Ben onsuz yapamyorum. Annemi nasl ikna edebilirim?...:'(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi e.sin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaş farkını geçtim de ailene ne kadar saygısız davranmışlar ne demek takıya sizin niyetiniz ne demek ya da düğün şu zaman olacak diye diretmek

ailene saygısızlık yapan bu aileye gelin gitmek istediğine emin misin ailene saygı duymayan sana saygı duyar mı

ayrıca madem arkadaşın sana kalk gel diyor kendisi kalksın gelsin sana ailenden özür dilesin siz nasıl isterseniz öyle olsun desin madem aileleri silecek kadar büyük bir sevdanız var o yapsın yaşını başını almış adam o üstelik eninde sonunda istese ailesini adam eder

ailende suç yok ki canım hem kızlarını isteyip hem de bizim dediğimiz olacak demek nasıl bişeydir ki ben de olsam kızardım

cvp larınız için çok teşekkür ediormm okurken kendimide dinliormm söyledkleriniz doğru zaten ben ona bu olaylardan sonra görüştüğümde kesnlkle artk kabul etmezler dedim bi kere annem dediki bana o sırada ablası bana bööle konuşuo oda bunları duyuyo ve seni savunmuo dedi tabi ben hiç bişi demedim sonra ona bunu dediğimde yani sen bana inanmadınmı amdem inanmıosn enden benmle evlenemye kalkıosn seni savunmadığımı nerden biliosn bizde kavga ettik o akşam falan dedi yani ebni yne ikna etti ama sonuç kötübenm artk kabul ettrmem mümkün değil belkide yaşı olduğu için birazda banada çok sıcak davrandı o yüzden bööle oldum yoksa daha önce hiç böyle olmamıştm annem bana hep derdi sizi istediğinize vericem yeterki kaçmayın ama artk demio gidersen git dio istersen ben götüriim seni dio :'(tabiikide ailemi kaybetmeyi göze alamıorm o cesartem yok gittim evt ama kalamadm döndüm geri yapamam dedim onları görmeden yapamam:(

Back