Ben Oluma bir brek yapaym

minikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
1.088
16
158
Bursa
arkadaşlar iki aydır kayınpederimle birlikte yaşıyorum.yurtdışında yaşıyordu.bel fıtığı olunca yanımıza geldi.hani bazen konular açılıyor kayınvalidem yatak odasına girip oğlunu örtüyor veya eşim annesiyle el ele tutuşup geziyor diye.benimki kayınpeder versiyonu.bu sabah kalktık eşime dedim ki hiç keyfim yok bir börek al da kahvaltıyla uğraşmayalım.eşim geldi elinde börek poşeti yanında da yufka,lor falan bu ne dedim kayınpeder börek yapacakmış.ben oğluma bir börek yapayım dedi.Allah için böreği yaptı mis gibi de oldu.arada çağırıp fırında kabaran böreği de gösterdi nispet yaptı.güleyim mi ağlayayım mı:roflol:akşamüstü de eşimle çaktırmadan cilveleşiyorduk gelip eşime dayadı ayaklarını jimnastik yapıyormuş destek almak içinmiş.vallahi şikayet için değil eğlenmek için konu açtım.bizim maceralar cin ali serisi olur yakında.kafaya takmayınca acayip eğlenceli oluyor

Kayınpeder böreği güzel yaptıysa..bi de mantı yaptır bakalım o da güzel olacak mı?kaydirigubbakcemile3
Madem keyif alıyon kafana takmayınca..Bişeyler pişirin berabercene...

böregı kayınpedrın mı yaptı anlayadım orasını kayınvalidenmı yaptı

arkadaşlar iki aydır kayınpederimle birlikte yaşıyorum.yurtdışında yaşıyordu.bel fıtığı olunca yanımıza geldi.hani bazen konular açılıyor kayınvalidem yatak odasına girip oğlunu örtüyor veya eşim annesiyle el ele tutuşup geziyor diye.benimki kayınpeder versiyonu.bu sabah kalktık eşime dedim ki hiç keyfim yok bir börek al da kahvaltıyla uğraşmayalım.eşim geldi elinde börek poşeti yanında da yufka,lor falan bu ne dedim kayınpeder börek yapacakmış.ben oğluma bir börek yapayım dedi.Allah için böreği yaptı mis gibi de oldu.arada çağırıp fırında kabaran böreği de gösterdi nispet yaptı.güleyim mi ağlayayım mı:roflol:akşamüstü de eşimle çaktırmadan cilveleşiyorduk gelip eşime dayadı ayaklarını jimnastik yapıyormuş destek almak içinmiş.vallahi şikayet için değil eğlenmek için konu açtım.bizim maceralar cin ali serisi olur yakında.kafaya takmayınca acayip eğlenceli oluyor

ben bunda dalga geçilecek bir şey göremiyorum.
nispet yaptığınıda nerden çıkardınız onuda anlamadım.
adam belkide bu saatten sonra yük olmamak için,elinden geleni yapacağını göstermek için çabalıyordur.
hiç bir şey yapmasa,otursa bu seferde ben çalışıyorum ,anca oturuyor vs... diye konu açarsınız.
bu kaynanalar kayınpederler ne yapsa kabahat.
yazık yaşlı adam çabalamış bişeyler yapmış,"kızlar yaşlı ve beli sakat haliyle kalktı bize börek yaptı" diye minnetle anlatacağına kalkmış dalga geçiyorsun.

becerikli kayınpederin varmış arkadaşım, gözün aydın kaydirigubbakcemile3
nispet kısmına katılmıyorum ama. kendi ile gurur duymuştur, yaşlandıkça insanlar işe yarar birşeyler yaptıklarını görmek - göstermek istiyor gibi geliyor bana.

cilveyi çakmış demek ki kayınpeder, varlığını hatırlatmak istemiştir :kedi:

sitemizin kayınvalideleri kadar olamamış henüz. potansiyeli var mı, çözemedim.

ben bunda dalga geçilecek bir şey göremiyorum.
nispet yaptığınıda nerden çıkardınız onuda anlamadım.
adam belkide bu saatten sonra yük olmamak için,elinden geleni yapacağını göstermek için çabalıyordur.
hiç bir şey yapmasa,otursa bu seferde ben çalışıyorum ,anca oturuyor vs... diye konu açarsınız.
bu kaynanalar kayınpederler ne yapsa kabahat.
yazık yaşlı adam çabalamış bişeyler yapmış
,"kızlar yaşlı ve beli sakat haliyle kalktı bize börek yaptı" diye minnetle anlatacağına kalkmış dalga geçiyorsun.

isaretledigim yere özellikle katiliyorum canim benneyaptımki

bunu yapan kayınvalide olsaydı tepki çekerdi ama kayınpeder olunca sevimli farklı oluyor.

iyi işte çok şanslısınız. evlere senlik marifetli bir kayınpederiniz var bazı insanlar yaşlanınca daha fazla ilgi sevgi bekler eşinize dayanarak jimnastik yapma sebebi bence bu olabilir. sizde onunla ilgilenin düşünün ki o kocanızı büyütürken ne kadar çok ilgilendi... yıllarını verdi.. artık sıra onlarda.

anlamadım şimdi,bunda gülecek yada ağlayacak ne var. adamcağızın canı börek yapmakistemiş, demekki güzel de yapıyor,yapmış. sizin bunu takdir etmeniz gerekirken , güleyimmi ağlayımmı diyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam ne güzel yapmış işte valla sizin yerinizde olsam hemen bir demik çay demleyip hani bana, hani bana derdim.cokacimcoook

Şükretmelisiniz ki en azından herşeye arıza çıkaran biri değil.

Siz dediğiniz gibi böyle şeylere takılmayın zaten arkadaşım tınlanacak şeyler değil bunlar.

Kayınpederiniz o an börek pişirerek mutlu olmuş sizde afiyetle yiyerek mutluluğa ortak olun. Herşey günlük, güneşlik işte.

bence ağlayın.
böyle terbiyesizlik mi olur..
lor peyirinden börek mi yapılır?
alsaymış yarım kilo parça et de etli börek yapsaymş cimri adam. :olmaz:
çok ayıpladım valla şimdi.
köle isaura gibisiniz bence o evde siz..:sinifsinif:

Saniyorumki kayinpederinin bu davranisini cok sevimli buldugun icin bizimlede paylasmak istedin....:delphin:

Bencede cok tatli bir davranis....a.s

Ben takıldım vallaha. Yani niye "OĞLUMA BİR BÖREK YAPAYIM" diyor da, "HADİ ÇOCUKLAR SİZE BİR BÖREKTE BEN YAPAYIM"demiyor?
Niye ayırıyor? Bu beni üzerdi.

kafaya takmayınca acayip eğlenceli oluyor

:)

bence kafaya takıyorsun,takmasaydın boyle bır konu acmazdın..

acsaydın da kayınpederım bıze börek yaptı ,şirin mi şirin bir kayınpederım var derdın..

benım babam da cok guzel borek yapar bu arada yerimseniben

sevdim bu kayınpederikaydirigubbakcemile5

Ne güzel işte kayınpederiniz o yaşlı haliyle hemde bir erkek olarak size bir şeyler yapmak istemiş
ağlamayın bence gülün..
çok hoş bir davranış bu rahatsız olunacak bir tarafı yok
eğlenmek için açtım demişsiniz ama bu laf biraz uygunsuz olmuş bana göre
burda eğlenilecek bir şey göremedim sizce belki vardır ama
bir derdim varda o kadar dertli insanlar kaynanasından dert yananlar var ki
eğleneyim derken onların gazabına uğrarsınız alimallah kaydirigubbakcemile3
çok hoşunuza gidiyor ve paylaşamk istiyorsanız eğer
geyik bölümü bu konu için ideal anlatın anlatın eğlenin bence

karı kılıklı bir kayınpeder kaynanaya bedel öyleside zor

ne demek kari kilikli

ne kadar cirkin bir tabir bu

benim dedemde cok lezzetli yemekler yapar

yeri gelir coluk cocuguna ziyafet ceker

yani simdi dedem sizin deyiminizle kari kilikli mi ?

adamin icinden gelmis birseyler yapmis yedirmis

karsiligi bumudur ????

Back
X