ben ölüyorum.

bu esma dediginiz yoksa annesi yeni vefat eden genç uyemi :(

eğer o arkadaş ise şuan onlıne ve mesajlarla uğraşıyor gördüğüm kadarı ile
bir sürü bu konu gibi konuları var.
her defasında bu kadar insanı üzmesi hoş değil:19:

Son düzenleme:
merak edenler için son kez yazayım msj atmış."seni de zor durumda bıraktım özür dilerim ama söz kedime birşey yapmıycam" yazmış.

iyi geceler.
en son kedisine mi sarmıştı arkadaş. ben orayı kaçırmışım. kediye sahip çıkalım:43:
şaka şaka kızma bana:34:

Heh tamaaaamm sonuçta intihar fikrinden vazgeçmiş,niye bunca saat söylemedi bunu ,ziyaretçi olarak okudu durdu,bizi de birbirimize düşürecekti nerdeyse ,hoş düşmem ben orası başka ama yinede hem ona hem yaşananlara üzüldüm yani.

en son kedisine mi sarmıştı arkadaş. ben orayı kaçırmışım. kediye sahip çıkalım:43:
şaka şaka kızma bana:34:

ne kızması ya güldürdün beni Allah razı olsun :9:

düzelttim msjı zaten bende fark ettim hatamı.aman vaz geçsin de.

Konuyu tam anlamamakla birlikte
bence bir insan intihar edecekse ha ettim ha ediyorum gibi bir yaklasimla
sanala yazmaz .
Hatta sanala yazmak aklina bile gelmez .

Ben de tahminimi soyleyeyim .
Doktorcum, cicegim gibi bilumum nicklerle kkya gelip hayali konular acan sizofren arkadas.
Hos sizofren oldugu da mechul ya neyse...

Yarin obur gun hakkinizi helal edin diye konu acarsan ben etmiyorum canim cunku artik samimiyetine inanmiyorum. Hoscakal ziyaretci.

aynen sanırım bende ,çünkü telaşlandım,üzüldüm,takip ettim,ulaşalım dedim ,inan polise bile haber verilebilir diye düşündüm,ama bunları duyan sayın ziyaretçi korktu ve zaten niyeti olmayan intihardan vazgeçti,amaç neydi ?

Şimdi dalga geçiyor olmayayım ama konuyu bugün okudum ilk gördüğümde şahsen tınlamadım.
Şimdi ölmek isteyecek biri kendi canına kıyabilecek bi'psikolojiye girse "ay dur kk'dakilerden hak isteyim" demem. Çünkü intihar edecek kişinin aklına öncesi, sonrası gibi ayrıntılar gelmez.

Okuldan bi'arkadaşım saniyeler içinde kendini 4.kattan aşağı bıraktı bırakın sitelerdeki arkadaşlarını dönüp evdeki annesine bile bakmamış.

İlgi istedi, morali bozuktu çünkü. Ölüm de laylaylom değil her düştüğünde intihar edicem denmez.

Duygusuz değilim ama üzülmedim, kızdım sadece.

Son düzenleme:
Şimdi dalga geçiyor olmayayım ama konuyu bugün okudum ilk gördüğümde şahsen tınlamadım.
Şimdi ölmek isteyecek biri kendi canına kıyabilecek bi'psikolojiye girse "ay dur kk'dakilerden hak isteyim" demem. Çünkü intihar edecek kişinin aklına öncesi, sonrası gibi ayrıntılar gelmez.

Okuldan bi'arkadaşım saniyeler içinde kendini 4.kattan aşağı bıraktı bırakın sitelerdeki arkadaşlarını dönüp evdeki annesine bile bakmamış.

İlgi istedi, morali bozuktu çünkü. Ölüm de laylaylom değil her düştüğünde intihar edicem denmez.

aynen, bu konudan da anlayacağımız üzere öleceğim diyenler ölmüyor.. bu da bize ders olsun :ssz:

kim olduğunu bilmiyorum ama belli ki niyeti intihardan ziyade ilgi toplamak. ergenlik çağında olduğu her halinden belli. inşallah problemi her neyse gelip düzgünce anlatır da herkes de elinden geleni yapar.:50:

Konuyu şimdi gördüm ve en güzel yorum bu olmuş bence.
Takılmanın anlamı yok.

Konu sahibi bu sana son mesajim kim oldugunu bilmedigim icin buraya yaziyorum.

1- Burada kimse senin intihar etmeni istemez. Simdi yine intihar edicem diye konu acsan en az 100 kisi eminim sana yardim etmek icin yazar.

2- Actigin konular yalan dolu ise bu senin mitomani hastaliginin(psikolojik bir hastalik) oldugunu gosterir. Genelde ilgi cekmek icin aksiyonu yuksek konular acilir.

3- Actigin konular hayal urunu ise bu senin kismen sizofreni oldugunu gosterir.

4- Eger ki intihar egilimli isen bu senin depresyonda oldugunu gosterir.

5- Ben israrla gelmeni bekledim. Boyle boyle yaptim ama bunun icin yaptim. Bu tedavi olmanda en buyuk adimdir cunku.

6- Gizli gizli kose bucak kacarak yaptiklarindan kacamazsin. Gerekli yardimi almazsan bu psikolojini daha da kotuye surukler.

7- Tabi ki dogru teshis icin yardim alman sart.

Her kim isen kendine iyi davran . Biz sadece buradayiz her gun kendinle basbasa kalan sensin.

Son düzenleme:
Back
X