• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben onu beğenip etkilenip o beğenmezse diye korkuyorum

hamis

her işimi kendim yaparım .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
inşallah çok yersiz bi yere konu açmadım :6: yani evli değilim ya o bakımdn şey ettim kızlar neyse konuya geçeyim aslında çok büyük sorun değil çok şükür ama neyse üniversite mezunuyum bankaya işe girdim 23 yaşındayım işe başlamadan önce istanbulda eğitimdeydim bir ayda 3 kilo filan aldım öncedende vardı. velhasılı kelam tombikleştim.kilo vermeye çalışıyorum.almanyada kuzinimin kaynı varmış bekar geçtiğimiz yaz fotograflarımızı gösterdiler birbirimize o beğenmiş beni bende beğendim gibi birbirimizi görüşüncede beğenirsek,etkilenir,hoşlanır ve anlaşırsak evlenmemizi istiyorlar.Annem çocuğun maddi durumu iyiymiş teyzenler kefil oluyor çocuğun kötü alışkanlığı yokmuş gurbet bi yandan istemiyorum ama onunla evlensen rahat olacaksın evinin hanımı olursun ister çalış ister çalışma rahatsın türkiyede evlensen bankada 8 de çıkıp evinden çocuğundan ne anlayacaksın evlenip sıkıntıya girmeni değil rahat bi hayat sürmeni istiyorum diyor.bu arada çocuk önümüzdeki ay gelecekmiş benle tanışmaya benimde kafama yatar gibi oluyor ama resimimi beğenmiş çocuk bende beğendim gibi.acaba diyorum çocuk beni beğenmezde ben onu beğenip etkilenirsem ne halt edicem ya kaygılandım :(

Son düzenleme:
ya evet 3 kilo çok değil ama bende daha önce işsizlikten evde oturmaktan dolayı bi göbek olmuştu 3 kiloda alınca tombik oldum canım :5: en önce kendim için kilo vermek istiyorum kimse için değil ama işte bu çocuktan hoşlanıp karşılık bulamazsam o benden etkilenmezse beğenmezse çok kötü olur benim için gururum incinir acaba hiç gelmese mi gelmesin desemmi :26:

gururun incinmesin. bir erkek çok güzel bi bayanı bile istemeyebilir. kafalar uyuşmaz bir hareketinden soğur falan filan. bence görüş, ama kendine de güven. kendine güveni olan bayanlar daha çok beğenilir :51: ama maddi durumu iyi, beni rahat ettirir mantığıyla da hoşlanmadığın biriyle evlenme :34:

yok canım kesinlikle hoşlanmazsam etkilenmezsem ok demem zaten insan sevmediği hoşlanmadığı biriyle evlenip nasıl yaşar çocuk yapar herhalini herşeyini göreceksin evlenince tabiki sevmeden beğenmeden çekilmez..

inşallah çok yersiz bi yere konu açmadım :6: yani evli değilim ya o bakımdn şey ettim kızlar neyse konuya geçeyim aslında çok büyük sorun değil çok şükür ama neyse üniversite mezunuyum bankaya işe girdim 23 yaşındayım işe başlamadan önce istanbulda eğitimdeydim bir ayda 3 kilo filan aldım öncedende vardı. velhasılı kelam tombikleştim.kilo vermeye çalışıyorum.almanyada kuzinimin kaynı varmış bekar geçtiğimiz yaz fotograflarımızı gösterdiler birbirimize o beğenmiş beni bende beğendim gibi birbirimizi görüşüncede beğenirsek,etkilenir,hoşlanır ve anlaşırsak evlenmemizi istiyorlar.Annem çocuğun maddi durumu iyiymiş teyzenler kefil oluyor çocuğun kötü alışkanlığı yokmuş gurbet bi yandan istemiyorum ama onunla evlensen rahat olacaksın evinin hanımı olursun ister çalış ister çalışma rahatsın türkiyede evlensen bankada 8 de çıkıp evinden çocuğundan ne anlayacaksın evlenip sıkıntıya girmeni değil rahat bi hayat sürmeni istiyorum diyor.bu arada çocuk önümüzdeki ay gelecekmiş benle tanışmaya benimde kafama yatar gibi oluyor ama resimimi beğenmiş çocuk bende beğendim gibi.acaba diyorum çocuk beni beğenmezde ben onu beğenip etkilenirsem ne halt edicem ya kaygılandım :(

mesaj tekrari.....

Son düzenleme:

bu isler kismet
resimde begenmis iste
belki siz begenmeyeceksniz
bu arada Almanya isini iyi düsünün
sözüm hepsine degil ama
cogu kirik burdakilerin

ha bu arada 3 kilo ile tombiklesilmez
normalde fazla kilonuz yoksa tabi

bu isler kismet
resimde begenmis iste
belki siz begenmeyeceksniz
bu arada Almanya isini iyi düsünün
sözüm hepsine degil ama
cogu kirik burdakilerin

ha bu arada 3 kilo ile tombiklesilmez
normalde fazla kilonuz yoksa tabi

erkeklerini diyorsunuz dimi bende resimde baktım kaş alma aşırı sinek kaydı traş varmı diye :1: valla bende istemem Allah kimseye vermesin nonoş insanda zordur ya..
bu çocuk hatta sakkalı filan gayet tipik Türk erkeği tipindeydi duruşuyla filan :31:
ben normaldede zayıf biri değildim hani balık etli gibi zayıf değil ama şişmanda değil ama biraz fazla yiyince anında göbek çıkar işte 1 ay eğitimde gırgır şamata yedimde yedim :5: aldım kiloyu

evet canım haklısın kilo verip kendime dikkat edip güvenicem zaten mis gibi işim var çok şükür ayaklarım üstünde durmayı bilirim ama böyle işte ya

canım 3 kilo farkedimez ona göre giyinirsin sonra zaten verirsin kilolarını güzel bir diyet yap ,olursa olur olmazsa olmaz gözüyle bak o insan senin nasibinse olur zaten merak etme hayırlısı olsun hakkında.

erkeklerini diyorsunuz dimi bende resimde baktım kaş alma aşırı sinek kaydı traş varmı diye :1: valla bende istemem Allah kimseye vermesin nonoş insanda zordur ya..
bu çocuk hatta sakkalı filan gayet tipik Türk erkeği tipindeydi duruşuyla filan :31:
ben normaldede zayıf biri değildim hani balık etli gibi zayıf değil ama şişmanda değil ama biraz fazla yiyince anında göbek çıkar işte 1 ay eğitimde gırgır şamata yedimde yedim :5: aldım kiloyu

ben kafa bakimindan dedim
kafa kirik burdaki erkek kadin farketmez
Almanya da dogup büyüyenler biz Tr dekiler gibi degil canim
cok akrabam burda
cok insan gördüm yasadim
ablamda burda evli
bende evlenip geldim
hepsinden cikardigim sonuc
KIRIK !!!
kafadan :)

ben kafa bakimindan dedim
kafa kirik burdaki erkek kadin farketmez
Almanya da dogup büyüyenler biz Tr dekiler gibi degil canim
cok akrabam burda
cok insan gördüm yasadim
ablamda burda evli
bende evlenip geldim
hepsinden cikardigim sonuc
KIRIK !!!
kafadan :)

ay ben tamamen yanlış anladım desene canım :52:

canım yaaa hiç dert etmesene.sen kendini böyle beğeniyosan sorun yok önümüzdeki ay gelcekmiş 1 ay zamanın var, abur cuburdan uzak dursan bide hareketliysen zaten gün içinde, dengeye gelir yavas yavas.hem zaten senin kilolarına takcaksa hiiiç gelmesin aman.bide rahat edersin filan demişleryaa çevremde çok var rahat edersin diyip evlendirdikleri sonradan fos cıkanlar senin için demiyorum canım ama dikkat et yinede sen.hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzz :21:

inşallah canım teşekkürler :)

Fizigin icin birsey yapacaksan kendin icin yap ve kendine guven. Begenmemezlik olabilir, ya sen begenmezsin, ya o begenmez. Cok olagan seyler bunlar. Insanin elinde degil. Yani begenmezse gururum kirilir diye dusunme.

öncelik evlenmeyi düşünmeden önce kendini düşünmelisin. kendini sevmelisin . kilonda karar vermelisin. sen kendını begenmezken başkasının senı begenmesını nasıl beklersın. çok şaşırdım. evlilik karakter meselesıdır zayıflarsın kendını begenırsın ama karşındakı tombışlerden hoşlanıyordur. sonuc husran olur . demekkı evlılıkte once kendı kımlıgıne ve fizigine kavuşup adayları daha sonraya bırakmalısınki senı oldugun gibi sevecek birini bulana kadar. bol şanslarr:)

Back
X