ben onu çok sevmiştim :'(

reticentgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
292
139
30
sevgili hanımlar çok dertliyim bilemezsiniz.. ne gece uyuyabiliyor nede aklımdan bir saniye çıkartabiliyorum o vefasızı :KK61:
neyse konuya geleyim ben..

ben hep hayırlı eş için dua ediyordum..
huyu suyu bana benzeyen efendi biri ile karşılaştır Allahım diye çok dua ettim..
bu duamdan yakın bir zaman sonra bir haber aldım.. beni isteyen birileri varmış memleketten.. hiçte oralı olmadım çünkü tanımıyordum.. neyse annem başladı o olsun o olsun çok efendi bir çocuk ben tanıyorum falan filan başladı konuşmaya ..

bende annemin sözüne çok itibar eden birisiyim tamam anne bir düşünürüm dedim..
sonra anne söyle bakalım ismi ne bu çocugun annemde söyledi faceden arattım..
annem tanıyordu baktık baktık işte bu dedi neyse baktık araştırdık
hmm dedim olabilir anne dedim..
ilk defa birisini begenmiştim annemde çok sevindi ve şaşrıdıı..
o kadar efendi kii yüzüne bakan anlar yani.. annem çok övdü övdü bende araştırdım işte gerçekten dediği kadarda var.. normalde annem tanıyor geçen yaz görmüş memlekette mest olmuş ilk aklıma sen gelmiştin bu çocugu görünce diyo.. anlaşırdınız dedi huyunuz suyunuz çok benziyo dedi..
gerçektende öyleymiş gün geçtikte ona aşık olamaya başlamıştım..
iple çekiyodum günleri ailesiyle görüşcez bana bakcaklar diye..

onla ilgili çok güzel hayırlı rüyalar görmeye başlamıştım.. artık dayanadım ve onunla tanışmak istedim.. ve memeleketten bir komşumuz çok samimi bnm yaşımda onu aradım sordum çok efendi tanırım dedi senle çok yakışır dedi mesaj at bence dedi..
o güzel rüyamı ona anlatmalıydım o çekingen ben gittim mesaj attım.. rüyamı anlattım ve oda çok mutlu olugunu ve çok agladım halada aglıyorum dedi..

beni yanlış anlamayın size mesaj attıgım içinde çok utanıyorum dedim.. oda yooo sakın yanlış anladıgımı düşünmeyin iyikide attınız dedi..

konuştuk ettik büssürü söz verdi bizim iş olur mu dedim ?? neden olmasın olur inşallah dedi
annemi salarım size bakar eder olur derse olur dedi nasıl havalara uçmuştum

neyse konustuk konustuk ben nerden aklınıza geldim merak ettim yanlış anlamayın dedi
o an şok olmuştum :KK57::KK57::KK57::KK57: çünkü haberi yokmuş ailesinin beni isteğinden..
bende salak kafa işte komşumuz işte oda tanıyor onu ona sizi sordum oda çok iyi efnedi dedi o yuzden sana mesaj atma kararı aldık dedim..

hay dilim kopaydıda demeyeydim o komşuyu diyince soğuk konuşmaya başladı
hani oda biliyor ya şimdi duyulur falan diye çekindi..
diyorum ya size çok efendi..
halbuki komşu demezdi onla çok samimiyiz çoçukluk arkadaşım hatta
ama o okadarda samimi değil nerden bilsin çocuk..

sonra komşuya mesaj atmış
elektrik alamadım diye!!!!!!:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
bana o kadar söz verdikten sonra
olur neden olmasın dedikten sonra !!!!:KK62::KK62::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

komşuda beni aradı söyledii
YIKILDIĞIM ANDI.....o_O

o kadar söz ver.. olacak sinyalleri ver birçok şey vadet sonra elektrik alamamışmışş :KK62::KK62::cry::cry:

velhasılı kelam aradan 10 ay geçti.. 1 sene olacak ama.. hala seviyorum onu.. unutamadım
herşeyi geçtimde bana söz veripte çekip gitti
kalıbının adamı değilmiş diyorum bazen ama ben napcam vebalimi nasıl ödeyecek.. :KK61:

evlendiğini duyarsam bi başkasıyla ben naparım..

biraz uzun oldu hanımlar kusura bakmayın..

BEN ONU ÇOK SEVMİŞTİM.. HEMDE ÇOK..

bu şarkıyıda dinlerseniz sevinirim aynı beni anlatıyor :KK61:

Ne desem bilemedim. Ama keşke hiç tanımadan bu kadar bağlanmasaydınız. Bi de bizim iş olur mu falan demek için de erken davranmışsınız bence. Unutmak için de bi yerden başlamak lazım :KK51:

Kusura bakmayin da hayir sizinle oyun oynayip hayallerinizi falan yikmamis. Siz kendi kendinize fazla gelin guvey olmussunuz. Cocuk ne desin tabii kibarliktan oyle cevap vermistir o an. Sanki yillar boyu size umit vermis sonra hayir demis gibi yaziyorsunuz. Anladigim kadariyla bir iki defa konusmussunuz sadece?
Fazla kaptirip rezil etmissiniz kendinizi.

Birazcik sizin de hataniz varmis gibi geldi bana.. az biraz sabirli olsaydiniz keske :KK43: cok fazla cesur davranmissiniz soylenmeyecek seyler soylemissiniz. Sunu da hesaba katmak gerek, siz onu faceden arattiginiz andan itibaren düşünüyorsunuz biliyorsunuz platonik olarak baglandiniz ama o sizi siz ona mesaj attığınızda tanıdı. Yani siz yanlış sinyaller de almış olabilirsiniz demek istiyorum. Olsun hayırlısı ile olur bu isler hayırlısı degilmis belki de. Elbette daha iyileri olur cikar karsiniza, ona bagimli hissetmeyin kendinizi

Hiç yüz yüze görüşmediniz mi bu gençle ? Eğer görüşmeden bu kadar kaptırdıysanız biraz annenİzin komşunun vs. Etkisiyle bu kadar bağlanmışsınız gibi geldi

Hiç görüşmeden yüzyüze, gelin güvey mi oldunuz yani? Eğer istemediyse başka bir nedeni vardır. Komşunuza da elektrik alamadım diye haber vermiş. Sizin bir özelliğinizden ya da durumunuzdan araştırıp hoşlanmamış olabilir.

Gercekten hayatinizda hic gormediginiz, bir kere bile gozgoze gelmediginiz, elini tutmadiginiz, sesini duymadiginiz birine mi aşık oldunuz?

Ustelik oyle uzun uzun aylar suren yazismalar da olmamis anladigim kadariyla...

Bunun adı olsa olsa hayranlik olur, aşk sevgi olmaz, olamaz. Belki biraraya gelseniz hic elektirik alamayacaginiz, hareketlerini bakislarini kokusunu itici bulacaginiz biri için 10 aydir gozyasi doktugunuzun farkindasiniz degil mi?

Biraz denilenlerin tekrari gibi olucak ama.
Siz kendi kendinize gelin guvey olmussunuz...

Kusura bakmayin da hayir sizinle oyun oynayip hayallerinizi falan yikmamis. Siz kendi kendinize fazla gelin guvey olmussunuz. Cocuk ne desin tabii kibarliktan oyle cevap vermistir o an. Sanki yillar boyu size umit vermis sonra hayir demis gibi yaziyorsunuz. Anladigim kadariyla bir iki defa konusmussunuz sadece?
Fazla kaptirip rezil etmissiniz
kendinizi.

Dogru yazmakla hata ettim ama annemle komsunun gazına geldim yoksa yazma taraftarı degildim.. Bana konusmalari ümid verdi geliriz isteriz ailelerimiz tanışır dedi bana.. Yoksa o kadar umidim yoktu..

Çok ilginçsiniz gerçekten, hiç görmediğiniz birine bu kadar bağlanmanıza hiç değinmiyorum bile ama bana bi tuhaflık var gibi geldi, komşuya mesaj attıktan sonra çocukla hiç yazıştınız mı , sordunuz mu neden böyle diye

Ne desem bilemedim. Ama keşke hiç tanımadan bu kadar bağlanmasaydınız. Bi de bizim iş olur mu falan demek için de erken davranmışsınız bence. Unutmak için de bi yerden başlamak lazım :KK51:

o baktım geliriz gideriz tanısırız diyor bende sordum napım :KK43:
ya onuda gönlü vardı biliyorum ama işin içine komsuyu kattıgım için sinirlendi biliyorum

Çok ilginçsiniz gerçekten, hiç görmediğiniz birine bu kadar bağlanmanıza hiç değinmiyorum bile ama bana bi tuhaflık var gibi geldi, komşuya mesaj attıktan sonra çocukla hiç yazıştınız mı , sordunuz mu neden böyle diye

ya çok kalbim temiz kandım işte napım :KK43: yok yazmadım ben o hatayı bir defa yaparım.. yazmadım tabi .. yazsam gururuma bir daha yediremezdim..

insan aşık olunca gözü birşey görmüyor işte..
benide anlayın hanımlar herkes nasıl aşık oldun demiş ama aşk işte herşeyi yaptırıyor..
onunda gönlü vardı biliyorum çok olumlu konuştu ama komşuya dememe sinirlendi.

hayranlığınızı anladım ama bence biriyle gerçekten bir şeyler yaşadığınızda, (bunu yüzyüze görüşmediniz diye demiyorum) bir ilişki yaşadığınızda, birbirinizi kıskandığınızda, sevdiğinizi söylediğinizde vs vs. o zaman gerçekten aşkı yaşadım diyeceksiniz bence.

komşuyu kattınız diye bu kadar sinirlenilir mi? ben sanmıyorum ya?

atak davranmışsınız, ama o da sizin suçunuz değil. haberi var sandınız normal olarak:KK43:

X