• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN NİCE1985...KIZLAR MAĞAZAMI AÇIYORUM.

Sizlerle paylaşmak istedim.çünkü en kötü günlerimde bana destek oldunuz.bunları yazıyorum bnm gibi umudunu yitirmiş kadınlarııza umut olsun.
Aldatılmıştım.19 yıllık evliliğimi bitirdim.darmadağın olan bir yuva...çıcuklar dsğılmıştı...çok şükür şimdi çocuklarım ben bir yuva altındayız.nerelerde ne zorluklarla çalıştım...ama çok şükür şimdi çok mutluyum.bir gelinlik firmasında işe başladım.ve en iyi satış danışmanı benim.cironun yarısını ben yapıyorum.çokda iyi kazanıyorum.ve artık kendi mağazamı açmanın vakti geldi.....hazırlıklar başladı.bir sonraki sezona hazırlanıyorum...

Çok çok çoookkkk sevindim Nice :)))
Yolun bahtın açık olsun, nereden başladın nerelere geldin, her zaman yeniden başlanırın kanıtısın, inan çok mutlu oldum

Sizlerle paylaşmak istedim.çünkü en kötü günlerimde bana destek oldunuz.bunları yazıyorum bnm gibi umudunu yitirmiş kadınlarııza umut olsun.
Aldatılmıştım.19 yıllık evliliğimi bitirdim.darmadağın olan bir yuva...çıcuklar dsğılmıştı...çok şükür şimdi çocuklarım ben bir yuva altındayız.nerelerde ne zorluklarla çalıştım...ama çok şükür şimdi çok mutluyum.bir gelinlik firmasında işe başladım.ve en iyi satış danışmanı benim.cironun yarısını ben yapıyorum.çokda iyi kazanıyorum.ve artık kendi mağazamı açmanın vakti geldi.....hazırlıklar başladı.bir sonraki sezona hazırlanıyorum...

Senin adına çok sevindim,herşey gönlünce olsun şimdiden..

İşte kadın olmak bu💪🏻 Çocuklarım var diye ezilip büzülüp herşeyi sineye çeken bide utanmadan konu açan kadınlada muhtelem bir örneksiniz, başarılar bol kazançlar diliyorum🌸

Cok mutlu oldum sizin adiniza. ilk konunuzu hatirliyorum hala.o gunlerden bu gunlere yasadiginiz zorluklar mucadeleler ama siz kazandiniz sonunda.
dik duruslu caliskan azimli kadinlari cok seviyorum.
hersey gonlunuze gore olsun hayirli olsun simdiden.

Bol kazançların olsun. Çok mutlu ol💕

Tebrik ederim.eski konularinizi hatırlıyorum.problemli kızınızı vb. Helal olsun diyorum.eski eşten haber varmı,beter oldumu
Teşekkür ederim.Sevgilisiyle gezio...bnide oğluma sorup sorşturuyor.ailesinin yanında yanlız kaldı.oğlumda onu terk etti.kayınpederim oğlumla haber yolluyo annen barışsın.niye bu kdr gurur yapıyor diye...oğlumda annem asla istemez demiş.bn yoluma bakıyorum ama o ve sevgilisinin aklı bnde...bnse yuvamda.

Nice harika bir haber bu 🙏🏻🙏🏻 Güzel günler gelsin , herşey çok güzel olsun inşallah🙏🏻🙏🏻

Back
X