Ben niye hamile kalamiyorum isyan etmek istemiyorum...

Benim annem çok yaşlı o da beni 34 35 yaşında doğurmuş ee toplum olarak geç evlenme var 30 ları buluyor. Annemin beni doğurduğu yaşını geçtim şimdiden sonra nasip olursa yaşlı anne kategorisine gireceğim. Bu psikoloji acayip tarifsiz duygu. İnsan neler neler düşünüyor. Tek kardeşim vefat etti çocuğu yok. Annem torun ondan görmedi benden de 5.5 yıl evlilikte görmedi ne desin biz ne diyelim Allah takdiri. Ama üzülüyorum tabi çok. Dışarıda bir çocuk gördüklerinde seviyorlar babamla mesela benim içim acıyor. Evcil hayvan besliyorum onları soruyorlar telefonda. Eşim tarafta öyle napıyorlar diye soruyorlar. Benden sonra evlenip 2. Çocukları olanlarında çocuklarını konuşuyorlar onlara hazırlık yaptılar böyle hep. Allah isteyene 10 tane versin bakacaksa ilk heves heyecan mutluluk bunları geçtim. Ben beklerken ilk bebekler büyüdü 2. Ler doğuyor kimi hamile her geçen gün 2. Bebek haberi alıyorum. Kendime ağlıyorum. Bugünde çok üzgünüm ağla ağla gözlerim perişan oldu. Eşimde bunaldı artık. Kimseyle konuşamıyorum bunları malesef. Hayırlısı Herşeyin. Baktırın herşeye tabi. Size tavsiye doğal olsun diye zaman kaybetmeyin. Bir sebep yok herşey normal doğal olacak diye beklemek yıpratıcı. Her aşamayı deneyeyim derken zaman uçup gidiyor. Şimdi ki aklım olsa direk tüp bebeğe giderdim diyorum.
Böyle acı hikayeler duydukça ben kötü oluyorum ya . Diyorum halimize bin şükür ama aynı şeyleri yaşıyorum sizinle kedim var bir tane herkes onu soruyor diyorlar biz öyle torun istemiyoruz. Bilseler ki benimde çocuk istediğimi.. söyleyemiyorum olmuyor diyemiyorum yani bekliyoruz . Bazen eşimle de konuşuyoruz hiç bu kadar bekleyeceğimiz aklımıza gelmezdi diye ..

Merhaba arkadaşlar deneyeli 1 sene oluyor 2 senedir evliyim.
Daha önce.bir Çok test yaptım hepsi negatif bu ay göğüslerim ağrıyor adete 7 gün var kasık batması bel ağrısı oluyor erken gebelik testi ve kaset test negatif artık ümidi kesmek üzereyim adete bir gün kala yapicam elimdeki diğer testleri de... Niye olmuyor bilmiyorum inanın yani sağlıklı dengeli de besleniyorum
Bende aynı sizin gibi 2 yıldır evliyiz 2 yıldır korunmasız şekilde ilişkiye giriyoruz olmadı 2 klomen bir çatlatma kullandım yine olamdi geçen ay doktora gittim infertilite bölümüne eşimin morfolojisi çok yüksek ama yüzde 3 4 bizim işimizi görür dedi Dr. Bu ay regl 2 3 gününde gidip testlerimi vericem aşılama tedavisi e başlayacağız 2 kerede kendiliğinden kimyasal gebelik geçirdim bakalım rabbim gönlümüze göre isteyen herkese versin nasip etsin 🙏

Bende aynı sizin gibi 2 yıldır evliyiz 2 yıldır korunmasız şekilde ilişkiye giriyoruz olmadı 2 klomen bir çatlatma kullandım yine olamdi geçen ay doktora gittim infertilite bölümüne eşimin morfolojisi çok yüksek ama yüzde 3 4 bizim işimizi görür dedi Dr. Bu ay regl 2 3 gününde gidip testlerimi vericem aşılama tedavisi e başlayacağız 2 kerede kendiliğinden kimyasal gebelik geçirdim bakalım rabbim gönlümüze göre isteyen herkese versin nasip etsin 🙏
Kimyasal gebelik arası ne kadar sizin? 2 yılda ne kadar sürede oldu? Benimde 6 ay önce ilk defa kimyasal oldu 3.5 yıl içinde. Umutlandım güzel birşey demek olabiliyor diye ama 6 ay geçti nasip olmadı. Daha beklemek istemiyorum malesef. Kimyasal sonrası hemen olanları çok okudum o yüzden dikkatimi çekti sormak istedim.

Kimyasal gebelik arası ne kadar sizin? 2 yılda ne kadar sürede oldu? Benimde 6 ay önce ilk defa kimyasal oldu 3.5 yıl içinde. Umutlandım güzel birşey demek olabiliyor diye ama 6 ay geçti nasip olmadı. Daha beklemek istemiyorum malesef. Kimyasal sonrası hemen olanları çok okudum o yüzden dikkatimi çekti sormak istedim.
Geçen yıl Şubat'ta oldu ilk birde bu yıl ağustosta oluştu zaten geçen ay doktora gittiğimde kimyasalı söylediğimde ilk sorduğu tedaviyle mi kendiliginden mi oluştu diye bence eşinizin sperm tam kapsamlı test verin benim eşimde morfoloji ileri hız yavaş dedi mesela

Evet inanın tam olarak da bu yaşadığım durum yani. Zaten aşırı duygusala bağlıyorum anlatamadigim için de stres sıkıntı hırçın oluyorum . Bazen ilişki bile düşünmek istemiyorum zaten olmuyor diyorum içimden
Çok haklısın ve yalnız değilsin canım inan bana inşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberler alırız 🙏

Back
X