Crp 300 ise ateş içinde kivraniyo olması gerekiyordu kiiii bu durum etrafındaki kişiler tarafından noluyo oluuuum dedirticek bi durum yaşatmasın gerekirdi. Kadının o haldeki tavrınin bilinçli olmadığını düşünüyorum. Hani kendi özelinde kötüdür iyilikten zerre anlamaz felan ama ateş insan bilincini davranışlarını çok etkiler. Nefesi zor alıp vermesi de muhtemelen böbreklerin gerektiği kadar calismayisindan ötürü akcigerlerinin sivi toplamasindan kaynaklıdır. Gormediyse eğer göğüs hastalıkları da muayene etmeliydi, ancak böyle bi aileye bu denli suçlayıcı tavırları olan cins bi soya yağmurlu günde 1 damla su verilmez.
Ayni ve bi çok yan hastalık ile rahmetli babamı da hastahaneye yatirmistim. Kaybedeceğiz dediğimde hiç kimse beni kâle almamisti. Cenaze günü abim kardeşim evladım diye evin duvarlarını dövdüler. Hala yaka paça onları yerin dibine sokmadigim icin pişmanlık yaşıyorum. O gün ağlayanlar dovunenler de 7 yıl olucak fellik fellik kaçıyorlar benden. Mübarek arefe günü gene herslendim. Büyük küçük bayram cenaze demeden yolaklayasim var. (Konu babamın vefatına inanmayislari değil tabii ki

)