Ben 'O' sandığınız üye değilim.

LolaBunnyy

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
933
110
23
35
Diğer
Merhaba ben oobsesif.

Buradan açık ve net belirtiyorum ki bundan sonra açtığım her konu sabote edilmesin.

Evet benim eşimde 4 erkek kardeşlerdi biri intihar ederek öldü.

Ama bu benim, zannettiğiniz just married olduğum anlamına gelmez.

Koskoca kk da herkes zaten tek çocuk dimi, 3-5 kardeş olan yok. Ailesinden biri ölende yok.

Az önce açtığım konu O' muydu değilmiydi diye çorba oldu gitti.

Birdahaki konularımdada eşimden kardeşlerinden kayınvalİdemden bahsettiğim zaman aynı konu dönmesini istemediğimden bu konuyu açtım.

Herkese saygılar.

kıyamam yaa
inşallah derdini anlatabilirsin artık arkadaşım
hangi konuda 2. üyelik olduğun sanıldı bilmiyorum ama kkda açılan konulardan dolayı yanlış anlaşılmışsındır. neyse ki açıkladın ama:34:

Merhaba ben oobsesif.

Buradan açık ve net belirtiyorum ki bundan sonra açtığım her konu sabote edilmesin.

Evet benim eşimde 4 erkek kardeşlerdi biri intihar ederek öldü.

Ama bu benim, zannettiğiniz just married olduğum anlamına gelmez.

Koskoca kk da herkes zaten tek çocuk dimi, 3-5 kardeş olan yok. Ailesinden biri ölende yok.

Az önce açtığım konu O' muydu değilmiydi diye çorba oldu gitti.

Birdahaki konularımdada eşimden kardeşlerinden kayınvalİdemden bahsettiğim zaman aynı konu dönmesini istemediğimden bu konuyu açtım.

Herkese saygılar.

sen de o kadar kızma bence. konuda ne kadar üstüne gelindi bilemiyorum ama bunlar kk da olan şeyler... canı sıkılan da nick değiştirebiliyor, kendini fazla deşifre eden de, uzun süre banlı kalan da.. sebep her ne olursa olsun amaç kadın kadına muhabbet etmek. ama daha önce just diye bildiğimiz kişi bu sefer X oluyorsa onu da bilmek isteriz..

Of ya sorma. Ama dediğim dedikler napsam bilemedim.
Yok derdim ben olarak değerlendirmeyecek kimse bu saatten sonra yazdığım hiçbişeyi.

Yeri gelmişken şu beğen sistemine de el atsan beğenmedik diye fena olmazdı. Hayır aynı arkadaşı beğenemiyorum da sıkıntı yaratıyor. :27:

Aslında benim haberim yoktu. Bundan sonra daha çok mercek altında olacaksın, konuyu açtığın için bence. :1:

noliiiiiiiiiiiiiiiiii burda neyinnn açıklaması.sen just mı ne o değilsen ispat etmek zorunda değilsin.Kazen eder zaten

just ı tanıdığım kadarıyla... bir kaynı var borçlarından dolayı intihar etti. borçlar bunlara kaldı. bunlar da kvalideyle aynı apartmanda oturuyorlar. kvalidenin şofbeni yok diye bunların banyosunu kullanıyorlar. just hiç onların yüzünü görmek istemiyor ama kvalidesini çok seviyor. çok kesin tezatları olan bir üye.. eski konularına bakabilirsiniz. hemen hemen her hafta konu açardı. ben böyle bilirim.:ssz:

just ı tanıdığım kadarıyla... bir kaynı var borçlarından dolayı intihar etti. borçlar bunlara kaldı. bunlar da kvalideyle aynı apartmanda oturuyorlar. kvalidenin şofbeni yok diye bunların banyosunu kullanıyorlar. just hiç onların yüzünü görmek istemiyor ama kvalidesini çok seviyor. çok kesin tezatları olan bir üye.. eski konularına bakabilirsiniz. hemen hemen her hafta konu açardı. ben böyle bilirim.:ssz:
Hafızana hayran kaldım:53:

Niye justtmarried olcaksın ki anlamadım yasaklı falan mı o?Oyuzden bi sana böyle dediler anlamadım...

helal iki dakikada özetledin.evet bende sürekli konu açtığını hatırlıyorum.hatta şuuu muhteşem ikili mum ve çekirdek olayını:1::1::1:

Peki konu OOBSESİF'e nasıl bağlandı?:15:
Kayınvalidesi ile ilgili bir konu açmıştı oradan mı? Oğlu olursa kaynının ismini mi koymak istiyormuş neymiş?
Allah'ım konuya Fransız, İtalyan ya da Papua Yenigineli kaldım. :9:
Just kim?:15:
Ben neden buradayım?:9:

Ben bilmiyorum just kim sen kimsin ama 'ben sizin bildiğiniz kızlara benzemem' gibi olmuş başlık:6:

Back
X