Ben niye böyleyim düzelmez mi :(

Marcenko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
183
124
23
Merhaba ablalarım.. İkinci başlığım olacak bu yardımcı olursanız sevinirim Çok takıntılıyım, en ufak bir olayı bile büyütüp kendime dert ediniyorum. Ya da birisi benimle ilgili bir şey söylese iyi yada kötü bir hafta hep o sözü düşünüyorum başka hiçbirşey düşünemiyorum.. Tartışma yaşasak dünya başıma yıkılıyor gibi geliyor ya da sınıfımından bir erkek arkadaştan bir davranış görsem normalde kimseye yapmayan biri mesela, tek bana yaptığında acaba birşeyler mi var diye kaç hafta düşünüyorum hep Umursamaz olmayı, kötü şeyler söyleseler de aman hıh diyip geçmek istiyorum ama yapamıyorum sadece dıştan öyle görünüyorum ama içim içimi yiyor..

Ya da karşımdakiyle konuşurken ya çok ezik hissediyorum ya da çok özgüvenli hatta hissediyorum özellikle sınıf arkadaşlarımın karşısında. Ortası yok.. Normalde birçok insanın imrendiği biriyim, ama bazen dünyanın en kötü insanıymışım gibi geliyor. Bazen de en mükemmel en başarılı hissediyorum dediğim gibi ortası yok

Hayatım çok zor geçiyor her günüm bir maraton gibi geçiyor bu hissettiklerimden dolayı

Çok hassasınız.
Yapı meselesi bu.
Kendinizi üzülmemeye takmamaya şartlandırın.

Kendine bi uğraş bul. Kafanı dağıtacak bi hobi gibi.

Başak burcu musun?

Bu değişebilecek bir şey değil, ben de aynen bu yapıdayım. Bir de şu açıdan bak ama; sen en hassas şeylere odaklıyken, başkalarının farkına varamadığı güzellikleri de keşfediyorsun.

Her şeyin iki yüzü var. Bir süre ikinci yüze odaklı bak, güzellikleri görüp de olduğun gibi çok seversin kendini.

Boğa burcuyum, yükselenim akrep..
Karamsar bir yapıya sahibim, üniversiteye kadar hep yalnız kaldım, kötü olaylar yaşadım okul ortamında.. O zamanlar mutluydum, takıntılı değildim her şeye rağmen.
Üniversiteye geçtim Allaha şükür eskiden daha çok arkadaşım var, okulumdan memnunum ama şimdi günün yüzde doksanı mutsuzum ve takıntılı biri oldum çıktım.. Psikolog ya da psikiyatrist e gitsem ilaç verebilir, zihnim diyor ki sen takıntılı değilsin abartıyorsun.. Araftayım kısaca

İlaç Alman gereken bir konu varsa hiç çekinmen gerekmez zaten. Bugun en sağlıklı insanlar dahi duygularını kontrol etmek için gereken dozda ilaç alıyorlar. Başın ağrıdığında almıyor Musun minoset.

Yol daha çok uzun, inan zaten ilerledikçe Nasıl kontrol altına alacağını öğreneceksin. Şimdilik bir de bunu yükleme gönlüne :)

Aileme anlattığımda olayları fazla abarttığımı, geçmişte yaşadıklarımın geçmişte kaldığını ve şu an çok güzel bir hayat yaşadığımı söylüyorlar.. Evet belki çoğu insana göre şükür çok iyi bir hayat yaşıyorum ama herkesin davranışları batıyor.. Annemin babamın hatta kendimin.. Bir sene önce dedem vefat etti hiçbir şey hissedemedim üzülemedim bile.. Hissedemiyorum artık.. Doktora gitsem bu hissettiklerim sahte kendime dert arıyorum boşluktan bunlara kafayı takıyorum diye düşünür hale geldim..

Bende boğa burcuyum
Bi uyusam dünyayı unuturum
Yükselenden çakmıyorum, burçlara da çok inanmam
Karakter önemli bence, senin karakterinde didik didik eden cinsten herşeyi..

Şöyle düşün, hayat çok kısa
Bu anı nasıl yaşadın yaşadın, 1 dk sonra o ana tekrar dönmen mümkün değil
Anın tadını çıkarmalısın ki hayattan zevk alabilesin
Bunu ancak pozitif olursan başarırsın
Ayşe kem dedi Fatma küm ettiderken bi bakmışsın ömür geçmiş
Değer mi ? Değmez
Sen kendine bak, o onu dese ne olur demese ne olur. Sen kendini biliyosan gerisi önemli olmamalı

Beni anlatmışsın böyle olmamak lazım ama insan değişmiyor sadece yaşadıkların ve kazandığın tecrübeler seni törpülüyor.29 yaşındayım üç yıldır evliyim hala anlattığın tarzda şeyler var bende ama iş hayatı ve evliliğe başladığım zamana göre nerden baksan yüzde elli azaldı. Evlilik ve iş beni çok yıprattı fazla kafaya takmamak hayata s#ktiri çekmeyi öğrenmek lazım ama işte yapamıyoruz olmuyor. Belki destek almak seni rahatlatır sakın çekinme ben bile şu emzirme olayını bitireyim bende gidecem ilaçsa ilaç ömrüm geçiyor kafaya taka taka ileride birgün kendi kanser raporuma imza atacam.

Hobi hatta hobiler edin
Çalışmıyorsan da işe gir
Çiçek yetiştir
Süs püs dikiş bişeylere merak sal
Üni 3.sınıftayım - en basitinden söylemeye utanıyorum ama kulaklıkla müzik dinliyorum mesela son sigaramsın diye, beğeniyorum ama dışarıdan duyan bu ne arabesk şarkı derse deyip kınarsa beni diye ya dinlemiyorum ya da çok kısık sesle di ml dinliyorum...

Hobi konusu aklımda bulmaya çalışacağım..

Kronik ergenlik sandım başta ama anladığım kadarıyla duygusal bi yapıya sahip olmanla alakalı bi durum. Kişisel gelişim kitapları okuyarak otokontrolünü sağlayabilirsin. Abartılacak bi şey değil gibi

Bende boğa burcuyum ve aynen sizin gibiyim.

Bende Boga burcumusun diyecektim. Bende bogayim ve ayniyiz. En ufak detayi dahi saatlerce dusunurdum birine anlatinca kisi sok oluyordu o derece detaylar. Bende gittim psikologa ilac verdi ama ilac sevmiyorum ben 2 gun kullanip biraktim. Kendim asmaya basladim bu durumu, ve biliyorumki "insanin ilaci kendinde, yeterki iste" atlatilmayacak sey yok

Alemsin angimiz dinlemedik yahu şu arabeski
Müslüm Baba'yı baba yapan Hans değil herhalde bizim Ahmetlerimiz Ayşelerimizdir
Bence senin derdin yok hahaha çok alemsin bunu nasıl düşündün de taktın mesela

Çiçek adı söyleyeyim sana 'kalanşo' bu en basit yetiştirilen çiçeklerdendir
Sulamayı unutsanda bişey olmuyo
Bak bu ilk resmi minicik, sonra büyüttüm besledim ne güzel oldu
Sende böyle baktıkça içinia çan şeylere yönel o onu der mi bu bunu der mi diye kendini yaşlandırma

Ay ablacım valla çok duygulandım çiçeği görünce.. Ne kadar tatlı kırmızı kırmızı.. Bi de ben 18 yaşındayım daha gençliğimin baharındayım normalde içim resmen koca karı gibi 90 yaşında.. Biraz önce de fransızca şarkı dinliyordum bir anda şarkının fransızca olduğunu anlayınca ağlamaya başladım.. Bu dönem okulda fransızca yabancı dil dersi alacağım ne güzel ama ben kıymetini bilmiyorum diye.. Alemim valla :)

Herkesin zevki ayni degildirki?
Bende huzunlu sarkilari turkuleri severim.
Arkdaslarim bu nasl sarki ya derler.
avrupada oldgum icin yabancilar icin dahada garip bi muzik tarzi dinlediklerim.
" bu ne be?" Derler cogu zaman. Ama herseye ragmen ' bi gidin ya, zevksiz seyler, siz beni anlayamazsiniz' diye sakalasirim. Onlarda guler gecer. Budur. Bunuda kafaya takmam.

Ah ablası hayat öyle ota çöpe üzülecek kadar uzun değil
Bende 28 yaşındayım
Bir kızım var bazen wc ye bile bırakmayan, ardımdan ağlayan
Sonracıma sabahın köründe işe gitmem gerekecek ama ben dalamadım bi türlü ve burda çenem durmaz oldu, saat olmuş 00:16 filan
Hayat çok zor çok koşturmacalı
Sen daha yolun başındasın hayattan zevk almaya bak, yoksa bir bebek cır cır ağlasa ya da patron sana geç kaldın diye yan baksa karalar bağlayacaksın gibi
Şükür sağlığım var hepsinin üstesinden gelirim evvel Allah de dik dur bakalım, onlar senden korksun
He bu çiçeğin adı kalanşo, her rengi var ben pembe aldım şimdiler de onu da büyütürsem ne ala ( :

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…