Ben onsuz yapamyorum. Annemi nasl ikna edebilirim?...:'(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi e.sin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

e.sin

Ziyaretçi
merhabalar herkese başmdan tatsız bi olay geçti herşey çok güzel giderken aileler yüzünden çıkan saçma bi tartşma bizi bitirdi ..:((biz evlilik hayalleri kuarrken bi anda herşey bitti.baştan beri ailem hiç kabullenmediler çünkü sevgilimle yaş farkımz var ama hiç sorun yaşamadk tam tersine çokta ii anlaşıodk zar zor ben istiorm die ikna oldular bize geldler aileyi hiç bize uygun bulmadılar beni vazgeçirmeye çalıştılar vazgeçmeyince de tamm dediler görüşelm sonrada biz gittik evlerine yani benm oturucağm eve söz tarihimz belirlenmiştiki bi takı muhabbeti bitirdi herşeyii aradan 2ay geçti biz hep görüştkk ev var eşyalarmz var gel dedi ama gidemedm gidemiormm annemde git dedi herşeyini kendn aldın gel toplayalaım ben götüriim seni dedi ama bu kapıya geri dönemezsn dedii:'(ve gidemiorm o yüzden artk unuttm sanıolarr ama ben unutamıormm napıcamm böölee:'(((((((

ınsanın ailesi istemiyor, uygun görmüyorsa muhakkak bir sebebi vardır.
Ben onların, gerçekleri bizden daha iyi gördüklerine inanıyorum.
Mesele yalnızca yaş değil gibime geliyor.
Uygun olmayan, ileride seni mutsuz edeceklerine inandıkları bir şeyi görmüş olmalılar ki bu kadar net konuşmuşlar.
Kimse vazgeçilmez değil şu hayatta, aileden başka...
Kör ölür, badem gözlü olur misali büyük bir sevgi hissediyorsun bence.
Sevgine saygı duyuyorum, ama benim için herkesten önce aile gelir.
Onlar da senin mutsuz olmaman için böyle söylemişlerdir.
Ne olursa olsun, hep arkanda olacaklar buna şüphem yok.
Kararının arkasında durman için bir daha dönemezsin demişler bence.

ailenin mutlaka mantıklı bir sebebi vardır bu konuda
o yüzden hiç üsteleme, aileni dinle derim ben
ayrıca ben onsuz yapamam başkasını sevemem gibi laflara asla inanmam ben
emin ol öyle bir seviliyor ki sen sonradan görüyosun ailenin haklı olduğunu

12yaş var aramzda onlarda yaşı hiç sorn etmemşlerdi çnkü bende yaşmdan büyük gösteriorm..
ailenn bize uygn olmadığını söylüorlar ama ben onlarla yaşamııcam ki..benm evm aayrı olcaktıı herşey nasıl bi anda bitebilir ki
.

bende ailelerin mutlaka bi bildiği vardır düşüncesindeyim.....eger bgn ailenin tasvip etmediği bi evlilik yaparsan yarın eşinle problemin oldugunda gidicek bi kapın olmıcak..belki dünyaya at gözlüğüyle baktıgımı düşünüceksin ama onlar büyükler ve mutlaka bi bildikleri vardır...12 yaşda ii bi fark bence...

21 yaşndaym ben o 33 off çok zor bi durumm keşke hç tanımasaydm hç sevmeseydmm...

takı yüzünden nasıl biter o kısmı anlamadm

büyükler her zaman haklıdır bizim göremediklerimizi onlar görürler..belkide sen onu çok sevdiğin için herşeyi göremiyorsun...sadece onunla evlenmiyorsun canım ,ailede çok önemli bunu unutma...

canım 12 yaşı azımsama bence. epey varmış. sen daha çok gençsin herşeyi farkedemiyor olabilirsin insan olayın içindeyken herşeyi net göremiyor mutlaka ama mutlaka ailenin bildiği birşey vardır ailene kesinlikle güven.

Ben babamı dinleyip eşimden vazgeçseydim hayatımın erkeğini,beni yeniden yaşama bağlayan dünyanın en dürüst adamını kaybedicektim..geçen yıl tanıştım eşimle..ben 23 o 32 idi..babam bu adam sana göre değil,mutlu olamassın ,daha önce evlenip boşanmş,üstelik birde oğlu var demişti..kendiside artık çok iyi biliyor ki hayatımda verdiğim en doğru karar eşimle evlenmek oldu..Umarım seninde ailen bunu çok geçmeden anlar ve mutluğunu gördükçe iyiki bizi dinlememiş derler..tıpkı benimkiler gibi..

ya biz gittiğimzde bahsettik dedikki bizde söz de takı takılıo ama sizde varmı bööle bişi bilemiorz dedik bunlar bize orda bişey dmedi sonra arayınca sizin niyetnz ne falan demişler bide annem bi sene önceden düğüün olmaz dedi ablasıda 3ay sonra olcak düğün demş anneme annemde ben yapamm dedi biz yaparz ama hemn olsn falan dediler bööle işte saçma sapan şeylerden çıktı sorun

annem teyzmelere demiş giderse gitsn dönüpte arkamda evladm var demm benm için biter cenazeme bile sokmayın onu demiş ki olay kapandı sanıo bide böyle olduğumu bilse naparlar bilmiorm apar topar beni başka bi şehre gönderdiler şu halime bakınn ne hale geldmm sadece sevdm die bunlar geldi başıma hiç beni anlamıolar

benim durumumda pek farklı değil canım bence zamana bırak herşeyi benim ailemde karşı çıktı evlenmeme ailesini beğenmedikleri için vazgeçiremeyince evlendim işte aradan 2,5 yıl geçti
bende aynı senin gibi onun ailesiyle olmayacamki diyordum ama inan bana ailem hala daha eşimi beğenmiyor istemiyor özellikle babam ve kardeşim çok zor evlendiğimden beri iki aile bir kere bile bir biriyle görüşmedi hep ben arada kalıyorum ister istemez huzurun kaçıyor bence aceleye getirme pişman olursun nede olsa ailen çünkü ben mesela söyledikleri hiç bişeyi gidip eşime anlatmıyorum o yüzden hep arada kalıp ziyan perişan oluyorum okadar bunaldımki ayrılmayı bile düşünmüyor değilim eve gitmek istemediğim zamanlar oluyor ne babamları ne eşimi görmek istemiyorum bazen ,
iyi düşün derim ben

senin yaşın küçük daha
gerçekleri göremiyor olabilirsin
ailenin içine sinmiyorsa vardır bildikleri
ilerde kendim ettim kendim buldum demek istemiyorsan
biraz annenin söylediklerine kulak ver.

zor bır durum, sen yasak olmasa yıne de severmıydın. elıne bır kagıt kalem al yaz bakalım, neden sevıyorum, nelerını sevmıyorum, ailem neden sevmıyor haklı oldukları noktalr. ben işin içinden cıkamadıgım anlarda hemen bu mahkemeyi yaparım kafamda. yuzleşirsen çozumu bulursun

Allah yardımcın olsun. Benim de ayrıldığım sevgilimle aramda 12 yaş vardı. Annem de biliyodu babam da ama bişey dememişlerdi. Ama tabi bizim ciddi bişeyler olmamıştı. Sadece yaş değildir. Mutlaka beğenmedikleri huyları vardır. Eğer gerçekten damadı sevselerdi bence anlaşma yoluna gidebilirlerdi. Bence bir de yaşın küçük olduğun için senin seçimine tabiiki bırakmazlar. Yani istesen de istemesen de bu yaşlarda hala onların himaye altındasın. Ne zaman olgunlaşıp mantıklı kararlar verebildiğine inanırlar o zaman istediğin olur. Bence üsteleme. Bırak bilmesinler hala sevdiğini istediğini. Ama zorlama. Sende kafanı topla ailen de toplasın. Zamana bırak. Tabi onlar acele ediyolar adam 33 yaşında sen daha körpecik 21 yaşındasın. Yani ailen bence mantıklı düşünüyolar. Sen üzülme diye tamam deseler yarın daha çok üzüleceğini düşünylar.

12 yaş bayağı çokmuş. eşiminb aileside beni istememişti ama tamamen eşimle zıtlaştıklarından benimle alakası yoktu ama çok üzdüler bizi. yol yakınken unutmayı dene inan çok üzülüyor insan. sen evlensende ailenin yaptıklaırnı sürekli sorun edecek başına kakılacak sözler. valla ben eşimi üzmek istemesemde sinirlenince söylüyorum "annen bun udedi ablan bunu dedi sen bana inanmadında ne oldu gerçek ortaya çıktı" felan diye söyleniyorum. 21 yaşındaymışsın daha yolun çok başındasın. unutamıyorum deme unut ve inat etme.

Back
X