• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben rastlamadım ya sız.....

Bende size eslik edip aaaa bizede masallah demek isterdim ama malesef:)))

Yalan ruzgari gibiyiz biz:))

İlişkiye başladığımızın 1. haftasında bana tüm msn, facebook, gmail, vs. sağda solda ne kadar gerekli gereksiz sitede üyeliği varsa kullanıcı isim ve şifrelerini veren adamla şuan evliyim :51: Hatta bazılarını unutunca bana soruyordu :1: Evlenmeden önce neyi varsa anlattı, kendini olduğu gibi gösterdi, hiç sürpriz yaşamadım şükür. Hiç gizlimiz saklımız yoktur, telefonlar internet hep açık ve ortadadır. Eşimin facebook unu ben yönetirim mesaj gelince ben ilgilenirim. Hatta bir kere eşime kızın teki facebooktan mesaj atmış, talepkar bir mesaj malum...:47: Eşim hemen telefon etti, bana böyle bir mesaj gelmiş sen ilgilen dedi (nişanlıydık daha). Ben de bir güzel cevabını verdim. Kız intihar etmediyse iyi yani...

Dipnot:Bu durum olağanüstü birşey değildir, normali budur.

İlişkiye başladığımızın 1. haftasında bana tüm msn, facebook, gmail, vs. sağda solda ne kadar gerekli gereksiz sitede üyeliği varsa kullanıcı isim ve şifrelerini veren adamla şuan evliyim :51: Hatta bazılarını unutunca bana soruyordu :1: Evlenmeden önce neyi varsa anlattı, kendini olduğu gibi gösterdi, hiç sürpriz yaşamadım şükür. Hiç gizlimiz saklımız yoktur, telefonlar internet hep açık ve ortadadır. Eşimin facebook unu ben yönetirim mesaj gelince ben ilgilenirim. Hatta bir kere eşime kızın teki facebooktan mesaj atmış, talepkar bir mesaj malum...:47: Eşim hemen telefon etti, bana böyle bir mesaj gelmiş sen ilgilen dedi (nişanlıydık daha). Ben de bir güzel cevabını verdim. Kız intihar etmediyse iyi yani...

Dipnot:Bu durum olağanüstü birşey değildir, normali budur.

intihar ettiyse de üzül(e)mem.

eşimin face hesabı yok, ben aldım kullansın diye, (o bahanesi aslında, bazı oyunlar için kendim istek gönderim kendim kabul edecektim o istekleri :1: ) 1 sene boyunca ne açtı, ne baktı. arkadaşlık isteği geliyordu, tanıyor musun diye soruyordum, evet derse kabul hayır derse ret. artık tanımadığım insanlara, ayıp olmasın diye eşimin ağzından yazmaktan fenalık gelince, kapadık.

asla özür dilemez ama asla yalan konusmaz esim hic kimse 4 4 lik degildir herkes hatasini görse zaten sorun olmaz

Buna yorum yapmıycam geçen bi'konuda çok güzel övdüm ettim, ertesi gün kendi nazarım değdi ağla ağla şişirdim gözleri:25:
İyi diyenler tahtaya vursun:27:

Annesinin hatalarını örtmek konusu haricinde 8 yıldır hiç yalanına ratlamadım.

Ama konu annesi olunca her zaman olmasa da ara ara onu savunmak adına yalanlarını yakaladım.

Merhaba sadece ilk mesajı okuyarak yorum yapacağım.
Konu sahibi arkadaşım sözüm size değil ama ben bu tür genellemelere çok kızıyorum.Dürüst erkek yoktur demek büyük bir zan.Belki siz rastlamamışsınızdır ama muhakkak vardır dürüst erkekler yada tam tersini söyleyeyim her insanda yok mudur biraz yalancılık.Yalan demek illa hayat memat mevzularda söylenir demek değil.Biz kadınlar çoğu kez 5 dakikaya hazırım deriz 15 dakikaya dahi hazırlanmayacağımızı bile bile..
Velhasıl erkeklere karşı güven eksikliğiniz varsa, aşmaya çalışın.

Sevgilimi 13 yıldır tanırım, sevgili olmadan önce arkadaştık, bir süre de birlikte çalıştık, bazen keşke yalan söylese diyorum, fazlaca dürüst.

Asabidir, özür dilemeyi bilmez, alttan almayı bilmez ama bilirim ki bir şey söylüyorsa doğrudur. Bazen söylememeyi tercih eder, bana anlatmadığı bir şey varsa problemi kendisi çözmek istiyordur hiç müdahale etmem, her şey bitince oturup anlatır. Şükür ki yalanla ilgili bir sıkıntımız olmadı, bazen fazlaca dosdoğru olmasından yorulduğum bile oluyor. Umarım böyle kalır, çünkü hiç bir zaman asla yapmaz demek istemiyorum, insanoğlu şaşar beşer, her şeyi yapabilir.

dürüst erkek değil de dürüst insan varmıdır diye sormak lazım... :27: çok kalmadı malum...

ben şahsen herkesin herzaman dürüst olmayacağı kanaatindeyim.... kim ne derse desin hoşuna gitmeyen bir konudan bahsedin, sizin nasıl tepki vereceğinize göre o cevapta değişecektir....

sanırım bende şimdilik şanslılar grubundayım...

haa herkesin ufak tefek yalanı olmamışmıdır..olmuştur elbette...:44:

ben gönül rahatlığıyla diyorum.
hayatımda gördüğüm en dürüst insan,eşim.
sonsuz şükrüm :nazar:

Bunun cevabı bizde değil :) Ya dürüsttür, ya çok iyi bir yalancıdır biz dürüst sanarız da yakalanmaz.

Şimdi dürüsttür diyeceğim ilerde 2. şık olduğunu öğrenmekten çekiniyorum. İnsan sarrafı değilim nihayetinde :1: ,
Hep böyle kalsın inşallah.
Benimki dürüstlükten ziyade fazlaca saftır , benim kafamda tilkiler horona girerken onun aklından kötü şeyler geçmez, kim ne derse inanır. :52: kurban olduğum.

Esimle 5 yıl sevgili olduk 2 sene dir de evli yiz. .

ALLAH A BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN

ne sevgiliyken ne evliyken her zaman dürüst oldu hic değişmedi benden asla bişey saklamaz ne para sini ne İş hayatini herşey ini bilirim gezmesi etmesi yoktur carsiya bile çıkmaz tek başına hafta da 2 kez kahveye gider m kadar

Saklayacak bişey i yok yani evden ise işten eve İş hayatini bilirim parasini bilirim kısaca kız gibi eşim var tam bir aile erkeği :-):-)

erkek arkadaşımla 4 yıldır birlikteyiz yakında nişanımız olucak bende öyle yalanını yada başka kötü alışkablığını yakalamadım hiç görmedimde yapamıcağı şeyin sözünü vermez bende buldum böyle erkek bırakmıyayım diye uğraşıyorum:16:

Back
X