Ben normal değilim

Bence acınacak bi durumu yok hayat ona 2. Bir şans vermiş kendi ailesini kurması İçin ama o yakmış yıkmış savaşmış eee Nesine acıyayım
Kesinlikle,o kadar doğru bir yorum ki bu,yazıp yazıp okunmaya değer bir değerlendirme olmuş

Yok katip ayni kisiyi gormemisiz.

O ornegi ozellikle verdim ki konu sahibi silkelensin ayaga kalksin. Bak millet hemen unutuyor demek istedim.

Ayni olaylarin etrafinda donmesinin bize zerre zarari yok ama olan kendisine oluyor. Boyle yaparak sadece kendini yipratiyor. Evet zor seyler yasamis ve konularindan anladigim hassas bir yapisi var. Ayni seyleri konusup anlatmak insanin derdine dert katar sadece.
Çok haklısın. Bunun sonu kurban psikolojisi.

Valla katip soyle bir ornek vereyim sana ornegin is hayatinda kime acidiysam ayagimi kaydirmaya calisti. Gun geldi benim de cok uzuldugum olaylarlar oldu insan bazen anlatmak istiyor ama farkettim ki anlattikca insan ayni seylerin etrafinda donuyor cikamiyor. o yuzden kimseye gereginden fazla acimadan biraz hayata pozitif bakma taraftariyim. Purpplee Purpplee

Halbuki kaç kere ısrar ettim anlaşmalı olsun yoksa tazminat da isterim diye ama o bile kendine acımadı,benim hiç acimamam gerek.Kendimi de seviyorum aslında ama anaçlık mı bu bilemiyorum.İnsanlara zarar verebilen biri değilim hak etseler bile,o yüzden üzüyorlar belkide

boşanırken eski kocam kredi çekip kumar oynamış diye benim altınlarımı satıp peşinatını verdiği arabayı ona bırakmıştım. Birde not yazmıştım mahkemede arabayı almayacağım tazminat istemeyeceğim için rahat olsun. İkimizde temiz bir sayfa açalım arabayı sat borçlarını öde diye 😅😅 ve bunlar bir yıl önce yaşandı. Arabayı satmadı araba fiyatları 2 katına çıktı. Şimdi sevgilisiyle geziyordur fink fink. Çok pişman oldum acıdığıma. Aman artık Allah’a havale ettim içinde bir kuruşum olan hiçbir şeyden hayır görmesin inşallah 🙏🏻

boşanırken eski kocam kredi çekip kumar oynamış diye benim altınlarımı satıp peşinatını verdiği arabayı ona bırakmıştım. Birde not yazmıştım mahkemede arabayı almayacağım tazminat istemeyeceğim için rahat olsun. İkimizde temiz bir sayfa açalım arabayı sat borçlarını öde diye 😅😅 ve bunlar bir yıl önce yaşandı. Arabayı satmadı araba fiyatları 2 katına çıktı. Şimdi sevgilisiyle geziyordur fink fink. Çok pişman oldum acıdığıma. Aman artık Allah’a havale ettim içinde bir kuruşum olan hiçbir şeyden hayır görmesin inşallah 🙏🏻
İşte tam da bu ihtimali düşününce aptal kafam diyorum sakin acıma sakınnnn.Ben acımak gibi gafletlere düşersem sen acıma Allah'ım diyorum sonra da.ve şu an da tekrar ediyorum bunu.
Ya ben bana mesajlaşma yüzünden açtığı tazminat davasına yeni delil aramak için mesajlarını tekrar okudum da, yalvarma mesajları vs.ondan böyle gereksiz bir duygusallığa düştüm,geçici ins.
Senin ex ile ilgili duana da amin diyorum

Çok şiddetli geçimsizlik sonucu çok çekişmeli bir boşanma davası olup da dava lehime yürümesine rağmen borç harç içinde olan ex e yüklü tazminat çıkarsa diye moralimin bozulması normal mi, bence hiç normal değil,ben niye böyleyim.

Benimle sürekli uğraşan,bu davayı savaşa çevirmiş biri, işimle ve benimle uğraşan biri,bana manevi tazminat açmış biri kendisi.

NOT: Nefret doluyum,gram sevgim yok ama ailesiz sevgisiz büyümüş olması sebebiyle ona çok acıyorum.Acima duygum neden ara ara gidip her olana rağmen geri geliyor
Sana neler yaptigini unutma Purpplee Purpplee
O sana acidimi?
Yalanci sahitleri getirince mesela?
Sag saglim bitsin su davan 🤲😘

Kadınlar yapısı gereği duygusal bundan olabilir.Fakat bir ihtimal daha var ki bunu da yine kadınlar çok yapar olaya kılıf bulmaya çalışır işte o da çok yıpranmış ailesi onu kullanmış sevgiyi bilmemiş vs..Bence mesele adamın sizi yeterince sevmemesi.İnanin varya o adam sizi çok sevse asla uzemez kiyamazdi.Yolunuza bakin

Vala herkes demiş acima acınacak hale gelirsin haklilar.
örnek ben adama tazminat yazmayalim diyorum tek maas ödeyemez adam diyorum avikata .utanmadan bana tazminat davasi açmış 4 aydir da cocuga harclik vermiyor ne yer ne içer bu cocuk kiyafeti bezi varmi çalışamıyor küçük diye bak adam hayatini yaşıyor haberi geliyor bana umrum gram acımıyorum sende acima genç değilsin duygularini daha saglam dizginle

Teyzemde öyle dedi, çok zor bir hayatı olmuş dedi, böyle olmayı o seçmedi dedi, nafaka ödeyemez dedi, ayrılalım bitsin birşey istemiyorum dedi. Eski iş yerinden teyzeme 50.000 Euro borç taktı. Teyzemin telefonlarını açmadı, dayım ulaşıncada ablan da eşşek olmasaymış demiş. Acıma yetime mevzusu tam. Sakın acıma

Normal bu bence..
Merhametli birisin belli.. bende oyleyim.. 1000 kotuluk yapan biride olsa zayif bir yanini dusunup uzulur acirim.. keske bu kadar merhametli olmasaydim.. cunku zarari yine bana

Bence anormal değilsiniz sadece vicdanlı bir insansınız. Ama yanlış kişiye vicdan yapıyorsunuz bu kişiye değmez.
Allah kolaylık versin

Çok şiddetli geçimsizlik sonucu çok çekişmeli bir boşanma davası olup da dava lehime yürümesine rağmen borç harç içinde olan ex e yüklü tazminat çıkarsa diye moralimin bozulması normal mi, bence hiç normal değil,ben niye böyleyim.

Benimle sürekli uğraşan,bu davayı savaşa çevirmiş biri, işimle ve benimle uğraşan biri,bana manevi tazminat açmış biri kendisi.

NOT: Nefret doluyum,gram sevgim yok ama ailesiz sevgisiz büyümüş olması sebebiyle ona çok acıyorum.Acima duygum neden ara ara gidip her olana rağmen geri geliyor
İyi bir insansinizda ondan

Sen normalsin, insansin ama sakin acima. Emin ol sen ayni durumda olsaydin, eski esin sana hic uzulmezdi

Çok haklısınız arkadaşlar, teşekkür ederim yorumlarınız için.
.O bana acımadığı gibi çocuğa da acımıyor.Bu anneyi uzersem bundan birinci derecede etkilenecek olan benim kendi çocuğumdur demiyor.Avukatin da yazdığı gibi,ödemek istemediği 500 nafakanın 20 katını manevî tazminat olarak istemekten çekinmiyor mesela.Dusununce benim de acınası durumlarım var hâlbuki,hayal kırıklığı gibi.Bilmedigim şehre sevdiğim şehirden onun için geldim,o ne yaptı nefret ettirdi,evim evim dedi evine sığdıramadi beni,hamileyken kovdu düşük riskim olup evde raporlu olduğum halde,lohusayken kovdu.Cocugum ne yaşayacak nelere üzülecek onlar bile henüz belli değil.Aslinda ben ona değil çocuğuma acıyıp gelme ihtimali olan tazminatı çocuğun hakkı diye dusunmeliyim.

Back
X