- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizlerle paylaşmak istedim.çünkü en kötü günlerimde bana destek oldunuz.bunları yazıyorum bnm gibi umudunu yitirmiş kadınlarııza umut olsun.
Aldatılmıştım.19 yıllık evliliğimi bitirdim.darmadağın olan bir yuva...çıcuklar dsğılmıştı...çok şükür şimdi çocuklarım ben bir yuva altındayız.nerelerde ne zorluklarla çalıştım...ama çok şükür şimdi çok mutluyum.bir gelinlik firmasında işe başladım.ve en iyi satış danışmanı benim.cironun yarısını ben yapıyorum.çokda iyi kazanıyorum.ve artık kendi mağazamı açmanın vakti geldi.....hazırlıklar başladı.bir sonraki sezona hazırlanıyorum...
Sizlerle paylaşmak istedim.çünkü en kötü günlerimde bana destek oldunuz.bunları yazıyorum bnm gibi umudunu yitirmiş kadınlarııza umut olsun.
Aldatılmıştım.19 yıllık evliliğimi bitirdim.darmadağın olan bir yuva...çıcuklar dsğılmıştı...çok şükür şimdi çocuklarım ben bir yuva altındayız.nerelerde ne zorluklarla çalıştım...ama çok şükür şimdi çok mutluyum.bir gelinlik firmasında işe başladım.ve en iyi satış danışmanı benim.cironun yarısını ben yapıyorum.çokda iyi kazanıyorum.ve artık kendi mağazamı açmanın vakti geldi.....hazırlıklar başladı.bir sonraki sezona hazırlanıyorum...
Bol kazançların olsun. Çok mutlu olSizlerle paylaşmak istedim.çünkü en kötü günlerimde bana destek oldunuz.bunları yazıyorum bnm gibi umudunu yitirmiş kadınlarııza umut olsun.
Tebrik ederim.eski konularinizi hatırlıyorum.problemli kızınızı vb. Helal olsun diyorum.eski eşten haber varmı,beter oldumuÇok teşekkür ederim kızlar...inş bşr gün beni mağazamda ziyaret edersiniz....❤
Çok teşekkür ederim kızlar...inş bşr gün beni mağazamda ziyaret edersiniz....❤
Teşekkür ederim.Sevgilisiyle gezio...bnide oğluma sorup sorşturuyor.ailesinin yanında yanlız kaldı.oğlumda onu terk etti.kayınpederim oğlumla haber yolluyo annen barışsın.niye bu kdr gurur yapıyor diye...oğlumda annem asla istemez demiş.bn yoluma bakıyorum ama o ve sevgilisinin aklı bnde...bnse yuvamda.Tebrik ederim.eski konularinizi hatırlıyorum.problemli kızınızı vb. Helal olsun diyorum.eski eşten haber varmı,beter oldumu
Cnm benimSeni tanimamama ragmen o kadar mutlu oldum ki, tüylerim diken diken oldu diyebilirim
Müthişsin, harikasın, örnek bir Türk kadınısın![]()
Teşekkür ederim.tabikiiiiiii sizlerede haber vereceğim.Sizi ranımıyorum ama sevindim adınıza hayırlı uğurlu olsun şimdiden, bol kazançlar. İnternet satışınız olursa haber verin![]()