Ben neden hoşlandığımı belli edemiyorum?

Ben de aynen böyle işte. Gayet konuşkan,girişken bir insanım ama niye yapamıyorum anlamadım.
aynen ben de o şekilde....herkesle irtibat kurabilirim, durakta, markette tanımadıgım insanlarla.. ama o sınıf arkadasım, ona gelince hiçbir şeyi bahane edemiyorum, bir soru bile soramıyorum... selam dahi veremiyorum.. nasıl bir şey anlamadım....
fırsat da bulamıyorum.. fırsatım olunca da ondan bekliyorum
baktım ses cıkarmıyor selam vermiyor
o selam vermeyince ben hiç vermiyorum
ne olacak böyle anlamadım

Evet bir türlü olmuyor. Tam tersi davranıyorum. Hiç bakamıyorum bile. Dolayısıyla onun bakıp bakmadığını da bilmiyorum. Nasıl bırakacağım bu huyumu?
Bu arada bahsettiğim kişi ile aynı okulda öğretmeniz. Ama muhabbetimiz yok. Ben bu dönem başladım çünkü. Önceki platonik aşkımı unuttum güzel bir ilişkim olsun istiyorum gördüm,beğendim, hoş bir insan yaşı yaşıma boyu boyuma ama işte ben ketum biriyim. O da benim gibiyse başlamadan Elveda:KK43:
Iste benim derdimden meslektaşım bu arada ayni durumdayız ben belli ettim galibada elime yüzüme bulaştırdım ama maalesef Karşılıksız hala deli gibi asigim

Bir kadın teklif etmemeli derim hep.ben acılmandan yana değilim.boşver be güzelim severse zaten gelir..sevmezse hopaşinanay

Bende sert ve soğuk görünüyorum ama onun yanına gidince gülerek samimi konuşuyordum ister istemez ama Karşılık goremedgim icin suan kendim icin kaçıyorum ondan

Back
X