Ben neden onun annesıne gıdıp kalmıyormusum da sureklı annemlerde kalıyormusum?

mdrcnn

minik kelebeğim hoşgeldin
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
1.165
6
108
İstanbul
kızlar dun yasananlar kabus gıbıydı

esımın taynı cıktı daha lojman bosalmadıgı ıcın daha evı tasıyamadık ve kendı gıttı öğretmen evinde kalıyo bende 4.5 aylık hamıleyım ve ailemın yanında kaılıyorum kı esımın aılesı ve benım aılem aynı ilçede oturuyolar..
esım gıdeli yaklasık olarak 20 gun fılan oluyo ve kayınvalıdemler bıze gelmek ve bız onlara gıtmek kosulu ıle gorusmelerımız oldu... ancak dun esım patladı ben neden onun annesıne gıdıp kalmıyomusum da sureklı annemlerde kalıyomusum???

hamıleliğim bıraz sorunlu gectıgı ıcın kızlar devamlı hastaneye gıdıp gelıyorum ve malum oruc tutumuyorum sureklı bıseyler yemek zorundayım ayrıca havalarda cok sıcak annemlerın evı serın oluyo kayınvalıdemlerın evı son kat ve yanıyo resmen orda uyumam ımkansız... kı onlara yuruyerek gıtmem bıle bu sıcaklarda ımkansız....

derken ben kayınvalıdemlere gıtmedıgım ıcın mıllet guya laf cıkarmıs ayrıldılar kımse gelıp gıtmıyo dıye esım dunyanın lafını soyledı bana ne ınsanlıgım kaldı ne gelınlıgım kı daha 1 yıllık evlıyız...

moralım cok bozukkk yardım edın n:((((

İyi de sen hamilesin hem biyolojik hem de psikolojik olarak nerede kalmak istiyorsan orada kalırsın. Eşin bunu idrak edemiyor mu?

Hamilesin rahat oturup kalkman gerek yiyip içiyorum diyorsun bir de.
İnsan annesinin yanında daha rahat olur bence kayınvalidesinde olduğundan. Eşin bunu idrak etmeli..

bence eşin sana çok ayıp etmiş. hamilelik hassas dönemdir, hem fiziksel hem psikolojik olarak bambaşka olur insan.
muhtelen o da, ayrılık durumu ve ailesinin dolduruşu ile olmayacak şeyler söylemiş sana. ama seni üzmeye hiç ama hiç hakkı yok.
bunu ona söylemelisin, elbette annende kalmak isteyeceksin, bundan normal birşey, kaldı ki görüşmüşsünüz de zaten.
insanları hiç anlamıyorum hiççç

esım bunu hala anlmıs değıl kı benım bebeklerım ıkızdı bırı anne karnında 3 aylıkken oldu bu nedenle obur bebegım dveamlı kontrol altın ana esıme gore herkes hamıle kalıyomus benım ne farkım varmıs onlardan :(((

eşini iyice doldurmuşlar belli.
ben bu zihniyeti anlayamıyorum niye onun ailesinde kalman gerekiyormuş.
evlendin diye kendi ailenden çıkmış mı oldun.
kim olsa kendi ailesinde kalmak ister.
hamilesin dinlenmek ayaklarını uzatıp yatmak isteyeceksin.
kendi babanın mı yoksa kayınpederin yanında mı rahat edersin.
milletin ağzı torba değil ki büzesin.
eskinde moda bir laf vardı "ağzı olan konuşuyor"
boşver ne derlerse desinler.
ha arada bir git kal.
ara hal hatır sor ama kendi ailende kalman daha mantıklı.
kocanlada güzelce konuş seni anlamasını sağla.
hamileyim rahat edemem vs vs diye.

kızlar dun yasananlar kabus gıbıydı

esımın taynı cıktı daha lojman bosalmadıgı ıcın daha evı tasıyamadık ve kendı gıttı öğretmen evinde kalıyo bende 4.5 aylık hamıleyım ve ailemın yanında kaılıyorum kı esımın aılesı ve benım aılem aynı ilçede oturuyolar..
esım gıdeli yaklasık olarak 20 gun fılan oluyo ve kayınvalıdemler bıze gelmek ve bız onlara gıtmek kosulu ıle gorusmelerımız oldu... ancak dun esım patladı ben neden onun annesıne gıdıp kalmıyomusum da sureklı annemlerde kalıyomusum???

hamıleliğim bıraz sorunlu gectıgı ıcın kızlar devamlı hastaneye gıdıp gelıyorum ve malum oruc tutumuyorum sureklı bıseyler yemek zorundayım ayrıca havalarda cok sıcak annemlerın evı serın oluyo kayınvalıdemlerın evı son kat ve yanıyo resmen orda uyumam ımkansız... kı onlara yuruyerek gıtmem bıle bu sıcaklarda ımkansız....

derken ben kayınvalıdemlere gıtmedıgım ıcın mıllet guya laf cıkarmıs ayrıldılar kımse gelıp gıtmıyo dıye esım dunyanın lafını soyledı bana ne ınsanlıgım kaldı ne gelınlıgım kı daha 1 yıllık evlıyız...

moralım cok bozukkk yardım edın n:((((

Bu kadar bahane sıralamak yerine eşinize "tabi ki gider kalırım ama ailemin yanında daha rahat ediyorum, sen kafanı takma ben arada bir iki gün kalırım" deseydiniz ve kalsaydınız, 1 gece de orda kalınca incileriniz dökülmez.

Son düzenleme:
esım bunu hala anlmıs değıl kı benım bebeklerım ıkızdı bırı anne karnında 3 aylıkken oldu bu nedenle obur bebegım dveamlı kontrol altın ana esıme gore herkes hamıle kalıyomus benım ne farkım varmıs onlardan :(((

çok biliyorsa kendisi doğursun.
elin thomasları 2 şer 3 er doğuruyor.:47:

ya ben bu insanları anlamıyorum insan rahat edemiyor nasıl rahat etsin ki hamilelik kolaymı evet kayınvalidense annenin yanında daha rahat edersin onu bunu düşünmekte boşuna gene kendi ailesinin canı yanıyor insana o bu ne düşünüyor diye bu kavgalar oluyor size düşen gereken hamilelik hoşgörüsünü sizin eşinize göstermeniz.

Bu kadar bahane sıralamak yerine eşinize "tabi ki gider kalırım ama ailemin yanında daha rahat ediyorum, sen kafanı takma ben arada bir iki gün kalırım" deseydiniz ve kalsaydınız, 1 gece de orda kalınca incileriniz dökülmez.

bunlar bahane değil gercekler kı ben haftada bır anne ve babamı yataktan kaldırıyorum rahatsızlanıyorum ve o geceyı hastanede gecırıyorum...

Kanamalı bir durum olmadığı sürece hamilelik hastalık değildir arkadaşlar abartmayın. Tabi ki babaevi en cok rahat ettiğimiz yer, kimse bize annemizden daha iyi bakamaz ve nazımızı çekmez ama eşin de bir ailesi var ve erkekler bizim gibi değiller, iki damla gazla 500 km yol yapabilirler. İş bu nedenle 5 gün annede kalınıyorsa 1 gün kayınvalidede kalınmalı, türlü bahaneyle anneye dönüp iki gün sonra tekrar gidilmeli.

eşini iyice doldurmuşlar belli.
ben bu zihniyeti anlayamıyorum niye onun ailesinde kalman gerekiyormuş.
evlendin diye kendi ailenden çıkmış mı oldun.
kim olsa kendi ailesinde kalmak ister.
hamilesin dinlenmek ayaklarını uzatıp yatmak isteyeceksin.
kendi babanın mı yoksa kayınpederin yanında mı rahat edersin.
milletin ağzı torba değil ki büzesin.
eskinde moda bir laf vardı "ağzı olan konuşuyor"
boşver ne derlerse desinler.
ha arada bir git kal.
ara hal hatır sor ama kendi ailende kalman daha mantıklı.
kocanlada güzelce konuş seni anlamasını sağla.
hamileyim rahat edemem vs vs diye.

doldurdukları cok bellı daha dun gece kayınvalıdemlerdeydım ve kayınvalıdem annenlerde daha rahat edersın dıye ben orda kal dıyorum dedı anneme

bunlar bahane değil gercekler kı ben haftada bır anne ve babamı yataktan kaldırıyorum rahatsızlanıyorum ve o geceyı hastanede gecırıyorum...

Allah beterinden saklasın. Ne demek istediğimi anlamadığınız. Diğer msjımda acıkladım.

Esın hamılelık durumunu dusunerekten bıraz daha ılımlı olmalıydı ama annesıde arayı bıseyler dedıyse aklına gırmıstır bıde tasınamıyorsunuz dıe zaten oda orda sıkıntı ıcerısınde ondan boyle sana patlamıs olabılır.esın normeldede sana karsı kırıcı deılse bılkı bu durumlardan boyle oluyodur.Cevre yuzunden zaten bıgun mezara gırcez cevre ıcın yasar olduk bu zamanda o ne der bu bunu dedı kımse kendıne bakmaz ama hep yorum yagdırır.kayınvaldende belkı beklıyordur gelıp kalmanı bı gecede olsa kal gonullerı olsun bu sekılde esını doldurup duracaklar.

Saglıcakla bebegını kucagına al ınsallah ..

Kayınvalidenler ne kadar düşüncesiz insanlarmış ki hamile halinle üzüleceğini ve belki hastalanacağını hesaba katmadan böyle bir sende kaldı bende kalmadı yarışına giriyorlar. Neden kendilerini zorla saydırmak isterler anlamıyorum. Sonuçta zorla saygı olmuyor.

Doğumdan sonra gideceğinizi söyleyin.Şu an rahatsız olduğunuz için burda daha rahat olduğunuzu söyleyin.

erkek tarafı gelini yanında istiyor sevsede sevmesede neden anlamıyorum.....Benim kayınvalidem laf arasında şöyle laf etmişti kaynım askere gitmeden evlenmek istiyordu kaynanamda kaynanayı sevmiyor gibi annelerinde kalıyorlar ben çok yanlış buluyorum demişti kendilerine yediremiyrlar herhalde.....o yüzden askerden gelince evlensin demişti

dun geceden berı kendımı tıutamıyorum ben bunları hak edecek ne yaptım dıye hayıflanıp duruyorum gozumden yas eksık olmadı.... ayrıca esım dun aksam saat 8 den berı de ne aradı ne sordu :(((

Back
X