Ben neden okudum'ki ? Neden emek verdim ?

demek ki senin sandığın kadar iyi gitmiyor. bir yerlerde bir sorun var ve gördüğüm kadarıyla sen hep sorunu firmalarda arıyorsun niye öyle oldu ama çok iyiydim ben gibi.
yani bir iki yer değil sürekli bu sorunu yaşıyorsun demek ki sorunun bir çoğu sende demektir yoksa bu kadar çalışan genç nasıl giriyor değil mi?
bu sefer'de banami cattin cnm.. derdini soyle cozum bulalim.. bak benim derdim insanlarin hakkini yiyen firmalarla peki senin derdin ne ? bence sorun sende.. ve sen burdaki insanlari asagiliyorsun.. ben bu konuyu senin dirdirini okumak icin acmadim.. lutfen cik konudan.. rica ediyorum.. amacin bana sen kotusun seni o yuzden almiyorlar demek ben seni cok iyi anladim hadi by

Canım ben de senin gibi 2 yıllık myo turizm ve otelcilik bitirdim. Liseden beri staj yaptım bir gün bile of demedim. Üniversitede sektörün kullandığı 2 tane bilgisayar programı öğrettiler. Ama yok her halukarda yok. Kendime bakıyorum ( mülakatlarda heycan mı yapıyorum kendimi ifade edemiyor muyum) bir şey bulamıyorum. Neden olmuyor işe neden giremiyorum girdiklerimde de 1 ayda çıkıyorum. Ama artık dünya düzeni bu yalnız değiliz. Herkes yaşıyor.
aynen cnm ayni seyleri bende yasiyorum.. dedigin gibi yahu bendemi sorun var diyorum..

bu sefer'de banami cattin cnm.. derdini soyle cozum bulalim.. bak benim derdim insanlarin hakkini yiyen firmalarla peki senin derdin ne ? bence sorun sende.. ve sen burdaki insanlari asagiliyorsun.. ben bu konuyu senin dirdirini okumak icin acmadim.. lutfen cik konudan.. rica ediyorum.. amacin bana sen kotusun seni o yuzden almiyorlar demek ben seni cok iyi anladim hadi by

senin özgüven sorunun varsa beni ilgilendirmez ama kendinde hiç kabahat bulmuyorsan iş bulamaman çok doğal. burada diğerler gibi seni pohpohlayıp düzen böyle üzülme dememizi bekliyordun sanırım..

gittiğin her yerde aynı sorunla karşılaşıyorsan burada sende de sorun olduğu anlamına gelir yoksa düzen müzen diyerek anca bahane üretirsin..
bunca yeni mezun genç iş buluyor da sen neden bulamıyorsun?
sen kötüsün demedim ama bir değil iki değil diyorsun tüm firmalar berbat oralarda hiç genç çalışan yok bir tek sen harikasın?

ben staj yaptım diyorsun ama stajda ne yaptın. sadece fotokopi çekip çay getir götür yapan çok stajyer var. ne sorumluluklar aldın ne görevler aldın bunlar önemli.

joly şanslısın canım en azından olumsuz da olsa cevap veriyorlar.
burdakiler zahmet edip onu da yapmıyorlar. hiç sıkma canını demek daha güzel bir kapı açılacak

joly şanslısın canım en azından olumsuz da olsa cevap veriyorlar.
burdakiler zahmet edip onu da yapmıyorlar. hiç sıkma canını demek daha güzel bir kapı açılacak
Evet is kurumuda cok sanslisin diyor.. geri donus yapiyorlarsa demekki bir yerden is gelecek diyorlar.. gorusme elde etmek bile basari diyorlar

senin özgüven sorunun varsa beni ilgilendirmez ama kendinde hiç kabahat bulmuyorsan iş bulamaman çok doğal. burada diğerler gibi seni pohpohlayıp düzen böyle üzülme dememizi bekliyordun sanırım..

gittiğin her yerde aynı sorunla karşılaşıyorsan burada sende de sorun olduğu anlamına gelir yoksa düzen müzen diyerek anca bahane üretirsin..
bunca yeni mezun genç iş buluyor da sen neden bulamıyorsun?
sen kötüsün demedim ama bir değil iki değil diyorsun tüm firmalar berbat oralarda hiç genç çalışan yok bir tek sen harikasın?

ben staj yaptım diyorsun ama stajda ne yaptın. sadece fotokopi çekip çay getir götür yapan çok stajyer var. ne sorumluluklar aldın ne görevler aldın bunlar önemli.
Ufffff seninle ugrasamam ben.. cv'mi okudunmu hic HAYIR, stajlarda projelere katildim, millete cay dagitmadim bilmem anlatabildimmi.. uzaktan atip tutmak kolay.. nesin sen patronmusun ? Anlamadimki.. oz guven ile alakali sorunum yok sukur.. insanlarida senin gibi ezmiyorum, asagilamiyorum.. ben hic bir zaman hata yapmadim dedimmi.. gorusmeler iyi gecmesine ragmen olmuyor dedim.. Tovbe yaaaa cattik anasini satim .. ki herkese cattin .. komplekslisin galiba ..

Ufffff seninle ugrasamam ben.. cv'mi okudunmu hic HAYIR, stajlarda projelere katildim, millete cay dagitmadim bilmem anlatabildimmi.. uzaktan atip tutmak kolay.. nesin sen patronmusun ? Anlamadimki.. oz guven ile alakali sorunum yok sukur.. insanlarida senin gibi ezmiyorum, asagilamiyorum.. ben hic bir zaman hata yapmadim dedimmi.. gorusmeler iyi gecmesine ragmen olmuyor dedim.. Tovbe yaaaa cattik anasini satim .. ki herkese cattin .. komplekslisin galiba ..

bana sıçrayarak bir yere varamazsın küçük kız. evet ben patronum bir sorun mu var?
ben daha öğrenciyken yarı zamanlı çalışırdım mezuniyetimde de iş sorunum olmadı kısa sürede iş buldum. ama ben firmaları suçlamıyordum kendime bakıyorum. sen de hala iyi geçiyordu görüşme diyorsun o sana göre iyi geçiyor demek ki. bir yerde sorun var ve onu bulacaksın.
daha şurada 2 yorumla gardın düştü iş stresini nasıl yeneceksin? stress yönetimin zayıf. mülakatta bu yönünü görüyorlar.

bana sıçrayarak bir yere varamazsın küçük kız. evet ben patronum bir sorun mu var?
ben daha öğrenciyken yarı zamanlı çalışırdım mezuniyetimde de iş sorunum olmadı kısa sürede iş buldum. ama ben firmaları suçlamıyordum kendime bakıyorum. sen de hala iyi geçiyordu görüşme diyorsun o sana göre iyi geçiyor demek ki. bir yerde sorun var ve onu bulacaksın.
daha şurada 2 yorumla gardın düştü iş stresini nasıl yeneceksin? stress yönetimin zayıf. mülakatta bu yönünü görüyorlar.
Yahu senmi ogreteceksin bana is dunyasini.. kimsin sen nesin kendini ne zannediyorsun su uc gunluk dunyada.. Kendini yukselerde goruyorsun baya havalandirmislar seni zoruna gitti degilmi patronlara geri zekali demem evet geri zekalisiniz yorumlarindan belli .. patronmus yemisler senin patronlugunu.. torpille ise girmis bide patronum diye geciniyorsun.. iste sizin gibiler yuzunden millettin hakki yeniyor.. ama merak etme sende boyle kalacak degilsin.. elbet havan sonecektir.. sen benim egitim bilgilerime, tecrubelerime, kisiligime laf atamazsin ayagini denk al anlatabildimmi.. nesin sen psikologmusunda benim stresimi olcuyorsun yahu guldurme beni :KK48:.. Tovbeeee yaaa .. deminden bu yana cekirge gibi millettin uzerine kapaklanan sensin.. bence varya senin bi psikiatriste ihtiyacin var .. ciddiyim komplekslisin, cok bilmis, cok okumus tarzinda..evet millete yalakalik yaptiysan tabikide is bulursun.. sanki biz calismadik degilmi hem okuyup hem calismaktik.. bu dunyada bir tek sensin.. senin gibi insanlar bos insanlar.. sana bir psikiatr bulayim ben.. belki milleti ezmekten kurtulursun .. dunyanin en guzel mesleginede sahip olsan bastan insan olmayi ogreneceksin.. ama sen ne yazikki insanliktan nasibini alamamissin.. yazikk gercekten cok yazikkk

Son düzenleme:
Yahu senmi ogreteceksin bana is dunyasini.. kimsin sen nesin kendini ne zannediyorsun su uc gunluk dunyada.. Kendini yukselerde goruyorsun baya havalandirmislar seni zoruna gitti degilmi patronlara geri zekali demem evet geri zekalisiniz yorumlarindan belli .. patronmus yemisler senin patronlugunu.. torpille ise girmis bide patronum diye geciniyorsun.. iste sizin gibiler yuzunden millettin hakki yeniyor.. ama merak etme sende boyle kalacak degilsin.. elbet havan sonecektir.. sen benim egitim bilgilerime, tecrubelerime, kisiligime laf atamazsin ayagini denk al anlatabildimmi.. nesin sen psikologmusunda benim stresimi olcuyorsun yahu guldurme beni :KK48:.. Tovbeeee yaaa .. deminden bu yana cekirge gibi millettin uzerine kapaklanan sensin.. bence varya senin bi psikiatriste ihtiyacin var .. ciddiyim komplekslisin, cok bilmis, cok okumus tarzinda..

o kadar bilgiliysen neden iş bulamadın bu zamana kadar? :)
sen bu kafayla iş miş bulamazsın ben sana diyeyim bahanelere saplanmışsın hemen torpille girmişsin yaa diye zırlıyorsun kafanda sabitlemişsin ama bilmiyorsun tabii torpil filan yok bende tamamen el emeği ve tek bir iş değil çok işte çalıştım. ne torpilim ne elimden tutan birileri vardı tek başıma geldim bugünlere ama işte senin gibi burnu havada daha hayatı tanımamış tipler anlamaz bunu. o yüzden de kendi başarısızlıklarını hep başkalarını suçlayarak bastırmaya çalışırlar. daha küçüksün tabii..

bana istediğin kadar küfret ama bak nasıl da anladın senin bir donanımının olmadığını.
hemen yok ben işi iyi bilirim de bilmem ne. hadi bul iş madem çok bilgilisin. neden işverenler anlamıyor bu kadar iyi olduğunu?

benim torpilim olsaydı bugünlere gelemezdim ayrıca.
ben çok bilgiliyim ve başarılıyım çünkü bir işim var. senin yaşında da işim vardı. torpil bahanene sığınmaya devam.

o kadar bilgiliysen neden iş bulamadın bu zamana kadar? :)
sen bu kafayla iş miş bulamazsın ben sana diyeyim bahanelere saplanmışsın hemen torpille girmişsin yaa diye zırlıyorsun kafanda sabitlemişsin ama bilmiyorsun tabii torpil filan yok bende tamamen el emeği ve tek bir iş değil çok işte çalıştım. ne torpilim ne elimden tutan birileri vardı tek başıma geldim bugünlere ama işte senin gibi burnu havada daha hayatı tanımamış tipler anlamaz bunu. o yüzden de kendi başarısızlıklarını hep başkalarını suçlayarak bastırmaya çalışırlar. daha küçüksün tabii..

bana istediğin kadar küfret ama bak nasıl da anladın senin bir donanımının olmadığını.
hemen yok ben işi iyi bilirim de bilmem ne. hadi bul iş madem çok bilgilisin. neden işverenler anlamıyor bu kadar iyi olduğunu?

benim torpilim olsaydı bugünlere gelemezdim ayrıca.
ben çok bilgiliyim ve başarılıyım çünkü bir işim var. senin yaşında da işim vardı. torpil bahanene sığınmaya devam.
evet bir tek sen bilgilisin ve basarilisin.. bence git birazda insanlik dersi al.. hakaret eden biri varsa oda sensin.. kucukmuyum ben.. belkide yasim senden buyuktur.. yahu trajikomiksin yemin ediyorum.. haline gulunecek tiplerdensin.. kendi kendine gelmimis bu gunlere, torpille girmemismis.. sen kimi kandiriyorsun yavrucum.. yalanini sevsinler senin.. patronmus guleyim bagri.. ne patronu milletin cv'sini okumadan yorum yapan bos insanlardansin.. kici basi sallayanlari aliyorlar dedinya yorumunda, bence bunu sen yapmissin, ki millete iftira atiyorsun.. isine git anca gidersin..

Merhaba arkadaslar,

Benim ön lisans diplomam var, yönetici asistaniyim ama yurtdisinda yasiyorum su an..
Yahu bu sirketler neyin pesinde Allah askina biri soylesin !!! Beni is görüsmesine cagirip sonradan olmaz diyorlar, neden cunku is tecruben yok diyorlar.. ben o kadar staji bosunami yaptim, bosunami okudum, bosunami emek verdim... eee geri zekalilar cv'nin uzerinde yaziyor zaten hersey, is gorusmesine gelince yok uc kisi var birini tercih etmem lazim, yok sireketimize daha uygun birini bulduk... yok cart yok curt ... ohaaaa diyorum artik, en son'ki gorusmede kadin is tecruben yokki dedi, ama ben bir suru staj yaptim, buda is tecrubesi dedim.. beni asagilar gibi bende bir yerden baslamam lazim dedim.. neyin kafasini yasiyor bunlar anlam veremiyorum.. magdem almicaksiniz, neden bana 50 km yol yaptiriyorsunuz.. sinir oldum ya napim ben simdi elimdeki diploma süs olarak'mi kalacak ???? GORUSMELERIM IYI GECIYOR, MOTIVE OLDUGUMU GOSTERIYORUM SORUN NEREDE ANLAMIYORUM'KI ?
Yeni mezunlarda işverenin en sevmediği fazla özgüven. Yetiştirilmek üzere diye belirtilen yerlere özellikle başvuru yapın. İşi ben çok iyi yaparım değilde. Benim amacım iyi bir yönetici asistanı olmak diye giriş yapın.

Yeni mezunlarda işverenin en sevmediği fazla özgüven. Yetiştirilmek üzere diye belirtilen yerlere özellikle başvuru yapın. İşi ben çok iyi yaparım değilde. Benim amacım iyi bir yönetici asistanı olmak diye giriş yapın.
Ben zaten o sekilde yapiyorum cnm.. hic bir zaman kendimi yukseklerdede gormedim neysem oyum.. ama formasyon var diyorlar, isin icerigini ogretcez diyorlar.. buna ragmen tik yok.. cidden gorusmelerimde iyi geciyor.. oz guven sorunumda yok ama islerine geldigi gibi hareket ediyorlar..

evet bir tek sen bilgilisin ve basarilisin.. bence git birazda insanlik dersi al.. hakaret eden biri varsa oda sensin.. kucukmuyum ben.. belkide yasim senden buyuktur.. yahu trajikomiksin yemin ediyorum.. haline gulunecek tiplerdensin.. kendi kendine gelmimis bu gunlere, torpille girmemismis.. sen kimi kandiriyorsun yavrucum.. yalanini sevsinler senin.. patronmus guleyim bagri.. ne patronu milletin cv'sini okumadan yorum yapan bos insanlardansin.. kici basi sallayanlari aliyorlar dedinya yorumunda, bence bunu sen yapmissin, ki millete iftira atiyorsun.. isine git anca gidersin..

ister inan ister inanmaz güzelim. halen torpil diyorsun hahahah gülüyorum sana şu an. sana göre işe giren herkes torpille giriyor değil mi?
madem torpille giriyor sen de bulsaydın torpil?
referansın zayıfsa ben ne yapayım?
hocalarından daha önce staj yaptığın yerlerden iyi referans edinemedin demek ki?

başarısızlığını böyle yaparak atamazsın üstünden cv ni okumam gerekmiyor eğer bir sürü firma kabul etmiyorsa demek ki öyle ahım şahım bir cv n yok demektir. madem o kadar iyi cv sahibisin bu iyiliği niye diğer firmalar görmüyor?
iyi biri olsan çoktan iş bulurdun.
demek ki değilsin.

bir de küçük müyüm ben demişsin istersen 45-50 yaşında ol bu mızmız şımarak tavrınla küçük kız gibisin anladın mı?
torpil diye tutturmuş gidiyorsun.
kendi niteliklerine odaklanmamışsın sürekli başkalarını suçlamakla eline bişey geçmez.
hahahha. yazık ya üzüldüm haline.

Back
X