• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben özlem dolu halayımmm

abiniz/kardeşiniz asıl problemli ben olsam ben de beni aldatan adamın ailesine çocuğu göstermezdim... size bunu yaşatan ex gelininiz değil yaşamanıza sebep olan, kardeşiniz...
karakterine ailesine sahip çıksaydı, görürdünüz

Siz yanlış anlamışınız canım, gelinimiz aldattı hemde film gibi

Canim ne guzel bir HALAsin sen :KK200:
Benim de 2 cocugum var.
Biri 10 biri 9 yasinda.
Biz evliykenden tutunda, bosanma asamasindan sonra,
Yegenlerini aramayan, 2 tane halaciklari var.
Bu cocuklar oldu mu? Kaldi mi? Sormazlar bile.
Hadi benle alakan yok, o cocuklar senin kardesinin cocugu, Insan merak etmez mi?
Ama nerdeeeee??
Ne mutlu ki sen; insanliktan nasibinj almissin.
Insallah yegenin resit olunca gelir, bulur seni.

kıyamam ya bende uzaktayım göremiyorum yeğenimi gider gitmez ilk iş görmek oluyor.
Zaten hep öyle oluyor çocuklar arada kalıyor ayrılmalarda. Çocuğunuz varsa 40 kere düşünmeniz lazım ayrılmak için

Dün bayağı dugyusaldim, doğum günü olduğu için, mahkeme kararı sadece babasıyla avukat yanında görüşüyor sade ona izin var, kardeşim evlenmed halen, kardeşim, hem canından ,hem malindan oldu
gelin herseyi planlamış ,konu çok uzun bunu geline çevirmek istemiyorum,

ben sadece ayrılanlar nolur sizde aýriliyorsunuz ama yigenlerimizden ayırmayın bizi Teyze leri ,hala lari ben ona olan özlemimi dile getirmek istedim , meleğimi çok seviyordum, Rabbim o zamana siğdirmış sevgimi ona hasret gidecekmişim, arkadaşlar bana şaşardı, bizde Halayıź senin kadar düşkün değiliz derdi,

samimi arkadaşlarımın,çocukları bana hala derler, TR yaşamıyorum sade yaz tatilde geliyorum, başka şehirdeyiz görmeyı, denedim ,kaçkere gittim göremedim ,ama sade resimden taniyorum

hepinize çok teşekkür ediyorum, arkadaşlar , beni yanlız birakmadiğiniz için

Allah sabır versin
Yeğen nasıl sevilir bilirim, bambaşkadır yeri
Ayrılan hanımlar bazı detayları kaçırıyorlar
O çocuklara akraba lazım, hala da lazım, amca da lazım, dede, nine de lazım
Akraba, aile bağı kuvvettir çocuk için, dayanabileceği yerdir
Annem boşandıktan sonra bizi de görüştürmedi baba tarafı akrabalarımızla
Babam öldükten sonra eşyalarının içinde buldum amcamın telefonunu, başka bir şehirde yaşıyormuş, gittim görmeye, bi sarıldım ahhh babam gibi kokuyor. Ama araya girmiş 25 yıl, tabiki ayrılmamış gibi olmuyor, mesafeler kapanmıyor. Ben de kardeşlerimde, annemiz öldükten sonra tamamen ailesiz kaldık. Belki zamanında görüşülseydi böyle olmazdı, eşimin kocaman bir ailesi var ama beni isteyecekleri bir büyük yoktu, kapısını çalıp biz geldik diyeceğimiz bir aile büyüğü yok benim tarafımdan. Annemin akrabaları da çok sorumsuz, teyze anne yarısı derler, bizim ki yılda bir ancak ses verir. Off çok içim dolmuş =( Rabbim sabır versin, inşallah bir gün kavuşursunuz, sarılırsınız.

Insanların kişisel hırslarına çocuklarını alet etmeleri yok mu?

Bu mu yani annelik? Anne olmak koca bir Yürek sahibi Olmayı gerektirir. Yoksa bu Yürek kimse çocuk yapmasın lütfen.

Keşke bu hala gibi halam olsa.. Sırtım yere gelmezdi .

Baba aldatmış dahi olsa kabahatler bireyseldir. Kaldı ki aldatan Erkeğin kocalığında sorun , kusur vardır. Babalık ayrı bir vazifedir .

hoş burda aldatan kendiymiş de neyse ..

Genelde bizde kalıyor anne çalıştığı için annem bakıyor sağ olsun. Teyzeyim ben de..

Akşam o evdeyse koşar adımlarla geliyorum. İçim içime sığmıyor. O zile bastığımda minik ayak seslerini duymak bile her şeye bedel. Küçükken minicik ağız bezleri vardı. Onları hâlâ saklarım.

Beni yiğenimden ayırsalar kafayı yiyebilirim!

ayyy ne güzel ya böyle bir halayla ilk defa karşılaşıyorum benim eski görümcemin bir kere bile gelmedi 10 yıl boyunca aklına

annesi görüştürmüyosa da bence facebook üzerinden yeğeninizi bulup mesaj atıp görüşmek istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Evet özlem dolu bugün onun doğum günü, ama göremiyorum, annesi izin vermiyor 10 senedir
15,yaşına girdi bursada yaşıyor anneannesinin yaninda,(şunu belirtiyim ayrılma sebebi aldatma ex gelinimizde eski erkek arkadaşıyla evlendi ,çocukları var ilişkisini kesmemis hiç,, takip sonuçu ayrıldılar annesinin benimle hiç bir sorunu yoktu) çok ama çok özledim kokusunu o kar içime çekmisimki hala hissedebiliyorum hemcinslerime sesleniyorum sizler ayrıla bilirsiniz ama cocuklari, da Bizden ayırmayın

halasınız annesı ızın vermıyor ne demek....çok ıstıyor musunuz görusmek...o halde dava acın...şahsı munasebetın tesısı davası..mahkeme kararıyla mecbur gösterecek

Ben adam aldattı zannettim özür dilerim
Erkek kardeşiniz nasıl görüşüyor söyleyin gittiğinde telefonu versin ve siz sizinle görüşmesini çok istediğinizi söyleyin artık küçük çocuk değil görüşmek isterse görüşür sadece işaret yollayın
Kadın da hem aldat hem çocuğu kaçır... Suçlu güçlü

Allah sabır versin
Yeğen nasıl sevilir bilirim, bambaşkadır yeri
Ayrılan hanımlar bazı detayları kaçırıyorlar
O çocuklara akraba lazım, hala da lazım, amca da lazım, dede, nine de lazım
Akraba, aile bağı kuvvettir çocuk için, dayanabileceği yerdir
Annem boşandıktan sonra bizi de görüştürmedi baba tarafı akrabalarımızla
Babam öldükten sonra eşyalarının içinde buldum amcamın telefonunu, başka bir şehirde yaşıyormuş, gittim görmeye, bi sarıldım ahhh babam gibi kokuyor. Ama araya girmiş 25 yıl, tabiki ayrılmamış gibi olmuyor, mesafeler kapanmıyor. Ben de kardeşlerimde, annemiz öldükten sonra tamamen ailesiz kaldık. Belki zamanında görüşülseydi böyle olmazdı, eşimin kocaman bir ailesi var ama beni isteyecekleri bir büyük yoktu, kapısını çalıp biz geldik diyeceğimiz bir aile büyüğü yok benim tarafımdan. Annemin akrabaları da çok sorumsuz, teyze anne yarısı derler, bizim ki yılda bir ancak ses verir. Off çok içim dolmuş =( Rabbim sabır versin, inşallah bir gün kavuşursunuz, sarılırsınız.

Canım benim ağlattin beni, yurtdışında olduğum için kendimi ifade edemiyorum senin duygularinla,yasâdiklarinla çok güzel ifade etmisin benim anlatmak istediğim bu yasâdiklarin, hislerin buğünlerin yarının var ilerde ne olacak, bu çocuklar birkaç kişinin sahip çıkmasımı büyük bir ailenin arkasında olmasımıdilene sağlık sevgiler canim

halasınız annesı ızın vermıyor ne demek....çok ıstıyor musunuz görusmek...o halde dava acın...şahsı munasebetın tesısı davası..mahkeme kararıyla mecbur gösterecek

Auk atla çok uğraştık avukatlar sadece paralarını aldılar pes ettik, sadece baba görüyor ,

Canim ne guzel bir HALAsin sen :KK200:
Benim de 2 cocugum var.
Biri 10ağır basi9 yasinda.
Biz evliykenden tutundahalaciklari vma asamasindan sonra,
Yegenlerini aramayan, 2 tane halaciklari var.
Bu cocuklar oldu mu? Kaldi mi? Sormazlar bile.
Hadi benle alakan yok, o cocuklar senin kardesinin cocugu, Insan merak etmez mi?
Ama nerdeeeee??
Ne mutlu ki sen; insanliktan nasibinj almissin.
Insallah yegenin resit olunca gelir, bulur seni.

Çocuklarınız adına üzüldüm, tam sevilme zamanı, Tr olsam tabiiki bir yolunu bulurdum gurbette olunca zor,hasretlik daha ağir basıyor hep boş dönüyorsun,hala var halacık var malesef

Auk atla çok uğraştık avukatlar sadece paralarını aldılar pes ettik, sadece baba görüyor ,

dişli bır avukata denk gelememıssınız ben olsam peşini bırakmazdım....
bu arada sosyal medya vs ulaşın bır sekılde derım

Back
X