Ben neyim ?

yldrmkubra

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
11
0
1
Merhaba bayanlar. 26 günlük bir adet döndüm var şuan 32. Gundeyim ve 3 idrar testi yaptım hepsi de negatif. Ayrıca 3 gündür de leke şeklinde çok az kanamam oluyor. Gebelik için sevinmeli miyim yoksa çok mu zorlamış olurum kendimi bilmiyorum

Merhaba bayanlar. 26 günlük bir adet döndüm var şuan 32. Gundeyim ve 3 idrar testi yaptım hepsi de negatif. Ayrıca 3 gündür de leke şeklinde çok az kanamam oluyor. Gebelik için sevinmeli miyim yoksa çok mu zorlamış olurum kendimi bilmiyorum
Gebelik testleri negatif çıkarken gebelik için sevinmeniz saçma olmaz mı? Kesin bir sonuç istiyorsanız kan testi yaptırın.

Adetinin geçikmesine sebep olacak bir ilaca başladın mı? Gebelik bukadar geçikme sonrasında çıkardı idrarda diye düşünüyorum. Bence doktora görün.

Şuan bende de aynı durum var gecikmenin beşinci günü hiçbir regl belirtim yok, iki tane test yaptım negatif. Çok stres oldum. 😞😞😞

Back
X