BEN SAÇMALIYOR MUYUM YOKSA BIR BAKIMA DOĞRU MU SIZCE DE?

Kingdom9821

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
558
1.706
113
23
Ya ben ne zaman güzel giden bir şeyimi birine bir arkadaşıma anlatsam o yolunda giden şey gün geçmeden bozuluyor Allah belasını veriyor gibi bir şey oluyor hoşlaştım çocuk vardi mesajlarima bakıyor benle ilgileniyor vs hiçbir sorun yoktu büyüsü bozulmasın diye başına bir iş gelmesin diye kimseyle paylaşmamıştım ama tutamayip kızlara anlattim bir saat geçmeden çocuk başka biri oldu sadece bu konu için değil her seyde böyle sizde de oluyor mu çıldırıcam ya kime ne zaman mutlu olduğum yolunda giden bir şeyi paylaşsam hep boyle oluyooo 😤😤😤

Çocuğa bana karşı hareketlerinden bahsettim sinir olduğumu vs şimdi yazdi ki bana beddua mi ettin heee beddua ettim 🙄🙄

Ya ben ne zaman güzel giden bir şeyimi birine bir arkadaşıma anlatsam o yolunda giden şey gün geçmeden bozuluyor Allah belasını veriyor gibi bir şey oluyor hoşlaştım çocuk vardi mesajlarima bakıyor benle ilgileniyor vs hiçbir sorun yoktu büyüsü bozulmasın diye başına bir iş gelmesin diye kimseyle paylaşmamıştım ama tutamayip kızlara anlattim bir saat geçmeden çocuk başka biri oldu sadece bu konu için değil her seyde böyle sizde de oluyor mu çıldırıcam ya kime ne zaman mutlu olduğum yolunda giden bir şeyi paylaşsam hep boyle oluyooo 😤😤😤
Başak burcumusunuz?

Yaa aman başına iş gelir de nazar değer diye sevgilini saklamak nedir yaa he bir sende sevgili var herked sap gibi geziyor çevrelerinde başka eş dost yok size gözleri değecek..bu işler öyle olsa sosyal medyada herşeyini paylaşan çiftler ayrılırdı ya bu kadar önensemeyin kendinizi..

nasıl bir gözse artık 1saatte etki etmiş.maşallahı varmış şaka mısınız ya. 1 saatte neye karar verdiniz ne kadar değişti hep aşkım böcüğüm mü diyecek hem sevgilinizde vardır birşey..siz evlenip düğün yapsanız kese kağıdı geçirirsiniz damadın yüzüne

Yaa aman başına iş gelir de nazar değer diye sevgilini saklamak nedir yaa he bir sende sevgili var herked sap gibi geziyor çevrelerinde başka eş dost yok size gözleri değecek..bu işler öyle olsa sosyal medyada herşeyini paylaşan çiftler ayrılırdı ya bu kadar önensemeyin kendinizi..

nasıl bir gözse artık 1saatte etki etmiş.maşallahı varmış şaka mısınız ya. 1 saatte neye karar verdiniz ne kadar değişti hep aşkım böcüğüm mü diyecek hem sevgilinizde vardır birşey..siz evlenip düğün yapsanız kese kağıdı geçirirsiniz damadın yüzüne
Akjdlsjxkzjxkzjxkzkc ya hayir bu mesela bir örnek hayatımın her konusunda böyle Allah affetsin çok güldüm ama haklisiniz laxjzljxoz

Sevgili konusunda değil ama planlarınızı özellikle kimseyle paylaşmamaya çalışın, insanlar olumlu enerjileri çekiyor sana negatif enerjilerini gönderiyor resmen 🙄 eskiden her şeyi paylaşmak isterdim sevdiklerimle, baktım ki neyi anlatsam 180 derece dönüyor, anlatmıyorum artık

Ben bi arkadaşımda farkettim bunu. Eşimle sevgiliyken mutlu olduğum bişeyi o arkadaşımla paylaşınca bizim yarısı gün aramız açılıyordu. Ki biz normalde kavga etmeyiz. Kavga edip gürültümüz patırtımız olmamasından, olunca da farkettim bunu. Bu 5 sefer olmuştur. Sonra anlatmamayı tercih ettim. Ben evlendikten 3 ay sonra 2 aylık tanıdığı adamla evlendi(kaçtı). Şimdi de arar evliliğim hakkında mutlumusunuz eşin nasıl davranıyor vs diye soru sorar. Monoton diyorum geçiştiriyorum. Ağrımayan başımı ağrıtmamın lüzumu yok.

İnsanların enerjisi gerçekten etkileyebiliyor.

Ya of yanlış anlaşıldım cocuk sadece bir örnekti hayatımın her noktasında mutluluğumu biriyle paylaşınca hep kötü bitiyor
Böyle düşünürseniz tesadüfleri gerçek sanırsınız. Bu çocuk neyse o. Tam tersi arkadaşınıza anlattıktan sonra gerçek yüzünü görmüşsünüz. Sizin için iyi olmuş.

Back
X