• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neden hep erkek arkadaşımla sınanıyorum :(

O çok güzel şeyler yazmış kıza beni sevdiğini falan yazmış ben ayrılmak istedim diye suçlu oldum. Yormuşum böyle yaparak.

Tövbe estagfurullah, ne insanlar var.. 2 yil onceki kiz arkadasina mesaj atmak tesekkur etmek de nedir. Ben bicak gibi kesip bitirirdim iliskimi, cocuk gibi bir adamla zaten evlilik olmaz..

Konuşmuşlar bana da atti mesajları. Yok tanişmamıza vesile olduğun için teşekkürler onu seviyorum. Neden sana mesaj atma ihtiyaci hissettim bilmiyorum, yanlış anlama, sadece yazmak istedim. Falan filan demiş. Ayrılmak istediğimi söylüyorum beni umursamıyor hala o kızla konuşup birde gelip bana sakin ol diyor pişkin pişkin
Tez vakitte hiçbir bahaneyi dinlemeden ayrıl ondan.

Sevgili Bittercoffee Bittercoffee ya ithafen bu nedir yahu? Adam açıkça diğer kızın peşinden koşuyor bir de sana söylüyor. At tekmeyi gitsin. Diğer koz akıllıymış tekmeyi basnış sen de bas dımdızlak kalsın dangoz.
Hakikatten bu nedir yahu ?? İlk okumada idrak edemedim o kadar yani.. bi de bunun için üzülüp ağlamış mı konu sahibi daha oracıkta vercekti ağzının payını aahhh ahh

Eski sevgilisi bizi öğrendiğinde hakkımızda kötü şeyler söylemiş. Ondan önce kızla bir sorunum yoktu ama öyle yapması kalbimi kırdı beklemezdim.

demek ki o zamanlar hazmedememis kizcagiz belki seviyordu hala? unutma sen yokken o vardi =)

Böyle biri için mi üzülüyorsun bir de pişkin pişkin anlatmış. Diğer kız akıllıymış tekmeyi koymuş seninde öyle yapman gerekir.

Back
X