Ben Normal Değilim Hemde Hiç....

Ilgiden nefret edip başkasına kayan ilgiyi kiskanma.

Algilarinizi yönetin. Ters tepkiler veriyorsunuz belki de psikolojik destek almalısınız. Kısa sürede iyilesirsiniz hafif mudahale ile.

bana baya gizli narsist gibi geldi ya. biraz da ego var sanırım. ilgiden hoşlanmıyorsan başkasına kayması seni rahatsız etmez çünkü. hoşlanıyorsun ama bunu dile getirmek istemiyorsun egona ters. hatta ve hatta istemem yan cebime koy'cusun sen tam. ayrıca gereksiz yere büyüttüğünü fark ettiysen olayı özür dile karşı taraftan çok geçmeden. naz yapmaya çalışıp b.kunu çıkaran insanları sevmez kimse. arkadaş olarak görüyor olsan da nezaket gereği bunu yapman lazım hatanı kabul etmek büyük bir erdemdir.

bana baya gizli narsist gibi geldi ya. biraz da ego var sanırım. ilgiden hoşlanmıyorsan başkasına kayması seni rahatsız etmez çünkü. hoşlanıyorsun ama bunu dile getirmek istemiyorsun egona ters. hatta ve hatta istemem yan cebime koy'cusun sen tam. ayrıca gereksiz yere büyüttüğünü fark ettiysen olayı özür dile karşı taraftan çok geçmeden. naz yapmaya çalışıp b.kunu çıkaran insanları sevmez kimse. arkadaş olarak görüyor olsan da nezaket gereği bunu yapman lazım hatanı kabul etmek büyük bir erdemdir.
Kesinlikle durum boyle degil yani narsistlikle uzaktan yakindan alakasi olacak bi insan degilim cunku kendimi begenen bi yapim hic olmadi

Diger taraftan hani ondan hoslansam kendi kendime insallah kaderimde o yoktur diye dualar etmem.
Ozur konusuna gelincede onun hatasindan dolayi olan bi karisiklikti bende o anki sinirle biraz sert cikistim ama istsn dolayi hakli sesimi yukseltmekte haksız oldugumu bildigimden gidip our diledim

Ilgiden nefret edip başkasına kayan ilgiyi kiskanma.

Algilarinizi yönetin. Ters tepkiler veriyorsunuz belki de psikolojik destek almalısınız. Kısa sürede iyilesirsiniz hafif mudahale ile.

Ya icinde bulundugum ruh hali o kadar degisik ki hani ilgisinden rahatsiz oldugunuz bi insanin baskasina ilgi gostermesi niye insani rahatsiz dder ki normal insan benden uzaklasti diye mutlu olur

Kendinizi geliştirin ve iyiye yönelin.
Bunlar yersiz ve gereksiz duygular.
Elinizdekinin farkına varmayı öğrenin önce.
Bir gün karşınıza öyle biri çıkar ki, bu saçma tutumlarınızla elinizden kaybedersiniz.
Başkasına gösterilen ilgiyi de umursamamanız gerekir.
Bu normallik veya anormallik değil aslında, duygularınızı kontrol etmeyi öğrenmelisiniz.

Bazı yorumları çok sert buldum.

Kız zaten bu düşüncelerden rahatsız olduğu içi konu açmış.
Elinde olsa o da istemez böyle olmasını çünkü gerçekten rahatsız edici bir durum.
Nerden mi biliyorum? Ben de aynı konu sahibi gibiyim malesef...

Ya icinde bulundugum ruh hali o kadar degisik ki hani ilgisinden rahatsiz oldugunuz bi insanin baskasina ilgi gostermesi niye insani rahatsiz dder ki normal insan benden uzaklasti diye mutlu olur

Bir şeyler ters gidiyor sizde maalesef bu yüzden profesyonel yardım almalısınız bence. Şimdi bu mesele daha hafif bunun bir de ilerisi var ve sağlıklı ilişki kuramiyorsunuz karşı cinsle. Geçiştirmeyin bu sorunu bence.

Back
X