Ben normal doğum yapamazmışım

Bos bos konusuyor işte. Çatı muaynesi falan mi yapmış? Tıp profesörü mü bu eltinin yengesi arkadaş?
Bu arada yapmayin zaten normal dogum ne gerek var ama esininde size yenge sende az kilo almışsın suna suna dikkat et tarzında kadin mubabbeti yapması bana cok tuhaf geldi. Yanlış anlamamışsınız ama muhabbet abes. Böyle konulardan erkelere ne?
Herkesin fikrine saygı duymakla birlikte sezaryen bir doğum şekli değil kurtarma operasyonudur. Siz tercih etmeyebilirsiniz ama adı üstünde NORMAL olanı yok saymak yapmayın zaten demek doğru değil.

Normal olunca ne olacak sezeryan olunca ne olacak?
Doğum şekline çok takmayın..
Çok net söylüyorum ona bebek karar verecek
Paşa gönlü karar verecek.
Aynen oyle. Bebeğin paşa gönlü ne derse o olacak.
İlkim normal doğum oldu. ikincisinde suyum azalmıştı. 37 haftada 48 saat 2 gün sancı verdiler hem rahimden hem damardan. Çocuk içerde basınçtan delirdi ama gram açılmam olmadı. Hiiiç ama hiiç aklımda yokken sancım bağlı beklerken taşikardi oluştu çocukta çok basınç ve sancıdan dolayı hemen sezaryen oldum. Keyfi oyle istedi bebeğin.

Aynen oyle. Bebeğin paşa gönlü ne derse o olacak.
İlkim normal doğum oldu. ikincisinde suyum azalmıştı. 37 haftada 48 saat 2 gün sancı verdiler hem rahimden hem damardan. Çocuk içerde basınçtan delirdi ama gram açılmam olmadı. Hiiiç ama hiiç aklımda yokken sancım bağlı beklerken taşikardi oluştu çocukta çok basınç ve sancıdan dolayı hemen sezaryen oldum. Keyfi oyle istedi bebeğin.
Valla benimde gece 2 de 37.haftada suyum geldi.
Bebekte gelişim geriliği vardı zaten takipliydim.
Doktor baktı kilo 33 haftada boy 34.
Dedşm direkt sezeryanla alın.
Küçük zaten yormaya gerek yok.
Açılmamada hiç yoktu.
Sancı da öyle

Valla benimde gece 2 de 37.haftada suyum geldi.
Bebekte gelişim geriliği vardı zaten takipliydim.
Doktor baktı kilo 33 haftada boy 34.
Dedşm direkt sezeryanla alın.
Küçük zaten yormaya gerek yok.
Açılmamada hiç yoktu.
Sancı da öyle
Rabbim sağlıkla sıhhatle buyumelerini nasip etsin erkesin evladını

Normal ya da sezeryan dopum yapmak marifet değil Önemli olan bebeğin sağlıklı olması.
Normal doğum yapan bayanların bazıları bunu dünyanın en kudretli işini başarmak olarak gördüğü için bu şekilde davranıyorlar.
Hep söylerim doğum hiç bir şey asıl emzirme k çok zor gerçekten siz takılmayın bunlara hatta doğumdan ziyade emzirme eğitimi alın emin olun pişman olmazsınız
kesinlikle katılıyorum burdan konu sahibine söylemek istiyorum.normal doğum yapmak bir ayrıcalık değil.süt vermekte bir ayrıcalık değil.bazı vasıfsız kadınlar bu konulardan kendilerini iyi hissetmeye çalışıyor.Birde eltiniizin sözüne inananbilirmisiniz bilmiyorum belki kendi içinden geöeni başkasının ağzından söylemiştir.Belki sizi sinir etmek için söylemiştir.Çok doğal gelmedi banaç.

Eltimin söylemesini tasvip etmiyorum kesinlikle. Ben başta anlamadım birinden laf taşıyacağını. Ona da söyledim zaten kimse hakkında konuşmayalım diye. Hamile oldugum için ve normal dogumu istedigim için böyle söylemesi beni etkiledi. Sanki normal olmazsa mutlu olacakmış gibi hissettirdi.
ayrıca ben hamile değilim şu an ve bütün programlarımı sezeryen doğum için yapıyorum.Normal doğum deidkleri de çok saçma bence bu devirde

ikiside doğum şeklı.anne ve bebek için ne ıyıyse dr ona gore karar verir.

sezeryan olup bı gunde ayaklananda var(ben)
normal(doğal değil yalnız,suni sancılar sancı azaltıcılar bılmem neler bana göre normal doğum hiç bir özelliği yok normaldede ilaç alıyorsun sezryanda,yırtık varsa kı 100/99.99 olur dikiş var sezeryandada)yırtığı çok olup ıkı ay doğru düzgün tuvalete oturamayanda var.

doğum kişiden kişiye değişir. bırak eltıyı sen bile karar veremıyorsun. boş muhabbet yapmış.

Kalçalarin dardir muhtemelen o yuzden normal doguramaz demistir. Halk arasinda oyle bir inaniş var dar kalcalilar doguramaz diye ama darlik legen kemigine bakarak anlasilan birsey degil bu yuzden çatı muayenesi diye birsey var. Çokta takmayin.

Kalçalarin dardir muhtemelen o yuzden normal doguramaz demistir. Halk arasinda oyle bir inaniş var dar kalcalilar doguramaz diye ama darlik legen kemigine bakarak anlasilan birsey degil bu yuzden çatı muayenesi diye birsey var. Çokta takmayin.
Kalçalarım çok büyük :D arkada ikinci göbek gibi

Kalçalarım çok büyük :D arkada ikinci göbek gibi

Yok arkaya dogru olan buyukluk degil yanlara dogru olan kemik genişliginden bahsediyorum. Arkadaki popo buyuklugu yağ, yan genişlik leğen kemigiyle alakali o bakimdan soyledim ama onun da dogumla alakasi yok, disardan anlasilmaz yani.

Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı

Eklentiler

• IMG_20191224_135842.webp
    IMG_20191224_135842.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20191223_073952.webp
    IMG_20191223_073952.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20191222_144327.webp
    IMG_20191222_144327.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 25
Sizi kıskanmıs acık ve belli normal doğum zor doğru ama her kadnın bunu yapabilece bir şey normal doğum yapana madalya filan takmıyorlar ben n.dogum yaptım birşey takmadılar anneye değil gelen bebeğe bakıyor bir arkadaş doğum değil emzirmek obemlı demiş çok doğru söylemiş birde ne gorgusuz kadın ınsanların evini inceliyor

Dogumun ne şekilde oldugunun bi önemi yok bence bebek ve anne saglıklı olduktan sonra bence kafanıza takmayın ki elitinize de pek güvenmeyin derim onun dedigini gelip sana diyen senin dedigini de gidip ona der

Back
X