Ben ölmek istiyorum artik biktim

caresizyazar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
17
2
1
28
Ben 20 yasindayim gecen sene okulu biraktim artik hep evdeyim hic arkadasim yok tanidigim kimse yok gunlerce disari cikmadigim oluyor is ariyorum yasim genc diye almiyor cogu yer zaten cok is imkani olan bi yerde degilim babam ve erkek kardesim surekli hizmet etmemi istiyolar temizlik bulasik yemek elimden geldigince yapiyprum ama babam erkek kardesin ne derse hapacaksin diyor erkek kardesim bana el kol yapiyor vuruyor emir veriyor bende saygisiz oldugu icin karsilik veriyorum babama soyluyorum ben karismam diyor bana surekli hic bi ise yaramiyorsun diyorlar biktim bu durumdan yasamak istemiyorum artik yasamak icin sebebim yok isim yok okulum yok tanidigim kimse yok annem desem hep is icin baska sehirlerde biktim artik ne yapicam ben

Önünde okadar firsatlar varken ne ölmesi yahu? Kasiyerlik bile olsa gir hemen bir ise. Biryandan sosyallesirsin oteki yandan eline para gecer. O sure sarfinda zaten ilerisi icin dusunursun belki okula tekrar baslarsin is hayatini gordukten sonra.
Duraksama basla birseylere hemen.

C caresizyazar
Üniversiteyi mi bıraktın?
Kızlar için özellikle eğitiminizi lütfen yarim bırakmayın. Kendi öz kardeşiniz ve babanız bu şekilde davranıyorsa ve engel olamıyorsanız, eşiniz yaparsa ne yapacaksınız? Bu mudur yani? Ne yapın ne edin o okulu bitirin.

Okulu neden biraktiniz ? Okula devam edin, bu yasadiginiz sikintilardan bir an once kurtulun.Erkek cocuklarina hizmet et diyenlere de sinir oluyorum .Bu yuzden iki ogluma, kiz kardeslerine hizmet ettirmeyi dusunuyorum.Sirf boyle beklentiye girmesinler diye.

ailem hic bi masrafimi karsilamadi ve tabi kyk yetmedi gecinmeme geri donmek zorunda kaldim onu bile yuzume vurdular
Anne iş için şehir şehir geziyor demişsin sanki. O da mi destek olmuyor maddi gücü de var anlamadığım kadarıyla. Yaşadığın yer küçülmüş ama okuyabileceğin bölüm yok mu orda en azından masrafın azalırdı okul bitene kadar idare edip sonra hayatını kurtarırdın?

C caresizyazar
Üniversiteyi mi bıraktın?
Kızlar için özellikle eğitiminizi lütfen yarim bırakmayın. Kendi öz kardeşiniz ve babanız bu şekilde davranıyorsa ve engel olamıyorsanız, eşiniz yaparsa ne yapacaksınız? Bu mudur yani? Ne yapın ne edin o okulu bitirin.
Benim de en cok zoruma giden bu kendin kucugumun bana emir vermesi vurmasi ve babamin saygili ol yapma demesi gerekirken ben karismiyorum demesi

Anne iş için şehir şehir geziyor demişsin sanki. O da mi destek olmuyor maddi gücü de var anlamadığım kadarıyla. Yaşadığın yer küçülmüş ama okuyabileceğin bölüm yok mu orda en azından masrafın azalırdı okul bitene kadar idare edip sonra hayatını kurtarırdın?
Yasadigim ilce de bi kac bolum var iki yillik okumak istiyorum burada ama dershaneye gitmem sart cok borc var olmaz diyorlar kendi bildigim bilgiler yetmiyor artik

Ben 20 yasindayim gecen sene okulu biraktim artik hep evdeyim hic arkadasim yok tanidigim kimse yok gunlerce disari cikmadigim oluyor is ariyorum yasim genc diye almiyor cogu yer zaten cok is imkani olan bi yerde degilim babam ve erkek kardesim surekli hizmet etmemi istiyolar temizlik bulasik yemek elimden geldigince yapiyprum ama babam erkek kardesin ne derse hapacaksin diyor erkek kardesim bana el kol yapiyor vuruyor emir veriyor bende saygisiz oldugu icin karsilik veriyorum babama soyluyorum ben karismam diyor bana surekli hic bi ise yaramiyorsun diyorlar biktim bu durumdan yasamak istemiyorum artik yasamak icin sebebim yok isim yok okulum yok tanidigim kimse yok annem desem hep is icin baska sehirlerde biktim artik ne yapicam ben
Okulu birakir ve ekonomik ozgurlugunuzu elinize almazsaniz. Bugun kardesinizin yaptiklarini ileride esiniz size yapacak. Siz butun bunlara izin veriyorsunuz. Tıkmışsın kendini eve baskalarinin egosunu sisiriyosun.

Yapacagin sey okula geri donmek... para yoksa maddiyat yoksa burs almayi arastir part time is arastir. Ama okuluna git bence... yanj sence de o hayattan kurtulmak icin baska ne yapabilirsin ki bir dusun...diplomani al isini al eline,sonra da anlastigin biriyle tani iyce evlen. Hatta Kendi evini kur kendi parani kazan,evlenmesen de olur..

Back
X