Nasil minnosum mesela:)İşi değilse yapmaz ama işini kötüye kullanacaksa şikayet edin
Bu kadar minnoş olmayın harcarlar sizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil minnosum mesela:)İşi değilse yapmaz ama işini kötüye kullanacaksa şikayet edin
Bu kadar minnoş olmayın harcarlar sizi
Cevap yazmadim diye mi acabaNiye engellesin ki? Emin tabiki deılım ama insan köye engeller. Ya sevgılısı vardır yada evlıdır
Olabilir herkesten her seyi bekliyorum artikNiye engellesin ki? Emin tabiki deılım ama insan köye engeller. Ya sevgılısı vardır yada evlıdır
Kusura bakmayın ama bu şekil iletişim özürlüleri bende siliyorum rehberden engellemek fazla bile .Universitede semineri vermeye giderken biriyle tanistim numarasini aldim isim duser de cevap verir diye telefonlara bakmiyorlar cunku.Her neyse dun mesaj yazdi sohbet uzadi whatsaptan yazistik havadan sudan gece 12 de ben artik uyudum bu hala mesaj yaziyordu sabah da cevap yazmadim bir baktim engeli koymus yani ben engelledigini dusunuyorum duz mesaj da yazdim cevap vermemis 7 /24 nasil mesajlasayim bu erkekleri anlamiyorum cidden kendi merhaba nasilsin diye yaziyor sohbet uzadi gitti ne bileyim ben ilgisi vardi sabah yazmadigindan mi alindi anlamiyorum ki bana niye duzgun insanlar denk gelmiyor yaa
Uyuyacagim iyi geceler yazmisim iyi geceler yazmis zaten sonra interneti kapattim ardindan uykunuz kactiysa birlikte kovalayalim demis bunu sabah gordum bu arkadas 7 /24 onunla sohbet etmemi istiyor sanirim sabah da gunaydin uykum kacmadi kovalamaya gereķ kalmadi mi yazsaydim ergenler gibi kendisine de uyu sen de yazmisim gecesindeKusura bakmayın ama bu şekil iletişim özürlüleri bende siliyorum rehberden engellemek fazla bile .
Uyuyacağınız zaman uyuyorum yarın görüşürüz yazmak zor değil ya da sabah uyanınca cevap vermek falan
İşi o ise yapmaz zorunda. Fotokopilerini alın teslim etmeden önce, üst yazı varsa beraber.Gorsem de yuzune bakmam evrak teslim eder cikarim umarim evraklari sabote etmez teslim tesellum yapacagim
Bu arkadaş kaç yaşlarındaydı? Muhtemelen evlidirUyuyacagim iyi geceler yazmisim iyi geceler yazmis zaten sonra interneti kapattim ardindan uykunuz kactiysa birlikte kovalayalim demis bunu sabah gordum bu arkadas 7 /24 onunla sohbet etmemi istiyor sanirim sabah da gunaydin uykum kacmadi kovalamaya gereķ kalmadi mi yazsaydim ergenler gibi kendisine de uyu sen de yazmisim gecesinde
Konuda bunları yazmadığınız için sanki o yazarken siz uyumuşsunuz sabah da dönmemişsiniz gibi olmuş ama bu durumda yazılacak bir şey yok hata karşı taraftaUyuyacagim iyi geceler yazmisim iyi geceler yazmis zaten sonra interneti kapattim ardindan uykunuz kactiysa birlikte kovalayalim demis bunu sabah gordum bu arkadas 7 /24 onunla sohbet etmemi istiyor sanirim sabah da gunaydin uykum kacmadi kovalamaya gereķ kalmadi mi yazsaydim ergenler gibi kendisine de uyu sen de yazmisim gecesinde
Yengeç/balık minnoşluğuNasil minnosum mesela:)
Cok sagol canim opuyorum seni ondan degil benim arkadas da universteden biriyle cikiyor onlara denk gelene bak bana bak kiz cocugu yeni taniyor refakatci bile oldu yani hastanede bana hep boyle insanlar denk geliyor sanirim mesafeli olmadim son zamanlarda hrm mesafeli olms korkup kacarlar denilit samimi olsam bu sefer de bu tarz durumlarla karsilasiyorsunYa bacım koy gitsin senden değerli mi amaaaann. engel attıysa attı kim bilir neden çok takma kafaya. sonuçta kırk yıllık tanışıklığınız yok, adamın iletişim yeteneği bu kadarına izin veriyor belli ki. iyi baştan kurtuldum de geç. seminerde denk gelince de profesyonel bir iletişim kurarsın ohh kafa rahat. O kim ya senin zihninde yer ediyor strese sokup ömründen yiyor.
Konuda bunları yazmadığınız için sanki o yazarken siz uyumuşsunuz sabah da dönmemişsiniz gibi olmuş ama bu durumda yazılacak bir şey yok hata karşı tarafta
Evli oldugunu dusunmuyorum evli biri bana neden yazsin yaa gece 12 ye kadar durmadan evli olsa esi anlamaz mi bekar oldugunu dusundumNiye o kadar muhabbete girdiniz ki tanımadığınız adamla? Evlidir öylesine konuşmuştur
Yok kovayim amaYengeç/balık minnoşluğu![]()
34 dediBu arkadaş kaç yaşlarındaydı? Muhtemelen evlidir
Fotokopi yok cd ye aktarip veriyorsun bir de enstitu mailine gonderiyorsunİşi o ise yapmaz zorunda. Fotokopilerini alın teslim etmeden önce, üst yazı varsa beraber.
Belki de siz seçici olmadığınızdandır. Daha geçenlerde akademisyen konusu açıyordunuz, şimdi de idari personel. Ne diye cevap veriyorsunuz elin adamına gece gece, yüksek ihtimalle de evlidir engellediğine göre. Evli olsa söylerdi demişsiniz de niye söylesin eğer size yürümeye çalışıyorsa, bu kadar saf olmayınUniversitede semineri vermeye giderken biriyle tanistim numarasini aldim isim duser de cevap verir diye telefonlara bakmiyorlar cunku.Her neyse dun mesaj yazdi sohbet uzadi whatsaptan yazistik havadan sudan gece 12 de ben artik uyudum bu hala mesaj yaziyordu sabah da cevap yazmadim bir baktim engeli koymus yani ben engelledigini dusunuyorum duz mesaj da yazdim cevap vermemis 7 /24 nasil mesajlasayim bu erkekleri anlamiyorum cidden kendi merhaba nasilsin diye yaziyor sohbet uzadi gitti ne bileyim ben ilgisi vardi sabah yazmadigindan mi alindi anlamiyorum ki bana niye duzgun insanlar denk gelmiyor yaa
Valla hic dusunmedim evli oldugunu aklimin ucundan gecmedi ne bileyim ben secicilikle ne ilgisi var yaa benim hayatimda kimse olmadi ki secici olmasaydim cok kisi olurdu ,ertesi gun geç saatlerde engelledi muhtemelen yazmaya devam etmedigim icin kisi benim icin onemli degil ama engel koymasi ergen gibi komik olmusBelki de siz seçici olmadığınızdandır. Daha geçenlerde akademisyen konusu açıyordunuz, şimdi de idari personel. Ne diye cevap veriyorsunuz elin adamına gece gece, yüksek ihtimalle de evlidir engellediğine göre. Evli olsa söylerdi demişsiniz de niye söylesin eğer size yürümeye çalışıyorsa, bu kadar saf olmayın
Akademisyen hocam bekar biri zaten o da yazip silmis ben de sormadim zaten neden yazip sildiniz diyeBelki de siz seçici olmadığınızdandır. Daha geçenlerde akademisyen konusu açıyordunuz, şimdi de idari personel. Ne diye cevap veriyorsunuz elin adamına gece gece, yüksek ihtimalle de evlidir engellediğine göre. Evli olsa söylerdi demişsiniz de niye söylesin eğer size yürümeye çalışıyorsa, bu kadar saf olmayın
Yazasin gelmiyorsa neden kafana taktın ? İşin düşünce aramanı istemiyordur.Universitede semineri vermeye giderken biriyle tanistim numarasini aldim isim duser de cevap verir diye telefonlara bakmiyorlar cunku.Her neyse dun mesaj yazdi sohbet uzadi whatsaptan yazistik havadan sudan gece 12 de ben artik uyudum bu hala mesaj yaziyordu sabah da cevap yazmadim bir baktim engeli koymus yani ben engelledigini dusunuyorum duz mesaj da yazdim cevap vermemis 7 /24 nasil mesajlasayim bu erkekleri anlamiyorum cidden kendi merhaba nasilsin diye yaziyor sohbet uzadi gitti ne bileyim ben ilgisi vardi sabah yazmadigindan mi alindi anlamiyorum ki bana niye duzgun insanlar denk gelmiyor yaa