• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neyim niye varim!!

Pembe-corap

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
58
48
8
38
Slm herkese benim derdim esim.Surekli yapma dediğim seyleri yapiyor neymis sozunu yiyemezmis ama birda beni magdur ediyor farkinda biliyor ama karim icin yapayim demiyor.
Sabah 8de evden cikar gece 12 de gelir sirf iste bu sozunu yiyemedigi sey yüzünden eve gec gelmek zorunda.Kahve vs kotu bi uer degil ama ben yalnizim ve artik patlamak uzereyim.Geldigindede yorgunluktan koltukta uyuyup kaliyor.Ben zaten yalnizim biraz asosyal biriyim daha dogrusu o beni boyle yapti evliligimizin baslarinda kisitladi herkesden kopardi.Kendime mesgale buluyorum ev isi el isi kitap okuma tv ama inanin bi noktadan sonra hersey tükeniyo.Cok kavga ettim cok soyledim iki senedir ama inat ediyo seni anliyoum haklisin sen benim canimsin özümsün ama!!
Baska hicbir sorunumuz yok allaha sukur tek,sorun benim yalnizligim disari cik gez vs diyebilirsiniz yalniz yalniz hergun nere gezilirki.son bir haftadir konusmuyorum suratda yapmiyorum oyle bekliyorum ne olacak acaba diye.
Allah askina ben neyim yalniz oturacaktim niye evlendim??

Esin seni dinlemiyor , düşünmüyor diye ben neyim , niye varım diye kendini sorgulaman yanlış. Sonuçta o senin hayatına sonradan girdi. Kendini ona o kadar endekslememeliydin.

Hayatini erkege endekslyen kadinlara sasiriyorum zaten
Cikin gezin dolasin tek basinada yapilacak cok sey var
Nedden surekli kocadan beklenti

Evli onlar arkadaşlar. Kocasından beklentisi olacak tabi. Hayatını erkeğe endekslemek değil bu. Adam evi otel gibi kullanacaksa niye evlenmis? Karisina vakit ayirmak zorunda. Her günü yalnız geçecekse evliligin anlamı ne

her gün 12den önce eve girmiycem diye mi söz vermiş de yiyemiyormuş.

yalnız gezme sen de komşu arkadaş vs yok mu? onlarla gez.

işte kocalarının hayatlarına bu kadar mudahale etmesine izin verenlerin soru bu oluyo malesef. adam evi otel gibi kullanırken kadını da eşlikten çok başka vasıflara itiyor. yazık.

Peki evlenirken sana sozu var miydi seni ihmal etmeyecegim,mutlu olcagiz felan diye onlari hatirlatin.Ne guzel bahane bulmus sozlesmemi yapmislar kahvedekilerle

Kaç yıldır evlisin canım eşin bunu düzeltmesi gerekiyor sen onun hayat arkadaşısın seni geri plana atacağına arkadaşlarını atmalı sürtsün burnu konuşma bakalım biraz inş düzelir

Slm herkese benim derdim esim.Surekli yapma dediğim seyleri yapiyor neymis sozunu yiyemezmis ama birda beni magdur ediyor farkinda biliyor ama karim icin yapayim demiyor.
Sabah 8de evden cikar gece 12 de gelir sirf iste bu sozunu yiyemedigi sey yüzünden eve gec gelmek zorunda.Kahve vs kotu bi uer degil ama ben yalnizim ve artik patlamak uzereyim.Geldigindede yorgunluktan koltukta uyuyup kaliyor.Ben zaten yalnizim biraz asosyal biriyim daha dogrusu o beni boyle yapti evliligimizin baslarinda kisitladi herkesden kopardi.Kendime mesgale buluyorum ev isi el isi kitap okuma tv ama inanin bi noktadan sonra hersey tükeniyo.Cok kavga ettim cok soyledim iki senedir ama inat ediyo seni anliyoum haklisin sen benim canimsin özümsün ama!!
Baska hicbir sorunumuz yok allaha sukur tek,sorun benim yalnizligim disari cik gez vs diyebilirsiniz yalniz yalniz hergun nere gezilirki.son bir haftadir konusmuyorum suratda yapmiyorum oyle bekliyorum ne olacak acaba diye.
Allah askina ben neyim yalniz oturacaktim niye evlendim??

benim eşimde sabah 7 de çıkıyor akşam 12 de geliyor eve.bakkal. nişanlandığımızda onun işinin bu olduğunu geç geldiğini bir kaç ay sonra sıkıldım boğuldum yoruldum niye yoksun serzenişleri edeceksen baştan bitsin demişti....bende ona sabah 7 de çıkıp akşam 8 de evde olup kıymetsiz değersiz kalitesiz bir 4 saat yaşamaktansa kaliteli yaşatacağını düşündüğüm yarım saate razıyım dedim. zamanımın ne kadar olduğu değil kalitesi öenmli dedim. kaliteli bir yarım saatimiz var akşamları. hepsi bu....

Bir konu açınca tam anlatmayan üyelere sinir olmaya başladım. Bizden mi tahmin etmemizi bekliyorsunuz? Şimdi herkes eşinizin neden geç gelmeye mecbur olduğunu merak ediyor ve aynı soruları soruyor haklı olarak. Sonuç siz cevap verene kadar boşa geçen sayfalar.

Isle ilgili bi durum ama istese gitmeyebilir soz vermos ama

gittiği zamanın parasını ayrıca alıyor mu
ayrıca o saatte işte olduğundan emin misiniz
iş mesai saatleri sözle vs. belirlenmez sözleşmede belirli saatler günler yazar ona göre gidip gelinir
açıklaması saçma

benim eşimde sabah 7 de çıkıyor akşam 12 de geliyor eve.bakkal. nişanlandığımızda onun işinin bu olduğunu geç geldiğini bir kaç ay sonra sıkıldım boğuldum yoruldum niye yoksun serzenişleri edeceksen baştan bitsin demişti....bende ona sabah 7 de çıkıp akşam 8 de evde olup kıymetsiz değersiz kalitesiz bir 4 saat yaşamaktansa kaliteli yaşatacağını düşündüğüm yarım saate razıyım dedim. zamanımın ne kadar olduğu değil kalitesi öenmli dedim. kaliteli bir yarım saatimiz var akşamları. hepsi bu....
Elim hamur karnim ac diye bir soz var bilirmisiniz sizin isiniz burdan ekmek kazanıyor belki katlqnilabilir bi durum ama ben katlanamiyorum

Canımsın özümsün diyor gece 12 lere kadat kahve köşelerinde pinekleyip sizi yalnız birakiyor...nasil can'mış o

Back
X