• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neden iyi niyetlitim diye kızar oldum

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.736
Puanlar
133
Kayınvalıde rahatsızlandı yaklasık 10 gün önce kbabam Dr a götürdü tahlil yapmış Dr vıtamıj düşük demıs vitamini vermıs. 5 gündür kullandı ıyıce kötü olmaya basladı nefes darlıgı vs. Ben tahlılı aldım önce yapay zekaya sonra başka doktor a sordum egfr 23 üre 70 böbrekler iflas edecek dedı. Sedimantasyon 60 Acıl hastane. Neyse Dr hastanede bıda tahlıl yaptı üre ıyıce yukselmıs enfeksiyon crp 300 yatıs dedı böbrek sınırda dedı bunlarda benım bu kadar ilgilenmeme karsılık babası bana bagırdı senin yüzünden yattı hastanede boşuna bu bşy yok hanı böbrek yetmezlık vardı dedı bende o bagırnca bundan sonra sızle ilgilenmem dedım kızdım sen kıme bağırıyon dıye.. İnanırmısın kV hasta gıdıp yemeklerini yapıyorum doktorla konuşuyorum ben kötü oldum esıme benı nıye savunmadın dedım babam ne derse desın sen ne bağırıyon dıyo o haddını bılmessse bende bılmem ozaman dedım. Annnenı bugün hastaneye goturtmesem kadın enfeksiyon dan gıdecektı yazıklar olsun dedım. Sadece dertleşmek ıcın yazdım kendıme kızıyorum ne karışıyosun gıtme gelme... Kaynımda abarttıgımı soyledı onada sınır oldum ben abrtmısım ıyılesırmıs. Esım dıyokı ben senın aılene bşy dıyom mu ıyıde onlar böylemi yapıyor dedım valla.

Son düzenleme:
Kayınvalıde rahatsızlandı yaklasık 10 gün önce kbabam Dr a götürdü Dr vıtamıj düşük demıs vitamini vermıs. 5 gündür kullandı ıyıce kötü olmaya basladı nefes darlıgı vs. Ben tahlılı aldım önce yapay zekaya sonra başka doktor a sordum egfr 23 üre 70 böbrekler iflas edecek dedı. Acıl hastane. Neyse Dr hastanede bıda tahlıl yaptı üre ıyıce yukselmıs enfeksiyon crp 300 yatıs dedı böbrek sınırda dedı bunlarda benım bu kadar ilgilenmeme karsılık babası bana bagırdı senin yüzünden yattı hastanede boşuna bu bşy yok hanı yetmezlık vardı dedı bende o bagırnca bundan sonra sızle ilgilenmem dedım kızdım sen kıme bağırıyon dıye.. İnanırmısın kV hasta gıdıp yemeklerini yapıyorum de la konuşuyorum ben kötü oldum esıme benı nıye savunmadın dedım babam ne derse desın sen ne bağırıyon dıyo o haddını bılmessse bende bılmem ozaman dedın. Annnenı bugün hastaneye goturtmesem kadın enfeksiyon dan gıdecektı yazıklar olsun dedın. Sadece dertleşmek ıcın yazdım kendıme kızıyorum ne karışıyosun gıtme gelme... Kaynımda abarttıgımı soyledı onada sınır oldum ben abrtmısım ıyılesırmıs. Esım dıyokı ben senın aılene bşy dıyom mu ıyıde onlar böyle MÖ yapıyor dedım
Senin kayınların cahillik şaka mı

Sorun kocanız. Bir iyilik yapmışsınız pişman olmayın
Ya ben Allah rızası ıcın yaptım kV de sevmem ama kadın o kadar kötü oldukı buna bşy olacak dedım dra gittim ilgilendim. O bıle o halde giderken benım bsyım yok dedi ya nefes alamıyordu ölecek nerdeyse o da öyle dıyo

Kayınvalıde rahatsızlandı yaklasık 10 gün önce kbabam Dr a götürdü Dr vıtamıj düşük demıs vitamini vermıs. 5 gündür kullandı ıyıce kötü olmaya basladı nefes darlıgı vs. Ben tahlılı aldım önce yapay zekaya sonra başka doktor a sordum egfr 23 üre 70 böbrekler iflas edecek dedı. Acıl hastane. Neyse Dr hastanede bıda tahlıl yaptı üre ıyıce yukselmıs enfeksiyon crp 300 yatıs dedı böbrek sınırda dedı bunlarda benım bu kadar ilgilenmeme karsılık babası bana bagırdı senin yüzünden yattı hastanede boşuna bu bşy yok hanı böbrek yetmezlık vardı dedı bende o bagırnca bundan sonra sızle ilgilenmem dedım kızdım sen kıme bağırıyon dıye.. İnanırmısın kV hasta gıdıp yemeklerini yapıyorum doktorla konuşuyorum ben kötü oldum esıme benı nıye savunmadın dedım babam ne derse desın sen ne bağırıyon dıyo o haddını bılmessse bende bılmem ozaman dedın. Annnenı bugün hastaneye goturtmesem kadın enfeksiyon dan gıdecektı yazıklar olsun dedım. Sadece dertleşmek ıcın yazdım kendıme kızıyorum ne karışıyosun gıtme gelme... Kaynımda abarttıgımı soyledı onada sınır oldum ben abrtmısım ıyılesırmıs. Esım dıyokı ben senın aılene bşy dıyom mu ıyıde onlar böyle MÖ yapıyor dedım valla.
Bırak ölen ölsün cahil salaklar ya. Kocan da ise yaramazin teki. Bunlara parmağını bile kaldırma bundan sonra

İnsanlar panik olunca sinirini bir yerden çıkarmaya çabalar bilirsiniz bazı insanlar kayınpederinizde böyle olabilir alinmazdim ben sonuçta Allah için eşim için sağlık için yapmışım daha büyük sorunlar varsa arada bilemem geçmiş olsun

Kusura bakma doktorların cahilliği işte aksiyon olsun diye yatış vermişler deseydin. Demek ki ihtiyacı var ki yatırmışlar hanzolara bak hele ailecek hanzolar
Haklısın bende ben burdan telefon ettim dr yatırdı benım dememle devlet hastanesi. Dedım

Yaptığı doğru demiyorum fakat ortada bir hasta varken takilmam

İnsanlar panik olunca sinirini bir yerden çıkarmaya çabalar bilirsiniz bazı insanlar kayınpederinizde böyle olabilir alinmazdim ben sonuçta Allah için eşim için sağlık için yapmışım daha büyük sorunlar varsa arada bilemem geçmiş olsun
Panik degıller kardeş çok rahat bı aıle ben yapıyomusum panik

Panik degıller kardeş çok rahat bı aıle ben yapıyomusum panik
Demekki siz onemsiyorsunuz siz insansınız boşverin iyilik yaptınız denize attınız Allah size bunu şifa olarak döndürür bir gün bir yerde müsterih olun yapabiliyorsaniz boşverin

Demekki siz onemsiyorsunuz siz insansınız boşverin iyilik yaptınız denize attınız Allah size bunu şifa olarak döndürür bir gün bir yerde müsterih olun yapabiliyorsaniz boşverin
Allâh razı olsun kardeş içimi dökmek ıcın yazdım Allah bılsın dedimm zaten .

Kayınvalıde rahatsızlandı yaklasık 10 gün önce kbabam Dr a götürdü tahlil yapmış Dr vıtamıj düşük demıs vitamini vermıs. 5 gündür kullandı ıyıce kötü olmaya basladı nefes darlıgı vs. Ben tahlılı aldım önce yapay zekaya sonra başka doktor a sordum egfr 23 üre 70 böbrekler iflas edecek dedı. Sedimantasyon 60 Acıl hastane. Neyse Dr hastanede bıda tahlıl yaptı üre ıyıce yukselmıs enfeksiyon crp 300 yatıs dedı böbrek sınırda dedı bunlarda benım bu kadar ilgilenmeme karsılık babası bana bagırdı senin yüzünden yattı hastanede boşuna bu bşy yok hanı böbrek yetmezlık vardı dedı bende o bagırnca bundan sonra sızle ilgilenmem dedım kızdım sen kıme bağırıyon dıye.. İnanırmısın kV hasta gıdıp yemeklerini yapıyorum doktorla konuşuyorum ben kötü oldum esıme benı nıye savunmadın dedım babam ne derse desın sen ne bağırıyon dıyo o haddını bılmessse bende bılmem ozaman dedım. Annnenı bugün hastaneye goturtmesem kadın enfeksiyon dan gıdecektı yazıklar olsun dedım. Sadece dertleşmek ıcın yazdım kendıme kızıyorum ne karışıyosun gıtme gelme... Kaynımda abarttıgımı soyledı onada sınır oldum ben abrtmısım ıyılesırmıs. Esım dıyokı ben senın aılene bşy dıyom mu ıyıde onlar böylemi yapıyor dedım valla.
iyilikten maraz doğmuş
bundan sonra ne hali varsa görsün
ilgilenmeyin

Neden mudahale ettiniz ki? Cahile iyilik yarar mi Allah askina?

Tamam siz Allah rizasi icin yaptiniz, evet kadin cidden hastaymis ama sonuc ortada bir dahakine tutun elinizi karismayin, bunlar laftan anlayan bir tur degil belliki.

Neden mudahale ettiniz ki? Cahile iyilik yarar mi Allah askina?

Tamam siz Allah rizasi icin yaptiniz, evet kadin cidden hastaymis ama sonuc ortada bir dahakine tutun elinizi karismayin, bunlar laftan anlayan bir tur degil belliki.
Pişman oldum annesı bıle ben abartmısım da evde düzelirmiş dıye konuşmuş arkamdan.. Kadının hayatı tehlikesı var kımseye ıyılık yaramıyo elımı sürmem bıdaha

Annesı hasta yatagında bseyım yok abartıyo bu demıs arkamdan keşke bşy yapmsaydım
Ayyy nankör karı. Bir bardak su verme buna bir daha. Gidip yemek falan yapmışsın bir de

Bi kaç gündür burda okuduklarıma göre şimdiki kayınpederler kaynanaları aratmıyor

Back
X