Ben niye hamile kalamiyorum isyan etmek istemiyorum...

siyahiimavi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2023
309
62
13
25
Merhaba arkadaşlar deneyeli 1 sene oluyor 2 senedir evliyim.
Daha önce.bir Çok test yaptım hepsi negatif bu ay göğüslerim ağrıyor adete 7 gün var kasık batması bel ağrısı oluyor erken gebelik testi ve kaset test negatif artık ümidi kesmek üzereyim adete bir gün kala yapicam elimdeki diğer testleri de... Niye olmuyor bilmiyorum inanın yani sağlıklı dengeli de besleniyorum

Merhabalar adet bittiği gibi yani bugun bitti o gün abdest alıp ilişkiye girmeye başlayın 2 günde bir olacak şekilde yumurtlama gününe kadar ve 2 gün sonrasına kadar düzenli denedinzmi hiç bu şekilde inşallah en kısa zamanda olur

Daha önce.bir Çok test yaptım hepsi negatif bu ay göğüslerim ağrıyor adete 7 gün var kasık batması bel ağrısı oluyor erken gebelik testi ve kaset test negatif artık ümidi kesmek üzereyim adete bir gün kala yapicam elimdeki diğer testleri de... Niye olmuyor bilmiyorum inanın yani sağlıklı dengeli de besleniyorum
Bazen ilaç desteği gerekiyor. Yumurta geliştirici vs... doktor kontrolünde inşallah olurr:)

Seni çok iyi anlıyorum bende 2 yıldır evliyim ve 1,5 senedir deniyoruz hala olmadı , beklemek insanı yoruyor

Seni çok iyi anlıyorum bende 2 yıldır evliyim ve 1,5 senedir deniyoruz hala olmadı , beklemek insanı yoruyor
Hemde aşırı derecede inanın ben böyle düşünmek istemezdim çevrem de istiyor ben zaten çok istiyorum onlara resmen deniyoruz olmuyor da diyemiyorum ya çok ikilemde kaldım

Eşiniz de test versin eğer sperm hareketliliği azsa saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü deneyin
Eşiniz de test versin eğer sperm hareketliliği azsa saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü deneyin
Ocakta gideceğiz hastaneye o bunu teklif etti zaten eşim de çok istiyor . Elimizden bir şey gelmiyor ilişkiden sonra dinleniyorum felan ama yok yani

Merhabalar adet bittiği gibi yani bugun bitti o gün abdest alıp ilişkiye girmeye başlayın 2 günde bir olacak şekilde yumurtlama gününe kadar ve 2 gün sonrasına kadar düzenli denedinzmi hiç bu şekilde inşallah en kısa zamanda olur
İnanın 8 aydır böyle denedik sonra akışına bıraktık ve biz hep ilişkiye gireriz yani sırf bebek için değil

Sağlıklı dengeli beslenmekle alakası yok. Doktora gitsen mi? Eşinde sorun olabilir binbir çeşit sebebi var.

Oh çok iyi olur Allah razı olsun şimdi de paraniyak gibi düşünüyorum regle bir gün var daha bel kasık ağrılarım var akıntı artisim var fakat testler negatif
Düşündükçe işler kötüye gidiyor
Allah vaktini hazırlamıştır diyip güvenmek gerek evet stres altındayken çok zor ama

Back
X