selam kızlar ..nasıl başlayacağım bilmiyorum ama çok bunaldım ve yorumlarınıza ihtiyacım var .eşimler 2 kardeş eşim büyük olan ama kaynımlar bizden önce evlendiler biz 2 yıl sonra evlendik onlar kv lerle altlı üstlü otururlar her yönden destek görürler kaynım çok sorumsuz ve ailesine güvenmiş bi kişilik . ondanmıdır bilmiyorum hala kaynımların kahrını çekerler borçlarını ödüyorlar hala neyse biz sonra evlendik işimiz nedeniyle ayrı şehirde oturduk aynı desteği görmedik tabii.sonra bizimde işlerimiz bozuldu memlekete dönüş yaptık zor günler geçirdik kirada oturduk ama hep mücadele ettik bize onları düşündükleri gibi davranmadılar ama ben hep sabrettim saygımı bozmamaya çalıştım. şimdi yine uzak bi yere taşındık iş nedeniyle artık görmüyorum fazla en son görüştüğümüzde eltim bura bizim ev felan diyo altlı üstlü oturuluyor ya köyde başka evleri var orasıda ortak diyor kp derde destekliyor bunlar yanımızda siz uzaktasınız felan diyor eşim çook üzüldü bu duruma hep yıllardır desteklenen onlar birde şimdiden mal paylaştırıyorsunuz hemde adaletsiz davranıyorsunuz felan dedi babasıyla tartıştı baya.kp zaten boş konuşmayı çok seven bi tip ben şaka dedim diyor Allahtan kv lide bize hak verdi olmaz öyle şey felan dedi neyse bunlar bi yana eltim buralar bizim havasında hep eşim ççok sinirli soğudm artık diyo oysa kaynıma felan çok düşkündü severdi felan.ama bu açgözlü tavırları yüzünden soğuduk ikimizde.bende eşim için üzülüyorum çok içine atıyor bu durumu bende soğudum aslında artık kv lidemi arıyorum konuşuyoruz diğerleriyle pek görüşmüyorum artık içimden gelmiyor ve asıl tuhafı eltim çocuğunuda alıp bana gelcekmiş kalmaya biraz çok sever zaten gezsin kalsın ama kendi evine hiç misafir kabul etmesin öyle bi insan bizi daha bunca senedir evine kabul etmemiştir,doğru düzgün.cimridirde üstelik . ben şimdi ne yapmalıym gelecez müsaitseniz kabul ederseniz felan diyo bidee soğudum artık neyapıcam bilmiyorum..