Ben neden bu kadar güçsüzüm

Kendimi o konuda teselli etmeye çalışıyorum zaten

yapman gereken tek şey takibi bırakacak iradeyi göstermek. ben ayrılalı 2 buçuk sene oluyor, faceboktan ona her baktığımda resen yaşam sevincimi kaybediyordum, ağlamaktan içim çıkıyordu. ki yanında biri yokken düşün, tekti resimlerde ama mutluydu, beni unutmuştu. off nasıl acılar çektim o zamanları anlatamam. şimdi bakmayı bırakalı aylar oldu. ama biliyorum ki baksam-bir anlık bile olsa- yine ciğerim yanacak. oysa artık onu düşünmeyi bıraktım. ama görürsem çok kötü oluca bunu biliyorum, kendimi tanıyorum. o yüzden ben görmedikçe bilmedikçe mutluyum.. sen de zor da olsa bunu başardığın an daha iyi olacaksın..

Sosyal medya hesaplarini kapatma onu engelle sadece.cok zorr bi durum gercekten.suan boylr dusunmen hissetmen cok normal.bu gecici bi sure bence.senin icin suratsiz acikgozlu degil demis ya ben olsam bu gazla neseme nese katar gozumu acarim.hayatta bicok guzellik zevk var.ilerde cok daha iyi anliycaksin ona uzulmrnin aptallik oldugunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…