Boğa burcuyum, yükselenim akrep..Başak burcu musun?
Bu değişebilecek bir şey değil, ben de aynen bu yapıdayım. Bir de şu açıdan bak ama; sen en hassas şeylere odaklıyken, başkalarının farkına varamadığı güzellikleri de keşfediyorsun.
Her şeyin iki yüzü var. Bir süre ikinci yüze odaklı bak, güzellikleri görüp de olduğun gibi çok seversin kendini.
Boğa burcuyum, yükselenim akrep..
Karamsar bir yapıya sahibim, üniversiteye kadar hep yalnız kaldım, kötü olaylar yaşadım okul ortamında.. O zamanlar mutluydum, takıntılı değildim her şeye rağmen.
Üniversiteye geçtim Allaha şükür eskiden daha çok arkadaşım var, okulumdan memnunum ama şimdi günün yüzde doksanı mutsuzum ve takıntılı biri oldum çıktım.. Psikolog ya da psikiyatrist e gitsem ilaç verebilir, zihnim diyor ki sen takıntılı değilsin abartıyorsun.. Araftayım kısaca
Aileme anlattığımda olayları fazla abarttığımı, geçmişte yaşadıklarımın geçmişte kaldığını ve şu an çok güzel bir hayat yaşadığımı söylüyorlar.. Evet belki çoğu insana göre şükür çok iyi bir hayat yaşıyorum ama herkesin davranışları batıyor.. Annemin babamın hatta kendimin.. Bir sene önce dedem vefat etti hiçbir şey hissedemedim üzülemedim bile.. Hissedemiyorum artık.. Doktora gitsem bu hissettiklerim sahte kendime dert arıyorum boşluktan bunlara kafayı takıyorum diye düşünür hale geldim..İlaç Alman gereken bir konu varsa hiç çekinmen gerekmez zaten. Bugun en sağlıklı insanlar dahi duygularını kontrol etmek için gereken dozda ilaç alıyorlar. Başın ağrıdığında almıyor Musun minoset.
Yol daha çok uzun, inan zaten ilerledikçe Nasıl kontrol altına alacağını öğreneceksin. Şimdilik bir de bunu yükleme gönlüne :)
kulağımı tıkamayı başaramıyorum her daim kendimleyim ne yazık kiKendini fazla dinliyorsun....
Hobi hatta hobiler edinkulağımı tıkamayı başaramıyorum her daim kendimleyim ne yazık ki
Üni 3.sınıftayım - en basitinden söylemeye utanıyorum ama kulaklıkla müzik dinliyorum mesela son sigaramsın diye, beğeniyorum ama dışarıdan duyan bu ne arabesk şarkı derse deyip kınarsa beni diye ya dinlemiyorum ya da çok kısık sesle di ml dinliyorum...Hobi hatta hobiler edin
Çalışmıyorsan da işe gir
Çiçek yetiştir
Süs püs dikiş bişeylere merak sal
Bende boğa burcuyum ve aynen sizin gibiyim.Boğa burcuyum, yükselenim akrep..
Karamsar bir yapıya sahibim, üniversiteye kadar hep yalnız kaldım, kötü olaylar yaşadım okul ortamında.. O zamanlar mutluydum, takıntılı değildim her şeye rağmen.
Üniversiteye geçtim Allaha şükür eskiden daha çok arkadaşım var, okulumdan memnunum ama şimdi günün yüzde doksanı mutsuzum ve takıntılı biri oldum çıktım.. Psikolog ya da psikiyatrist e gitsem ilaç verebilir, zihnim diyor ki sen takıntılı değilsin abartıyorsun.. Araftayım kısaca
Bende Boga burcumusun diyecektim. Bende bogayim ve ayniyiz. En ufak detayi dahi saatlerce dusunurdum birine anlatinca kisi sok oluyordu o derece detaylar. Bende gittim psikologa ilac verdi ama ilac sevmiyorum ben 2 gun kullanip biraktim. Kendim asmaya basladim bu durumu, ve biliyorumki "insanin ilaci kendinde, yeterki iste" atlatilmayacak sey yokBoğa burcuyum, yükselenim akrep..
AlemsinÜni 3.sınıftayım - en basitinden söylemeye utanıyorum ama kulaklıkla müzik dinliyorum mesela son sigaramsın diye, beğeniyorum ama dışarıdan duyan bu ne arabesk şarkı derse deyip kınarsa beni diye ya dinlemiyorum ya da çok kısık sesle di ml dinliyorum...
Hobi konusu aklımda bulmaya çalışacağım..
Ay ablacım valla çok duygulandım çiçeği görünce.. Ne kadar tatlı kırmızı kırmızı.. Bi de ben 18 yaşındayım daha gençliğimin baharındayım normalde içim resmen koca karı gibi 90 yaşında.. Biraz önce de fransızca şarkı dinliyordum bir anda şarkının fransızca olduğunu anlayınca ağlamaya başladım.. Bu dönem okulda fransızca yabancı dil dersi alacağım ne güzel ama ben kıymetini bilmiyorum diye.. Alemim valla :)Alemsinangimiz dinlemedik yahu şu arabeski
Müslüm Baba'yı baba yapan Hans değil herhalde bizim Ahmetlerimiz Ayşelerimizdir
Bence senin derdin yok hahaha çok alemsin bunu nasıl düşündün de taktın mesela
Çiçek adı söyleyeyim sana 'kalanşo' bu en basit yetiştirilen çiçeklerdendir
Sulamayı unutsanda bişey olmuyo
Bak bu ilk resmi minicik, sonra büyüttüm besledim ne güzel oldu
Sende böyle baktıkça içinia çan şeylere yönel o onu der mi bu bunu der mi diye kendini yaşlandırma
Eki Görüntüle 1734755
Üni 3.sınıftayım - en basitinden söylemeye utanıyorum ama kulaklıkla müzik dinliyorum mesela son sigaramsın diye, beğeniyorum ama dışarıdan duyan bu ne arabesk şarkı derse deyip kınarsa beni diye ya dinlemiyorum ya da çok kısık sesle di ml dinliyorum...
Hobi konusu aklımda bulmaya çalışacağım..
Ah ablası hayat öyle ota çöpe üzülecek kadar uzun değilAy ablacım valla çok duygulandım çiçeği görünce.. Ne kadar tatlı kırmızı kırmızı.. Bi de ben 18 yaşındayım daha gençliğimin baharındayım normalde içim resmen koca karı gibi 90 yaşında.. Biraz önce de fransızca şarkı dinliyordum bir anda şarkının fransızca olduğunu anlayınca ağlamaya başladım.. Bu dönem okulda fransızca yabancı dil dersi alacağım ne güzel ama ben kıymetini bilmiyorum diye.. Alemim valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?