Ben ona bu kadar çok değer vermişken,o acımısazca bitti dedi...

sakin ol cnm yaa bekle bir süre mutlaka aklındasındır şimdi sadece gene eskisi gibi olucanı düşünüyo bence. Ben aramazdım o beni hep arardı gene arar öle gideriz diye. Arama cnm. Çatlasanda arama. O arar mutlaka

cnm buna benzer bende ayni durumu yasadim, askerdeydi her turlu destegi verdim aniden birsey yokken ortada bitirmek istedi :( maddisini bahane etti ki biliyordum ii ollmadigini ama onemsemiyordum.
Ama inat etti ayrilmak istedi 1 sene oluyor biteli ve durum hala ayni, 3 ay once askerligini bitirdi is ariyor hala dedigi is+para=gelecek.
Neyse demek istedigim, vicdanli biri olsa seni bu vaziyete gore gore birakmaz arti her turlu fedakarligi yapiyorsan.
Bana gore bi bahane; uzulme cnm onlar çok benciler sadece kendilerini dusunurler sana tavsiyem sakin arama, ben o hatayi yaptim aradim surekli bunaltim ve sonunda sogutmak icin nisanlandigini soylemisti ama yalan oldugunu tahmin etmistim, geçende itiraf etti

üzülme o şimdi bunalımdaysa o yüzden fevri karar vermiştir..ben okudugum kadarıyla gercekten bittigini sanmıyorum..biraz zaman ver ona ..inan işsizlik cok zor..bir erkegn hele alesinden para istemesi kız arkadasını gezip dolaştıramaması cok koyarr..biraz sabır etmelisn..iş bulunca düelicektir

tam karar vermemıs gıbı gorunuo
bıttı dımemıs
bekle bakalım arayıp bıttı dımezse tafra yaarsın
bıttı derse zaten tafrayı kıme yapcan

siz kukla mısınız ,yok karar verdim yok daha vermedim ...
siz neden bu kadar hak peşindesiniz ki sizi tüm gün aramayan umursamayan birinden daha ne bekliyorsunuz?

siz kukla mısınız ,yok karar verdim yok daha vermedim ...
siz neden bu kadar hak peşindesiniz ki sizi tüm gün aramayan umursamayan birinden daha ne bekliyorsunuz?

Biz kukla değiliz,biz aşığız,biz seviyoruz,biz duygusalız,biz hemen pes etmeyiz,aramazsada çokta yapacak bişeyimiz yok,fakat aradı pişman olmuş abarttığını söyledi,beni ağlattı kaç gündür,bende sabrediyorum,öyle terkedilmez böyle terkedilir diyeceğim günü bekliyorum,kimse beni üzemez....:mymeka:

canım üzerine çok düşme,arkadaşın dediği gibi kaçan kovalanır,bırak o seni arasın,her defasında sen arama,daha bunun ilerisi de var,evlendiğinizde ne olacak peki??sorunlar bitecek mi hayır

canım üzerine çok düşme,arkadaşın dediği gibi kaçan kovalanır,bırak o seni arasın,her defasında sen arama,daha bunun ilerisi de var,evlendiğinizde ne olacak peki??sorunlar bitecek mi hayır

Düşmüyorum canım ne hali varsa görsün,üzüldüğüm yeter,aklını başına alırsa ne ala yoksa güle gülekötükedihüso

Back
X