Of of. Tam artık onun geçmişini kurcalamayacğım dedim, eski sevgililerini unutmaya başladım derkeeeen kaç gündür beni sevgiye ilgiye boğan adam bugün geldi "eski sevgilim beni engellemiş (2 yıl önceki sevgilisi. 2 yıldır benimle birlikte) keşke küslük olmasa hepimiz arkadaş kalsak. Ona mesaj atıp içimdekileri dökmek istiyorum." dedi. Kaç gündür beni buna hazırlıyormuş demek. İçindekileri bana söyle dedim yok dedi. Başka bahaneleri de var. neymiş eski sevgilisi olmasa biz tanışamazmışız teşekkür edecekmiş. Benim için sorun olmazsa atacakmış. Kafayi yiyeceğim. Saatlerdir ağlamaktan gözlerim şişti, titriyorum sürekli sallanıyorum dişlerimi sıkıp duruyorum. Rahatlayamıyorum. Eski sevgilisindn nefret eduyirum. Sevmiyorum hiç. Ona da söylüyorum sürekli üzüldüğümü de söylüyorum.necen böyle yapıuor. Biz birlikteykjen de bir kaç kere konuşmaları oldu ama istemiyorum. Ama eğer o istiyorsa ve beni değil onu seviyorsa zorlamak da istemiyorum benimle olması için. Kısacası çok takıyorum kafama sonuç ne olacak