• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben niye böyleyim acaba yardımcı olabilecek varmı

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
merhaba kızlar benim bi sorunum var ben mesela herşeyi çok çabuk yanlış anlayabiliyorm karşımdaki insanın dediğini. Çok mu alınganım bilmiyorum ki ama o sinirlede karşımdaki insanı silip atıyorum ki kim olursa olsun bu aile sevgili arkadaş sonra bir gün sonra sağlıklı düşününce diyorum ben abarttım aslında öyle demek istemedi bu sefer karşımdaki insanda kızıyor çok çabuk silebiliyorsun diyor benim gibi olan var mı acaba ?ben ne yapmalıyım artık böyle olmak istemiyorum yaşım 20 acaba olgun olmadığım için mi böyle oluyor :(

bir aralar bende böyleydim yaa ama çok zor zamanlar geçiriyordum hassas dönemlerimdi diyebilirim belki sende öylesindir canım zamanla düzelir bende 20 yaşındayım. Ailen den falan ayrı mısın yoksa ?

bir aralar bende böyleydim yaa ama çok zor zamanlar geçiriyordum hassas dönemlerimdi diyebilirim belki sende öylesindir canım zamanla düzelir bende 20 yaşındayım. Ailen den falan ayrı mısın yoksa ?

hayır canım hassas dönemde değilim hep böyleyim ben yok canım ailemle yaşıyorum ama gerçekten bıktım bu ani gelen düşüncelerimden hemen kurmaya başlıyorum sinirleniyorum kesin öyle oldu diye ertesi günü normal düşününce abarttığımı görüyorum :(

bende öyleyim hatta birisi bana bisey söylesin tepki göstermesem bile kafamda krar kurduklarima bile sinirlenirim sonrada vicdan azabi cekerim ben bunun icin doktora bile gittim ani tepki veya sinir patlamasi gibi doktor birikmislik var dedi bazende düsünüyorum gecmisteki bazi olan seyleri ki ben kendi anneme kardeslerime falanda yapardim nasil üzülüyorum

bende öyleyim hatta birisi bana bisey söylesin tepki göstermesem bile kafamda krar kurduklarima bile sinirlenirim sonrada vicdan azabi cekerim ben bunun icin doktora bile gittim ani tepki veya sinir patlamasi gibi doktor birikmislik var dedi bazende düsünüyorum gecmisteki bazi olan seyleri ki ben kendi anneme kardeslerime falanda yapardim nasil üzülüyorum

canım geçmedi mi peki geçmiyr mu yani hiç bir zaman? gerçekten hiç memnun değilim bu halimden :( birgün hiç affedilmeyeceğim ondan korkuyorum:(

ben bu durumun pek yaşl aakalı oldğunu düşünmuyorum mizaç meselesı siz hatanızın farkındasınız en azından bırazz daha sabır gösterebılırsınız yalnış anladığınızı düşündüğünüz bi dialogda

canım geçmedi mi peki geçmiyr mu yani hiç bir zaman? gerçekten hiç memnun değilim bu halimden :( birgün hiç affedilmeyeceğim ondan korkuyorum:(

bilmiyorumki heralde kisilikle alakali bazen dedigim gibi vicdan yapiyorum bazende diyorum hakediyorlar mesala ben ck kinciyimdir daha dogrusu kincilikli mi bu bilmiyorum inan bana cocuklugumda olan seyleri bile hatirladigim zaman sinirlenirim:27:takma kafana fazla

hayır canım hassas dönemde değilim hep böyleyim ben yok canım ailemle yaşıyorum ama gerçekten bıktım bu ani gelen düşüncelerimden hemen kurmaya başlıyorum sinirleniyorum kesin öyle oldu diye ertesi günü normal düşününce abarttığımı görüyorum :(

canım büyük ihtimalle psikolojik birşey. Acaba bir sıkıntın mi var arkadaş çevre yada sevgili falan yada istediğini gibi gitmiyordur buda psikolojine daha değişik yansıyodur.

bilmiyorumki heralde kisilikle alakali bazen dedigim gibi vicdan yapiyorum bazende diyorum hakediyorlar mesala ben ck kinciyimdir daha dogrusu kincilikli mi bu bilmiyorum inan bana cocuklugumda olan seyleri bile hatirladigim zaman sinirlenirim:27:takma kafana fazla
aynen yaa bu bende de var sanırım zor şeyler yaşadık hak etmeden bu arada burcum kova :P

Affetmeyi bilmiyorsan affedilmeyide bekleyemezsin.benim esimin ailesinin hepsi senin gibi...her seye alinirlar hemen kirip atarlar ama kendilerine gelince biz ne yaptik ki olur..bu durumdan cok rahaTSIZIM VE cok sIKILDIM::COK MUTSUZUM SÜREKLI KELIMELERI KONTROL ETMEK BENDE sikinti yaratiyor..

KUSURA BAKMA CANIM AMA seninle yan yana gelen insanlar acisindan da biraz düsün..

Son düzenleme:
Affetmeyi bilmiyorsan affedilmeyide bekleyemezsin.benim esimin ailesinin hepsi senin gibi...her seye alinirlar hemen kirip atarlar ama kendilerine gelince biz ne yaptik ki olur..bu durumdan cok rahaTSIZIM VE cok sIKILDIM::COK MUTSUZUM SÜREKLI KELIMELERI KONTROL ETMEK BENDE sikinti yaratiyor..

KUSURA BAKMA CANIM AMA seninle yan yana gelen insanlar acisindan da biraz düsün..
en azından bu arkadaş pişmanlık duyup üzülüyomuş. Birde senin dediğin türden var tabii

Ben de böyle, ne kadar olmak istemesem de..
Ben aşırı sinirli olduğum için oluyor zannediyorum..
Ama tam olarak sebebini bilmiyorum yani...
En çok ta Sevgilimle konuşurken yalnış anlıyorum ve sinirlenip, küsüp gidiyorum.
Tabi onsuz da yapamadığım için en fazla 5 dakka sonra sakinleşip, sakin kafayla düşünüp anlıyorum ama inatçı keçi, gidip konuşurmuyum? Tabi ki, de hayır :1:
Ama en azından hatamı fark ediyorum..

Back
X