• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nereden düştüm burayaa

4 kişi kalmayi bende kesinlikle istemezdim,tek başına kalıp huzur içinde yaşamak çok daha güzel ve keyifli.Oda a
Oda arkadaşım benim yanımda onların dedikodusunu yapar, yanlarına gelince hiçbir şey yokmuş gibi davranır.Asla şu konuda haksızsınız demez,dün mesela onlar beni çaya çağırmadılar,onu çağırdılar.Gidip rahatlıkla içti.
Bu lojman kaç odalı ?kendinize ait bir oda yapma imkanınız yokmu en azından ayrılana kadar

Aileler çok ilgisizler,geçen sene bir öğretmen çocukları çok fena dövüyormuş,çocuklar anlatıyorlar.Hiçbir veli şikayete gelmemiş,cazgır bir öğretmenmiş.Veliler cazgır bir öğretmen gördüklerinde siniyorlar,sessiz sakin gördükleri öğretmenlerin üzerine oynarlar.En azından benim çalıştığım okuldaki veliler böyle.
Elleri kırılsın. Gece gece sinirim zipladi. Oğlum bu sene ilk okula başladı. Kötü bir öğretmen denk gelecek diye ödüm kopuyordu. Neyseki çok iyi birbir öğretmen denk geldi. Keşke sadece sevgi dolu ve vicdan sahibi olanlar öğretmen olsalar. Küçücük günahsız çocuklara nasıl el kaldirabilirler ya delirecegim.

Back
X