güzelim suç senin değil seni dünyaya getirip sevgi vermeden büyütenlerde , bunu kabullenmen gerek senin gerçeğin bu farklıı hayallere dalma bence sevgi verdiğin erkekte vefasız,kıymet bilmez çıka bilir sen kendinde hata arama senin yapmam gerekenler sana değer veren seni anlayan birinin yanında olması buda illaki erkek olacak diye bir kural yok , yani demek istediğim günümüz erkeklerin %60 kızlarla gönül eğliyor ciddiyetten uzak daha çok kızlarımızı üzüyorlar sen bu tür erkekleri ciddiye alırsan ömür boyu 'ben nerde hata yaptım diyeceksin ' çoğu erkek anası babası olmadan varlık gösteremiyor sende onlara çok yüksek değerler biçiyorsun bence bundan vazgeç önce kendini sev.kendinle barışık ol
Haklısın.Benim gerçeğim bu.Bunu kabullenmem gerekiyor artık.Benim önce kendime değer vermem lazım ki karşımdaki de bana değer versin.Kendimi seviyorum ben.Ama güçlü olmak istiyorum.Evdede sürekli tartışmalar olunca bu gücü kendimde bulamıyorum.Annem sürekli bir işe yaramazsın sen,işe giriyorsun,ayrılıyorsun der.Sanki keyfimden ayrıldım.Hep beni aşağlıyor