İki gün önce sen aklıma geldin :))
Bu kızcağız herhalde sorunlarını çözdü dedim ama maalesef tam gaz devam ediyor. Kasıklarındaki ağrı usutmeden dolayı olabilir tabi doktora gitmen şart.
Yemin ederim seni tanısam patron bozuntunla kar, kıs, kıyamet demeden konusmaya gelirdim. Öyle bir hırs yaptım.
Baska is baksana canım sen. Vasıfların da iyiydi hatırladığım kadarıyla.
bende arkadaş ortamında çok hareketli olmama rağmen iş ortamında çok kasılıyorum birazda bu karşımızda tanımadığımız huyunu suyunu bilmediğimiz insanlar var bundanbide bi insan bana ne kadar iyi niyetle ve samimi yaklaşırsa ben o kadar rahat oluyorum..ay neyse kendi derdimi söylemişim
canım bence izin vermeliydi ama ofistede senden başka kimse olmayacağı için sıcak bakmadı heralde onun dışında işin gayet iyi yorulmuyomuşsun kpss çalışıyomuşsun bi çok kişiden iyisin yine.gerçi üniversite okumuşsun kendi mesleğin neki?
canım bu tarz yöneticiler insanda özgüven falan bırakmaz. seninle alakalı bir durum değil emin ol ki. ben de daha önce bi firmada çalışıyordum ofis asistanı olarak. üniversite sonda okuyordum ve adam bütün egolarını benim üzerimde uyguluyordu. çok ters ve sert davranıyordu her gün sinir stres yaşıyordum kendime olan güvenimi kaybetmiştim. ağlıyordum her gün. ama daha sonra bankaya girdim ve şuan çok huzurluyum. müdürlerim yöneticilerim gayet normal insanlar. olması gerektiği davranıyorlar. hata yapmaktan korkmuyorum ve resmen kendime güvenim geldi hakkımı arayabiliyorum çünkü ezme yok.. şimdi çok pişmanım orada çalıştığıma keşke ayrılsaydım değmezmiş üç kuruşa.. bence sen de üniversite mezunuysan zaman kaybetme derim. kpss'yi evde de çalışırsın .ailenin durumu nasıl bilmiyorum ama eline geçen 600 700 tl..harcamalarını kısarsın ve zamanın da olur. ayrıca ben şimdi insanlara bakıyorum da kaçış yolu olarak sadece kpss'yi görüyorlar ama onun bir garantisi yok. banka sınavlarına girin, başka işler arayın bence...mutlaka biyerlerde mutlu olursunuz...
balki merak eden olur. dün 15.30 gibi gittim doktora tahlillerim temiz çıktı. ağrılarımsa adale ağrıları olabilirmiş (ama bu kadar ve sürekli ağrır mı hala anlamış değilim).
hastaneden sonra arkadaşımla görüştüm bi fabrikada işçi olarak vardiyalı çalışıyor. günlük 8 saat çalışıyor servisi+yemek var,ortam olarak çok iyi diyor.üniversite mezunu olarak fabrikada işçi olmak mı yoksa burda bu şekilde çalışmak mı daha mantıklı bilemedim :26: ayrıca bir de eşim bu fabrikanın diğer bi şubesinde güvenlik olarak çalışıyo....
balki merak eden olur. dün 15.30 gibi gittim doktora tahlillerim temiz çıktı. ağrılarımsa adale ağrıları olabilirmiş (ama bu kadar ve sürekli ağrır mı hala anlamış değilim).
hastaneden sonra arkadaşımla görüştüm bi fabrikada işçi olarak vardiyalı çalışıyor. günlük 8 saat çalışıyor servisi+yemek var,ortam olarak çok iyi diyor.üniversite mezunu olarak fabrikada işçi olmak mı yoksa burda bu şekilde çalışmak mı daha mantıklı bilemedim :26: ayrıca bir de eşim bu fabrikanın diğer bi şubesinde güvenlik olarak çalışıyo....
geçmiş olsun...
ahh ahhh aynı dertlerartık insanda özgüven bırakmıolar ki gerçekten ofis ortamında çalışmak zor.. dışardan bakınca oturarak çalışıoz die kolay sanılsada.. yedeğin yok izin almak bile zor .. daha neler neler.. bende üniversite mezunuyum ama şuan fabrikalarda iş bakıom işçi olarak.. başka iş yok..bıktım bu işimden. ve fabrikalarda en azından servisim olru saatim belli olur mesaim olsa paramı alıırm ne bilm bazı şartları dah aiyi gelio.. yoksa böle patron ağzı çekmek çok daha zor gelio.. evdeyken bile arıo bu dosya nerde die çooook iyi anlıyorum sizi.. ve biz onlara muhtaçız die böle yapıolar..nasıl olsa biz çıksak başka biri gelir....
haklısın canım. inan işkence gibi hastalığın için bile izin almak o kadar zor oluyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?