Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükür ben diyebiliyorum![]()
![]()
sadece benim demem önemli değil, malum kirpi pamuğum diye sever.
iş yerinde de dürüstlüğü ile bilinen, tanınan ve dürüstlüğü ile yine çalışılmak istenen birisidir eşim.![]()
![]()
Cudana Maşallah canım.Seni Allah için seviyorum ve tüm yorumlarını okumadan geçmiyorum.Takip ettiğim ender insanlardan birisin.Allah eşinle mutluluğunuzu daim etsin.![]()
çok şükür ben diyebiliyorum![]()
![]()
sadece benim demem önemli değil, malum kirpi pamuğum diye sever.
iş yerinde de dürüstlüğü ile bilinen, tanınan ve dürüstlüğü ile yine çalışılmak istenen birisidir eşim.![]()
![]()
Filtre kahve sanada birşey itiraf edeyim canım.Bana göre agresif çabuk sinirlenen,doğrularından ödün vermeyen birazda dominant birisin.Belki seninle bir tartışmaya girmem ama inan senin yorumlarınıda beğenerek bazen hak bularak bazen kızarak bazen sinirlenerek bazen gülerek bazende işte buya hay ağzını öpeyim helal sana diyerek okuyorum.
Konu sahibi arkadaşa ayıp olmasın bugün itirafmı iltifatmı yaptım bilmiyorum ama içimdeki düşünceleride yazmadan geçemeyeceğim.
Sevgiler
![]()
![]()
çok teşekkür ederim, ben de takipteyim bir kaç gündür.(iltifata karşılık olsun diye demiyorum)
evet agresifimagresif olunca, çabuk sinirlenme yanında hediye olarak geliyor
hepsi çok doğru tespit grubu olmuş
hangi kısımlar sinirlendirdi acaba :26:
bu arada, benden tüüüm hanımlara küçük bir öneri. burada çoğumuz birbirimizi yüz yüze tanımıyoruz, isimlerimizi bile bilmiyoruz, bu sebeple buradan sanal olarak nazar değme ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyorumama normalde, ara ara yapmaya çalıştığım bir şey var, o da şu;
etrafımızda türlü türlü insan var, kimi belli ederek yapar kimi çaktırmaz. ben evliliğime, eşime ve kendime nazar değmesin diye, bazen kötü durum yaratırım. mesela bir tanıdık kocasını mı kötülüyor, sürekli kavga ettiklerinden mi dem vuruyor, olmadığı halde "geçen gün biz de tutuştuk, havalardan etkileniyoruz galiba" diyorum mesela, halbuki yok öyle bir şey.
ya da "eşim çok anlayışsız şöyle yaptı da böyle dedi de, senin eşin ne güzel" diyorsa, "dışı seni, içi beni yakar, erkeklerin genelde ham maddesi odun, biliyorsun" derim, içimden de "pardon aşkıcığım, yine iftiralar attım sana ama" derim
uygularsınız, uygulamazsınız, aklınızda bulunsun![]()