tartışan kim. tadlı benim bir tanem.:1hug:..kızlar tartışmayın sakın.şurda biraz eğleniyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tartışan kim. tadlı benim bir tanem.:1hug:..kızlar tartışmayın sakın.şurda biraz eğleniyoruz.
ben kötü niyetle demedim genelde bazen ev işleri yapan erkekler için böyle tabir edilir tabiki yapmaları güzel
tartışan kim. tadlı benim bir tanem.:1hug:..
sevindim kaydirigubbakcemile2
yok o tabiri genelde yapacak isi olmayan, art niyetli, kadin gibi dedikodu pesinde
kosan, ortalik karistiran erkekler icin kullanirlar...
çok tatlı bir amcaymış ne güzel oğluna sevgisini de belli ediyor Allah başınızdan eksik etmesin çok da güzel jest yapmış size
çok tatlı bir amcaymış ne güzel oğluna sevgisini de belli ediyor Allah başınızdan eksik etmesin çok da güzel jest yapmış size
vallahi var ama kurabiye değil de şekerpare gibi birşey.un ve tereyağıyla yapmıştı sonra da şerbet döktü şimdi tarif istersem karizmayı çizerim
ben bunda dalga geçilecek bir şey göremiyorum.
nispet yaptığınıda nerden çıkardınız onuda anlamadım.
adam belkide bu saatten sonra yük olmamak için,elinden geleni yapacağını göstermek için çabalıyordur.
hiç bir şey yapmasa,otursa bu seferde ben çalışıyorum ,anca oturuyor vs... diye konu açarsınız.
bu kaynanalar kayınpederler ne yapsa kabahat.
yazık yaşlı adam çabalamış bişeyler yapmış,"kızlar yaşlı ve beli sakat haliyle kalktı bize börek yaptı" diye minnetle anlatacağına kalkmış dalga geçiyorsun.
Cok tuhafsiniz adam borek yapti diye "kari kilikli" mi oldu simdi?
Cok saygisizca benim babam da bicok yemegi cok cok guzel yapar,
kadinlara tas cikarir salatasindan izgaraligina kadar simdi benim babam da mi kari kilikli!
Cok futursuzca sarfedilmis bir soz!