- 31 Ağustos 2021
- 86
- -62
- 36
- 37
Eşim çok hiperaktif birdir aslında böyle olmasından da hoşlanıyorum ama uyanık olduğu zamanlar �lk zamanlar aşırı hareketli aşırı ilgili ya böyle adamin ilgisinden bıkmıştım resmen ama şimdi bakıyorum bütün gün yatıyor öküz gibi bildiğin yatıyor adam kalkmıyor ya kalkarsa da içiyor kafası güzel oluyor o zaman tekrar bir ilgi tamam cinsel hayatta hiçbir sorun yok ama içtiği zaman normal yaşantıya dönebiliyor normal bir insan gibi davranıyor adam içmeyince tam bir öküz gibi oluyor ya çok soğuyorum agresifleşiyor en ufak bir şey parlıyor yani sinirleniyor ben ne yapmışım diyorum kendime bazen ben ne yapmışım çok mu aramışım bunu içmeyince de çok sinirli oluyor o yüzden içmesini de istiyorum açıkçası en azından bana musallat olmuyor kırmızı güzel olunca hiçbir şeye karışmıyor kendi ilgileniyor Kendi kafasında ama ayılınca karı gibi her şeye karışıyor bu da beni çok sinir ediyo yani eve 3-4 tane köpek almışım beslemişim ya da bunu beslemişim hiçbir şey değişmiyor en azından o köpekler gelip kendini arada sevdiriyor yalatıyor yani bunu öpmek için yaklaşıyorsun sarılmak için yaklaşıyorsun uyuduğu için uykusunda bir parlıyor içinden o da gelmiyor artık insanin