese kizarim nedemek kendini kulkandrmazdin . Olmus ve bitmis cocuk gibi yonetmeye calismayin yasafiginz anadan.keyif cikatin gondermeyin yada huyunuzu biliyorsaniz ..

Her nerede olursa olsun.uslup soyleme tarzi cok onemli
Misal ;
+ayse sunu versene.. demek var
Birde
+canim yoruyorum seni ama sunu verebilirmisin demek var ..
Bence kendinize ve konusmalariniza dikkat edin zira sonucunda cok derin yaralar sizi bekliyor olacak :(

Bu cok yanlis vir uslup degil esim kucuk cocuk dese kizarim nedemek kendini kulkandrmazdin . Olmus ve bitmis cocuk gibi yonetmeye calismayin yasafiginz anadan.keyif cikatin gondermeyin yada huyunuzu biliyorsaniz ..

Her nerede olursa olsun.uslup soyleme tarzi cok onemli
Misal ;
+ayse sunu versene.. demek var
Birde
+canim yoruyorum seni ama sunu verebilirmisin demek var ..
Bence kendinize ve konusmalariniza dikkat edin zira sonucunda cok derin yaralar sizi bekliyor olacak :KK43:
Bu takintilarimdan ve dilimdem dolayı çok büyük yaralar aldim zaten bubyuzdende önceki gibi değiliz esimle tahammülümüz yok...halbuki eskisi gibi olmayı çok isterdim

Hatanın farkindasin zaten ona yorum yapmayacağım.

Eşine o an dökmek istediklerini yakın bir arkadaşına Dök kendini bir kaç dakika oyalarsan kontrolü tekrar elde tutar yani kendine engel olmuş olursun mesaj falan atmazsin böyle.

Yüz yüze iken de hemen kafanı dağıt başka şeylerle ona odaklanma böylelikle cevap vermezsin o an.

Bu takintilarimdan ve dilimdem dolayı çok büyük yaralar aldim zaten bubyuzdende önceki gibi değiliz esimle tahammülümüz yok...halbuki eskisi gibi olmayı çok isterdim

Olabilirsiniz bende siz gibiydim hatta birazda olsa hala oyleyim denebilir erkek aradasimla cook tartstik cook kotu seyler yasadik oysa ben.bilenemism tatli dille herseyi yaptirabilcegimi simdi.hetsey rayina girmek.uzere su an hersey guzel

Kendinizi bu kadar dinleyin kendinize zaman ayirmayin surekli.mesgul olursabiz takintilariniz azalir

Hatanın farkindasin zaten ona yorum yapmayacağım.

Eşine o an dökmek istediklerini yakın bir arkadaşına Dök kendini bir kaç dakika oyalarsan kontrolü tekrar elde tutar yani kendine engel olmuş olursun mesaj falan atmazsin böyle.

Yüz yüze iken de hemen kafanı dağıt başka şeylerle ona odaklanma böylelikle cevap vermezsin o an.
Bazen taktigimda biseyi kendimi markete atiyrm eve en uzaktaki market e gidip bakiniyrm sevdiğim biseyi alıp donuyrm iyi geliyor bazen..ama Engel olamadgim anlarda oluyor malesef

Olabilirsiniz bende siz gibiydim hatta birazda olsa hala oyleyim denebilir erkek aradasimla cook tartstik cook kotu seyler yasadik oysa ben.bilenemism tatli dille herseyi yaptirabilcegimi simdi.hetsey rayina girmek.uzere su an hersey guzel

Kendinizi bu kadar dinleyin kendinize zaman ayirmayin surekli.mesgul olursabiz takintilariniz azalir
Ne güzel ins daha güzel olur ilişkiniz... bende eskisi gibi olmak istiyrm esimle esime baktığım zaman bana duyduğu sevgiyi gorebikiyrm.ama oda artık kendini frenliyor.çok sevdigini biliyorum ama dedigim gibi berbat kavgalar yaşadık...suanda da benim bu aptal harektlerimdrn dolayı bu düzen oturtamiyrz normal çiftler gibi olamiyrz

İyi de zaten o kişiyle buluşmamış ki anladığım kadarıyla. Aradan baya bir zaman geçmis siz mesaj atmışsınız, bu çok kötü olmuş.

Mesajla zaten sorunlarınızı çözemezsiniz. Bir derdiniz varsa, olayın olduğu an yüzüne söyleyin, tabi ki sert bir dille değil. Sonradan konuyu açmak çok sinir bozucu. Eşim de bana bazen yapar, bir olayın üstünden zaman geçer, sonradan tekrar açar olayı. Çok sinirlenirim buna.

Rahat bırakın eşinizi, onun da bir hayatı olsun arkadaşlarıyla, hobileriyle. Tabi sizin de... Evlilik birbirini kıskaç altına almak değildir.

Eşine katşı gizli bir kinin mi var ben mi yanlış anlıyorum
Yoksa neden hem gönderip hem de sonrasında sorun çıkarıyorsunuz
Sanki bişeylerin hıncını alamayıp aslında saldırıyorsunuz givi

İyi de zaten o kişiyle buluşmamış ki anladığım kadarıyla. Aradan baya bir zaman geçmis siz mesaj atmışsınız, bu çok kötü olmuş.

Mesajla zaten sorunlarınızı çözemezsiniz. Bir derdiniz varsa, olayın olduğu an yüzüne söyleyin, tabi ki sert bir dille değil. Sonradan konuyu açmak çok sinir bozucu. Eşim de bana bazen yapar, bir olayın üstünden zaman geçer, sonradan tekrar açar olayı. Çok sinirlenirim buna.

Rahat bırakın eşinizi, onun da bir hayatı olsun arkadaşlarıyla, hobileriyle. Tabi sizin de... Evlilik birbirini kıskaç altına almak değildir.
Yapamiyrm o yuzden evliliğimi berbat ettim diyebirim... esimle sakin bi anda konuştuğumda bu olanların hep benim çocukça davranışlarından kaynaklandığını söylüyor..bu türlü kendime hakim olamiyrm bi çok seyide saldim tam toparlaniyrm diyorum üç beş gün sürüyor

Eşine katşı gizli bir kinin mi var ben mi yanlış anlıyorum
Yoksa neden hem gönderip hem de sonrasında sorun çıkarıyorsunuz
Sanki bişeylerin hıncını alamayıp aslında saldırıyorsunuz givi
Yok gittiği arkadaşı için sıkıntım yok gün içi arayan o dert edindim esime karşı bi kinim yok

Back
X