- Emoji Skoru
- 1.736
- Puanlar
- 133
Kayınvalıde rahatsızlandı yaklasık 10 gün önce kbabam Dr a götürdü tahlil yapmış Dr vıtamıj düşük demıs vitamini vermıs. 5 gündür kullandı ıyıce kötü olmaya basladı nefes darlıgı vs. Ben tahlılı aldım önce yapay zekaya sonra başka doktor a sordum egfr 23 üre 70 böbrekler iflas edecek dedı. Sedimantasyon 60 Acıl hastane. Neyse Dr hastanede bıda tahlıl yaptı üre ıyıce yukselmıs enfeksiyon crp 300 yatıs dedı böbrek sınırda dedı bunlarda benım bu kadar ilgilenmeme karsılık babası bana bagırdı senin yüzünden yattı hastanede boşuna bu bşy yok hanı böbrek yetmezlık vardı dedı bende o bagırnca bundan sonra sızle ilgilenmem dedım kızdım sen kıme bağırıyon dıye.. İnanırmısın kV hasta gıdıp yemeklerini yapıyorum doktorla konuşuyorum ben kötü oldum esıme benı nıye savunmadın dedım babam ne derse desın sen ne bağırıyon dıyo o haddını bılmessse bende bılmem ozaman dedım. Annnenı bugün hastaneye goturtmesem kadın enfeksiyon dan gıdecektı yazıklar olsun dedım. Sadece dertleşmek ıcın yazdım kendıme kızıyorum ne karışıyosun gıtme gelme... Kaynımda abarttıgımı soyledı onada sınır oldum ben abrtmısım ıyılesırmıs. Esım dıyokı ben senın aılene bşy dıyom mu ıyıde onlar böylemi yapıyor dedım valla.
Son düzenleme: