Ben normal doğum yapamazmışım

Eltinizin kardesiyle oturup, cocugunuzu nerenizden cikaracaginizi mi tartisiyormus?
Ne avam muhabbetler.
Ayrica normal dogurdum diye ovunenler aşırı komik degil mi, insanlik binlerce yildir normal doguruyor, sezaryenin yayginlasmasinin gecmisi 50 yil bile degildir, tarih boyunca milyarlarca kadinin sifir hijyen, sifir tibbi yardimla, kendi kendilerine evde, tarlada, magarada yaptigi bir sey için, ay ben de yaptım diye ovunmek neyin kafasidir?
Kesinlikle ölünecek bir mevzu degil ama benim üzerimden kendini üstün görüp tatmin etme hazırlığında olması beni çok rahatsız etti

İşte insanlar totosu yetmedi diye haz alıyor. Böyle garip tipler var yani

Yahu zaten öylesi bişey bulup yine seni ezmeye çalışır ki,ister normal doğur ister ağzınla kuş tut yaranamazsın 😔 Yapabiliyorsan tabi ki normal doğum yap ama olmuyorsa atla deve değil iki sezeryan oldum,unuttum gitti.. Aklıma bile gelmiyor

Normal doğum yapmıs biri olarak yazıyorum. Normal olunca başın göğe ermiyor :)) ya da sezeryan yapınca bir yerin eksilmiyor. Bununla övünen bir tayfa var. Anlamıyorum ben onları. Bana da burun kıvırıp " ayy sen normal mi dogurdun" diyorlar. Sanki adam doğramışım:)) Hamilelik hormonlarından takmışsın biraz ama salla gitsin. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Hakkında hangi doğum hayırlıysa o şekilde dünyaya gelsin bebeğin. Ben kendim için hep bu duayı ettim, cevremdeki hamile kadınlara da aynı duayı ediyorum.

Normal doğum yapmıs biri olarak yazıyorum. Normal olunca başın göğe ermiyor :)) ya da sezeryan yapınca bir yerin eksilmiyor. Bununla övünen bir tayfa var. Anlamıyorum ben onları. Bana da burun kıvırıp " ayy sen normal mi dogurdun" diyorlar. Sanki adam doğramışım:)) Hamilelik hormonlarından takmışsın biraz ama salla gitsin. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Hakkında hangi doğum hayırlıysa o şekilde dünyaya gelsin bebeğin. Ben kendim için hep bu duayı ettim, cevremdeki hamile kadınlara da aynı duayı ediyorum.
Çok teşekkür ederim. Ben de kendim ve tum hamileler için hep aynı duayı ediyorum.

Bi kere sezaryen daha zor ki.
Saglıklı olsun da gerisinin ne önemi var.

Sezaryen olursan sen de ona dersin, "cok zormuş x, iyi ki sen normal dogurmussun yoksa sezaryen yapamazmışsın"

Kafana takmana bile değmez ama hamilelikten dolayı sanırım:)

Eltin gelip bu lafı sana söylüyorsa aralarında bir konuşma geçmiş demekki. eltinde birşeyler söylemiştir muhakkak. Belki de eltin onunla görüşmeni istemiyor. Ay bilemedim. Takılma bunlara bence. Bebek için risk olmayacaksa herkes normal doğum yapabilir 🌸

Yapi olarak kiskanc biridir, kendisi normal dogum yaptigi icin bunu bir ustunluk belirtisi olarak goruyordur. Var boyle tipler. Sebep aramayin o herkese karsi oyledir

Ay daha çatı muayenem de olmadı. (korkuyorum) Bebegime odaklanmak istiyorum, Elaleme degil. Oysa ben millet ne der diye takan biri de degildim. Kendimi bir yarısın içinde hissediyorum resmen
Canim turkiyede herkesin catisina dar deniyor,yasadigim yerde minnacik citi piti kadinlar cati mati demeden dogruyor.
Istisnasiz Turkiyedeki butun arkadaslarima catin dar dendi, olabilir mi boyle bisey?
Ne hikmetse yasadigim ulkede minyon ya da iri herkes ilk normal doguma yonlendiriliyor.
Once dua.
Sonra gercekten normal dogumu destekleyem bi doktor bul derim gercekten normal dogum istiyorsan.

Normal doğumu bile sidik yarışına çevirdiniz. Normal doğuran noluuur sezaryen yapsan nolur.
Cidden bazen çok saçma şeylerle uğraşıyor insan ya.

Benim kuzen de normal doğurdu ben sezaryanlardan daha daha anayım diyordu. Sonra çocuğu anneanne babaanne büyüttü.

Biz kadınlar her şeyde sidik yarıştırabiliriz okey eyvallah da şu normal doğum sezaryen doğum konusunda yarıştırmayalım yazık günah yaaa. Hassas bir konu sezaryen tü kaka gibi neden gösteriliyor ki. En yakınım sevdiğim arkadaşımın nefret ettiğim cümlesi “ben çatır çatır doğurdum”. Aman aptal saptal işler...

Yok yani normal doğum yapamazsanız yapamazsınız ona ne. Bu tarz insanlara sinir oluyorum sezeryan olunca noluyor sanki. Bir de yüzünüze söyleseymiș madem iyi niyetli dediyse niye eltinize atıyor arkanızdan

Back
X