• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben okuzle evlenmisim

Konu çok karışık bir nokta virgül yok çok zor anlaşılır.

Eşiniz çalışmıyor mu? Alkolik olmasının sebebi neydi?
Sebebi çok en başta benimle ugrasiyo adamcağız bunun için bi destege ihtiyacı var benden sonra iyice fittirdi adam

Bu ne şiddet bu celal ya bi sakin. Eşiniz kaba biri, içince iyi oluyor rahatlıyor mu yani? Her gün mü içiyor, öyleyse adam alkolik olmuş. Alkolü rahatlamak için bir çare olarak görüyor demek ki, alkolsüz de iyi olmayı öğrenmesi gerek, yardım mı alsanız.
Keskeee yardım falan bakkala zor gidiyo doktara hayatta gitmez bide suçlu ya imkansız ama muglaya gidince icmiyo şimdi burda ortamı var içsin bakalım diyorum .kendi kendine alkolü birakabiliyo uzun süre ,değişik bı tip benimki

Sizden sonra bu hale geldiyse çözümü siz bulmalısınız, gerçekten konu çok karışık ve anlaşılmıyor.
Evet benden sonra ama ben ne yapacağımı bilmiyorum konu kısaca şu alkol alınca adam Melek oluyor alkolü bırakınca çok sinirli agresif bir insan oluyor ve bütün gün yatıyor artık böyle un çuval gibi bir şey oldu yani bu

Kadinlarin böyle laflari kullanmasi acayip itici oluyor. Kadinlar durduk yere söylenmiyor. Genelde böyle öküzlere rastaldiklari icin.
Onun yaninda esinizin alkol problemi ve davranis problemleri var. Tedavi olmadan düzelmez
Gelde bunu ona anlat 😁

Maddi durumları çok iyi konudan onu anladım 😆
Eşi alkolik ve alkol aldığında hayata dönüp normal bir birey gibi anlayışlı oluyormuş.
Alkol almadığı zamanda dertli koca tipi kadına hayatı zehir ediyor.

Bende anladığımdan tam emin olamadım şimdi 😂
😆😆😆😆😆😆 Şahane gayet iyi anlamissin 👏👏

Evet benden sonra ama ben ne yapacağımı bilmiyorum konu kısaca şu alkol alınca adam Melek oluyor alkolü bırakınca çok sinirli agresif bir insan oluyor ve bütün gün yatıyor artık böyle un çuval gibi bir şey oldu yani bu
Doktora gitmeye ikna edene kadar her yolu denemek zorundasın.

Keyfi alınan alkol ile böyle karakter huy değiştirecek kadar alkol alma arasında dünyalar kadar fark var.
Sanırım sabit bir gelir var alkol alacak parası kesilirse bir tık düşünülebilir.

Neden on tane konu açıyorsunuz ki aynı anda 🙄 o zaman erken yaşta tam tanımadan evlenmeyecektiniz ne aceleniz vardı ki
Sanane paşa gönlüm öle istedi hem sen sapik gibi benim açtığım konularimi takip ediyosun ayıp ayıp git uyu sen

Doktora gitmeye ikna edene kadar her yolu denemek zorundasın.

Keyfi alınan alkol ile böyle karakter huy değiştirecek kadar alkol alma arasında dünyalar kadar fark var.
Sanırım sabit bir gelir var alkol alacak parası kesilirse bir tık düşünülebilir.
Benim onun sabit geliri 😁maaş kartım onda

Kafası güzelken alacaksın kartı valla iyi sabrediyorsunuz tebrik ediyorum gerçekten.

Çok pozitif bir insanım her şeyi normal karşılarım ama her insanın bir sınır noktası olmalı.
Ay ayılınca cirkeflesir bide kafası guzelken para saciyo o siirada paraları yemekle meşgul oluyorum ayilinca kiziyo cunki harca dedimde hepsinimi harcar insan falan 😁😁😁ama seviyom yaaa ondan dayaniyom

Eşim çok hiperaktif birdir aslında böyle olmasından da hoşlanıyorum ama uyanık olduğu zamanlar �lk zamanlar aşırı hareketli aşırı ilgili ya böyle adamin ilgisinden bıkmıştım resmen ama şimdi bakıyorum bütün gün yatıyor öküz gibi bildiğin yatıyor adam kalkmıyor ya kalkarsa da içiyor kafası güzel oluyor o zaman tekrar bir ilgi tamam cinsel hayatta hiçbir sorun yok ama içtiği zaman normal yaşantıya dönebiliyor normal bir insan gibi davranıyor adam içmeyince tam bir öküz gibi oluyor ya çok soğuyorum agresifleşiyor en ufak bir şey parlıyor yani sinirleniyor ben ne yapmışım diyorum kendime bazen ben ne yapmışım çok mu aramışım bunu içmeyince de çok sinirli oluyor o yüzden içmesini de istiyorum açıkçası en azından bana musallat olmuyor kırmızı güzel olunca hiçbir şeye karışmıyor kendi ilgileniyor Kendi kafasında ama ayılınca karı gibi her şeye karışıyor bu da beni çok sinir ediyo yani eve 3-4 tane köpek almışım beslemişim ya da bunu beslemişim hiçbir şey değişmiyor en azından o köpekler gelip kendini arada sevdiriyor yalatıyor yani bunu öpmek için yaklaşıyorsun sarılmak için yaklaşıyorsun uyuduğu için uykusunda bir parlıyor içinden o da gelmiyor artık insanin😪😪😪🤒

Siz 19 yaşında olduğunuzu söylemiştiniz Eşim bebeğim ağlayınca dir dir karı gibi konusuyo konunuzda. Eşiniz kaç yaşında ?

Eşinizin işi yok ancak sizin telefonunuzu kırıp yenisini alabilecek ve kafası güzel olacak kadar alkol alabilecek ve 2 aylık bebeğinizin masraflarını karşılayabilecek ve evin geçimini temin edebilecek imkanı var. :işsiz:

Aklıma şabanın filmi geldi içince melek olan yollarına servet seren ertesi gün ayılınca evden kovan adamı 🤣🤣🤣 yalnız şaka bir yana öyle biriyle hayat geçmez.. Bugün bünye sağlamdır içince melek gibi olur ama bünye artık kaldırmamaya başlayınca agresiflik olur ve ayık kafayla edilen kavgalar bile aranır... Yol yakınken tedavi edilmesi şart hem kişilik bozukluğu var hem alkol sorunu var.. Tek birşeyi merak ettim ama evlenmeden önce nasıldıda evlenince isyan eden oldun

Eşi için bu kadar aleni hakaret yazan kadınları ben komik bulmuyorum doğrusu . Bence yakışıksız.

Ben böyleyim savunması yapacaksınız muhtemelen; fikir belirtiyorum sadece.

Evinizde alkol problemi var , üslup problemi var.
Bu ikisinin olduğu yerde huzur mutluluk gibi kavramların olması mümkün değil benim hayat inancımda görüşümde.

Back
X