inşallah çok yersiz bi yere konu açmadım
yani evli değilim ya o bakımdn şey ettim kızlar neyse konuya geçeyim aslında çok büyük sorun değil çok şükür ama neyse üniversite mezunuyum bankaya işe girdim 23 yaşındayım işe başlamadan önce istanbulda eğitimdeydim bir ayda 3 kilo filan aldım öncedende vardı. velhasılı kelam tombikleştim.kilo vermeye çalışıyorum.almanyada kuzinimin kaynı varmış bekar geçtiğimiz yaz fotograflarımızı gösterdiler birbirimize o beğenmiş beni bende beğendim gibi birbirimizi görüşüncede beğenirsek,etkilenir,hoşlanır ve anlaşırsak evlenmemizi istiyorlar.Annem çocuğun maddi durumu iyiymiş teyzenler kefil oluyor çocuğun kötü alışkanlığı yokmuş gurbet bi yandan istemiyorum ama onunla evlensen rahat olacaksın evinin hanımı olursun ister çalış ister çalışma rahatsın türkiyede evlensen bankada 8 de çıkıp evinden çocuğundan ne anlayacaksın evlenip sıkıntıya girmeni değil rahat bi hayat sürmeni istiyorum diyor.bu arada çocuk önümüzdeki ay gelecekmiş benle tanışmaya benimde kafama yatar gibi oluyor ama resimimi beğenmiş çocuk bende beğendim gibi.acaba diyorum çocuk beni beğenmezde ben onu beğenip etkilenirsem ne halt edicem ya kaygılandım 

Son düzenleme: