- 27 Mayıs 2023
- 309
- 62
- 13
- 25
- Konu Sahibi siyahiimavi
Böyle acı hikayeler duydukça ben kötü oluyorum ya . Diyorum halimize bin şükür ama aynı şeyleri yaşıyorum sizinle kedim var bir tane herkes onu soruyor diyorlar biz öyle torun istemiyoruz. Bilseler ki benimde çocuk istediğimi.. söyleyemiyorum olmuyor diyemiyorum yani bekliyoruz . Bazen eşimle de konuşuyoruz hiç bu kadar bekleyeceğimiz aklımıza gelmezdi diye ..Benim annem çok yaşlı o da beni 34 35 yaşında doğurmuş ee toplum olarak geç evlenme var 30 ları buluyor. Annemin beni doğurduğu yaşını geçtim şimdiden sonra nasip olursa yaşlı anne kategorisine gireceğim. Bu psikoloji acayip tarifsiz duygu. İnsan neler neler düşünüyor. Tek kardeşim vefat etti çocuğu yok. Annem torun ondan görmedi benden de 5.5 yıl evlilikte görmedi ne desin biz ne diyelim Allah takdiri. Ama üzülüyorum tabi çok. Dışarıda bir çocuk gördüklerinde seviyorlar babamla mesela benim içim acıyor. Evcil hayvan besliyorum onları soruyorlar telefonda. Eşim tarafta öyle napıyorlar diye soruyorlar. Benden sonra evlenip 2. Çocukları olanlarında çocuklarını konuşuyorlar onlara hazırlık yaptılar böyle hep. Allah isteyene 10 tane versin bakacaksa ilk heves heyecan mutluluk bunları geçtim. Ben beklerken ilk bebekler büyüdü 2. Ler doğuyor kimi hamile her geçen gün 2. Bebek haberi alıyorum. Kendime ağlıyorum. Bugünde çok üzgünüm ağla ağla gözlerim perişan oldu. Eşimde bunaldı artık. Kimseyle konuşamıyorum bunları malesef. Hayırlısı Herşeyin. Baktırın herşeye tabi. Size tavsiye doğal olsun diye zaman kaybetmeyin. Bir sebep yok herşey normal doğal olacak diye beklemek yıpratıcı. Her aşamayı deneyeyim derken zaman uçup gidiyor. Şimdi ki aklım olsa direk tüp bebeğe giderdim diyorum.