• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neden iyi niyetlitim diye kızar oldum

Ayyy nankör karı. Bir bardak su verme buna bir daha. Gidip yemek falan yapmışsın bir de
Kardes bugün arefe ben böyle nankör aıle gormedım tek suçum ılgılenmek oldu zaten ben Dr ararken o surat kırk katıs oldu döndüm dedımkı anne ben senın ıyılıgın için ugrasıyorum yemin ederim nefes zor alıyoru bır kelıme edıyodu nefes nefese... Keşke gelınım benle böyle ılgılense o kadar kırıldım ki Allah ondan bulsun dılerım

yillar once annemin yakin akrabasinin engelli cocugu evde ölüm döşeginde hareketsiz yatiyor falan, insanlar resmen taziyeye gelip dua okuyor. annem demis "napiyorsunuz bu cocugun yeri hastane" araba ayarlamis hastaneye götürtmüş, birinin bildigi doktoru bulmus, doktor belden mi sivi almis birseyler yapmis. sonuc olarak cocuk ölmedi ama engeli artti o olaydan sonra. Yillar gecti hala kac kisi annemin ardindan "cocugun gunahina girdi, o igneden once daha iyiydi" diye dedikodu yapiyor, arada kulagimiza geliyor.
bu isler malesef boyledir. merhametten hep maraz dogar

yillar once annemin yakin akrabasinin engelli cocugu evde ölüm döşeginde hareketsiz yatiyor falan, insanlar resmen taziyeye gelip dua okuyor. annem demis "napiyorsunuz bu cocugun yeri hastane" araba ayarlamis hastaneye götürtmüş, birinin bildigi doktoru bulmus, doktor belden mi sivi almis birseyler yapmis. sonuc olarak cocuk ölmedi ama engeli artti o olaydan sonra. Yillar gecti hala kac kisi annemin ardindan "cocugun gunahina girdi, o igneden once daha iyiydi" diye dedikodu yapiyor, arada kulagimiza geliyor.
bu isler malesef boyledir. merhametten hep maraz dogar
Ayyy aynı işte bende öyle düşündüm ölse bunlar hastanede ssnın yüzünden öldü derlerdı bana da kesın

Kayınvalıde rahatsızlandı yaklasık 10 gün önce kbabam Dr a götürdü tahlil yapmış Dr vıtamıj düşük demıs vitamini vermıs. 5 gündür kullandı ıyıce kötü olmaya basladı nefes darlıgı vs. Ben tahlılı aldım önce yapay zekaya sonra başka doktor a sordum egfr 23 üre 70 böbrekler iflas edecek dedı. Sedimantasyon 60 Acıl hastane. Neyse Dr hastanede bıda tahlıl yaptı üre ıyıce yukselmıs enfeksiyon crp 300 yatıs dedı böbrek sınırda dedı bunlarda benım bu kadar ilgilenmeme karsılık babası bana bagırdı senin yüzünden yattı hastanede boşuna bu bşy yok hanı böbrek yetmezlık vardı dedı bende o bagırnca bundan sonra sızle ilgilenmem dedım kızdım sen kıme bağırıyon dıye.. İnanırmısın kV hasta gıdıp yemeklerini yapıyorum doktorla konuşuyorum ben kötü oldum esıme benı nıye savunmadın dedım babam ne derse desın sen ne bağırıyon dıyo o haddını bılmessse bende bılmem ozaman dedım. Annnenı bugün hastaneye goturtmesem kadın enfeksiyon dan gıdecektı yazıklar olsun dedım. Sadece dertleşmek ıcın yazdım kendıme kızıyorum ne karışıyosun gıtme gelme... Kaynımda abarttıgımı soyledı onada sınır oldum ben abrtmısım ıyılesırmıs. Esım dıyokı ben senın aılene bşy dıyom mu ıyıde onlar böylemi yapıyor dedım valla.
Crp 300 ise ateş içinde kivraniyo olması gerekiyordu kiiii bu durum etrafındaki kişiler tarafından noluyo oluuuum dedirticek bi durum yaşatmasın gerekirdi. Kadının o haldeki tavrınin bilinçli olmadığını düşünüyorum. Hani kendi özelinde kötüdür iyilikten zerre anlamaz felan ama ateş insan bilincini davranışlarını çok etkiler. Nefesi zor alıp vermesi de muhtemelen böbreklerin gerektiği kadar calismayisindan ötürü akcigerlerinin sivi toplamasindan kaynaklıdır. Gormediyse eğer göğüs hastalıkları da muayene etmeliydi, ancak böyle bi aileye bu denli suçlayıcı tavırları olan cins bi soya yağmurlu günde 1 damla su verilmez.

Ayni ve bi çok yan hastalık ile rahmetli babamı da hastahaneye yatirmistim. Kaybedeceğiz dediğimde hiç kimse beni kâle almamisti. Cenaze günü abim kardeşim evladım diye evin duvarlarını dövdüler. Hala yaka paça onları yerin dibine sokmadigim icin pişmanlık yaşıyorum. O gün ağlayanlar dovunenler de 7 yıl olucak fellik fellik kaçıyorlar benden. Mübarek arefe günü gene herslendim. Büyük küçük bayram cenaze demeden yolaklayasim var. (Konu babamın vefatına inanmayislari değil tabii ki 🤦🏻‍♀️)

Ne kadar nankör insanlar, bıraksaydınız da evde yetmezlikten gitseydi kadın o zaman istedikleri bu mu? Karışmayın bu saatten sonra ne illet insanlara düşmüşsünüz.
Bazı insanlara asla yaranılmaz, benimde başıma benzer bi durum geldi komşumuz bahçede kesici bi aletle yaralanıyor odun tarzı bi şey kesiyormuş bayağı derin kesi, bende markete gidiyordum bi koşu geldiler baktım yaraya sardım, kanamasıda durdu hastaneye gidin dikiş atılması gerek hatta daha ciddi bile olabilir çok derin kesi dedim(hastane adı söyledim el cerrahı olan, onlar sadece dikiş atılsın gelsin diye küçük bi özel hastaneyi söylediler bende gitsenizde el cerrahisi gerekebilir yinede siz bilirsiniz dedim) , bunlar gitmiş doktor ameliyat demiş kemikte kırılmış falan döndüler bana başımıza iş açtın ameliyatlarla uğraşcaz şimdi dediler :)

Crp 300 ise ateş içinde kivraniyo olması gerekiyordu kiiii bu durum etrafındaki kişiler tarafından noluyo oluuuum dedirticek bi durum yaşatmasın gerekirdi. Kadının o haldeki tavrınin bilinçli olmadığını düşünüyorum. Hani kendi özelinde kötüdür iyilikten zerre anlamaz felan ama ateş insan bilincini davranışlarını çok etkiler. Nefesi zor alıp vermesi de muhtemelen böbreklerin gerektiği kadar calismayisindan ötürü akcigerlerinin sivi toplamasindan kaynaklıdır. Gormediyse eğer göğüs hastalıkları da muayene etmeliydi, ancak böyle bi aileye bu denli suçlayıcı tavırları olan cins bi soya yağmurlu günde 1 damla su verilmez.

Ayni ve bi çok yan hastalık ile rahmetli babamı da hastahaneye yatirmistim. Kaybedeceğiz dediğimde hiç kimse beni kâle almamisti. Cenaze günü abim kardeşim evladım diye evin duvarlarını dövdüler. Hala yaka paça onları yerin dibine sokmadigim icin pişmanlık yaşıyorum. O gün ağlayanlar dovunenler de 7 yıl olucak fellik fellik kaçıyorlar benden. Mübarek arefe günü gene herslendim. Büyük küçük bayram cenaze demeden yolaklayasim var. (Konu babamın vefatına inanmayislari değil tabii ki 🤦🏻‍♀️)
Atesı çöktü evet ıptaldı ama hastanede kendıne geldı bıde öz'ü öyle

Demek ki kadının kendisi dahil hepsi öte aleme gitmesini istiyordu.

Yalnız ne olursa olsun korkunç bir cehalet içindeler, ki en korkuncu da bu bence.

Siz şahane bir pozitif değer üretmişsiniz, keşke yapmasaydım vs demeyin her ne olursa olsun. Çünkü her zaman için görünemeyen ama her an izlendiğimiz sistem, buna cevap verecek zaten.

Demek ki kadının kendisi dahil hepsi öte aleme gitmesini istiyordu.

Yalnız ne olursa olsun korkunç bir cehalet içindeler, ki en korkuncu da bu bence.

Siz şahane bir pozitif değer üretmişsiniz, keşke yapmasaydım vs demeyin her ne olursa olsun. Çünkü her zaman için görünemeyen ama her an izlendiğimiz sistem, buna cevap verecek zaten.
Esıme kızdım ya babası kızıyor benı korumuyor ben kendımı korudum ben ters cevap verdım babasına esım bana sen babama kızma o kızsada baba o dıyor🤣🤣

Back
X