Ben nerede hata yapıyorum?

güzelim suç senin değil seni dünyaya getirip sevgi vermeden büyütenlerde , bunu kabullenmen gerek senin gerçeğin bu farklıı hayallere dalma bence sevgi verdiğin erkekte vefasız,kıymet bilmez çıka bilir sen kendinde hata arama senin yapmam gerekenler sana değer veren seni anlayan birinin yanında olması buda illaki erkek olacak diye bir kural yok , yani demek istediğim günümüz erkeklerin %60 kızlarla gönül eğliyor ciddiyetten uzak daha çok kızlarımızı üzüyorlar sen bu tür erkekleri ciddiye alırsan ömür boyu 'ben nerde hata yaptım diyeceksin ' çoğu erkek anası babası olmadan varlık gösteremiyor sende onlara çok yüksek değerler biçiyorsun bence bundan vazgeç önce kendini sev.kendinle barışık ol

Haklısın.Benim gerçeğim bu.Bunu kabullenmem gerekiyor artık.Benim önce kendime değer vermem lazım ki karşımdaki de bana değer versin.Kendimi seviyorum ben.Ama güçlü olmak istiyorum.Evdede sürekli tartışmalar olunca bu gücü kendimde bulamıyorum.Annem sürekli bir işe yaramazsın sen,işe giriyorsun,ayrılıyorsun der.Sanki keyfimden ayrıldım.Hep beni aşağlıyor:5:

özel sektörde çalışmak zor bunu annen bilmesi gerek çalışma hayatında bulunmadımı? sürekli evde mi oturdu ? insan çocuğuna karşı neden bukadar acımasız olur bende anlamadım, sana morel vermesi gerekir sanırım annenin annesinde çok acımasız , anne anne nasıl bir insandı, hayatta mı halen ,bir anlat bakayım?!

Evladına o cümleyi hangi ruh halinde olduğu hiç önemli değil kurabilen bir annenin,
vicdanından ve anneliğinden şüphe ederim.
Malesef anneni ve babanı seçemezsin ama erkek arkadaşını seçebilirsin.
Eğer aranızda belli bir bağlılık ve aradığın ilgi sevgi yoksa yollarınızı ayırabilirsin.
Ama kendi ayaklarının üstünde durana kadar anneni idare etmek durumundasın.
Sana sözlü tacizde bulunan kişinin dava açması da ayrıca komik.
Patrona şikayet ettin diye hırs yapmış herhalde.
Hiç korkma bir şey çıkmaz o davadan.
Gider kendini savunursun''ben olay dallanıp budaklanmasın diye şikayetçi olmadım,
ne yüzle kendisi dava açıyor''dersin.
Bütün sorunlar düzelir emin ol,hepsi halledilir.
Sen yeter ki kendini bırakma, hayata tutunmaktan vazgeçme.

Evet ailelerimizi seçemiyoruz.Ama genede şükrediyorum halime.Annesi,babası olmayan bir çok insan var.Sevgilimin üzerimde çok hakkı var.Herşeyi yaptı benim için.Ama o hep güçlü olmamı istedi.Elinin altında olmamı değil,benim için çabalamak istedi.Ama durumum bu olunca kavga ettiğimizde birde onun böyle davranmasına dayanamadığımdan hep istemediği gibi biri oldum.Yalvardım,güçsüz oldum.:5:

Annemi idare etmek zorundayım.Geleceğimi karartmak istemiyorum.Annem özgüven bırakmadı bende.Ben gücümü nasıl toparlayabilirim.Gençliğimin baharındayım.Ağlamak,üzülmek istemiyorum.Mutlu olmak istiyorum ben:5:

Canım benim ya çok üzüldüm inanki.
Annenin sana yaptıklarına rağmen onun hakkında
kötü konuşmaman takdire şayan.
Seni ne kadar çok üzmüşler ya sinirlerim bozuldu
okurken.
Allahım temiz kalbinin mükafatını tez zamanda verir inşallah.

Back
X