BEN SAÇMALIYOR MUYUM YOKSA BIR BAKIMA DOĞRU MU SIZCE DE?

Ben bi arkadaşımda farkettim bunu. Eşimle sevgiliyken mutlu olduğum bişeyi o arkadaşımla paylaşınca bizim yarısı gün aramız açılıyordu. Ki biz normalde kavga etmeyiz. Kavga edip gürültümüz patırtımız olmamasından, olunca da farkettim bunu. Bu 5 sefer olmuştur. Sonra anlatmamayı tercih ettim. Ben evlendikten 3 ay sonra 2 aylık tanıdığı adamla evlendi(kaçtı). Şimdi de arar evliliğim hakkında mutlumusunuz eşin nasıl davranıyor vs diye soru sorar. Monoton diyorum geçiştiriyorum. Ağrımayan başımı ağrıtmamın lüzumu yok.

İnsanların enerjisi gerçekten etkileyebiliyor.
Anlatmak istediğim tam olarak buydu anlatmicam zaten kaçtir başıma geliyor

Verdiğin örneğin tamamen tesadüfi gerçekleştiği aşikar ama benim de zaman zaman kıl olduğum bir durum bu.
Uçabildiğini kimseye söyleme, öyle bi inanmazlar ki düşersin demişler.
Murphy mi denir enerji mi denir nazar mı denir bilemiyorum ama geliyor başıma.

Verdiğin örneğin tamamen tesadüfi gerçekleştiği aşikar ama benim de zaman zaman kıl olduğum bir durum bu.
Uçabildiğini kimseye söyleme, öyle bi inanmazlar ki düşersin demişler.
Murphy mi denir enerji mi denir nazar mı denir bilemiyorum ama geliyor başıma.
Dediginiz gibi o tesadüfen olabilir ondan örnek veresim geldi ama başka şeylerde de oluyor

Ben bi arkadaşımda farkettim bunu. Eşimle sevgiliyken mutlu olduğum bişeyi o arkadaşımla paylaşınca bizim yarısı gün aramız açılıyordu. Ki biz normalde kavga etmeyiz. Kavga edip gürültümüz patırtımız olmamasından, olunca da farkettim bunu. Bu 5 sefer olmuştur. Sonra anlatmamayı tercih ettim. Ben evlendikten 3 ay sonra 2 aylık tanıdığı adamla evlendi(kaçtı). Şimdi de arar evliliğim hakkında mutlumusunuz eşin nasıl davranıyor vs diye soru sorar. Monoton diyorum geçiştiriyorum. Ağrımayan başımı ağrıtmamın lüzumu yok.

İnsanların enerjisi gerçekten etkileyebiliyor.
Bende de var aynısından baş edemiyorum
Eski sevgilim bana hiç trip atmazdı mesela, 2 sene trip atmayan adam, bu kız seninki sana hiç trip atıyor mu dedi kendi sevgilisini anlatırken yok dedim, o gün adam tribin alasını attı
Bu kıza ne zaman bir olayla alakalı mutluluğumu anlatsam ya plan bozulur ya başıma üzücü bsy gelir
Ve çok geziyor diye göz ettiği bir kızın da ayağı kırıldı
Hala etrafımda ama olabildiğince bsy anlatmıyorum, yine de herşeyi soruyor

Ya çocuk bir örnekti hayatımın her noktasında mutlu olduğum bir şeyi birileriyle paylaşınca hep kötü bitiyor mutluluğum kursağımda kalıyor kaçtır da başıma geliyor
Bu düşünceyi değiştirin. Tabi ki herkese herşeyi anlatmayın ama bu tarz düşünerek negatif enerji çekiyorsunuz.

Eski sevgilim bana hiç trip atmazdı mesela, 2 sene trip atmayan adam, bu kız seninki sana hiç trip atıyor mu dedi kendi sevgilisini anlatırken yok dedim, o gün adam tribin alasını attı
Bu kıza ne zaman bir olayla alakalı mutluluğumu anlatsam ya plan bozulur ya başıma üzücü bsy gelir
Artik guzel bir sey de kimseyle paylasilamiyor 🙄

Sorsa da olumsuz şeyler söyleyin. Ben böyle çözüm buldum.

Ya ben ne zaman güzel giden bir şeyimi birine bir arkadaşıma anlatsam o yolunda giden şey gün geçmeden bozuluyor Allah belasını veriyor gibi bir şey oluyor hoşlaştım çocuk vardi mesajlarima bakıyor benle ilgileniyor vs hiçbir sorun yoktu büyüsü bozulmasın diye başına bir iş gelmesin diye kimseyle paylaşmamıştım ama tutamayip kızlara anlattim bir saat geçmeden çocuk başka biri oldu sadece bu konu için değil her seyde böyle sizde de oluyor mu çıldırıcam ya kime ne zaman mutlu olduğum yolunda giden bir şeyi paylaşsam hep boyle oluyooo 😤😤😤
Demek çabuk nazara geliyorsun kimseye anlatma bence bizdede oluyor eşim ve bende birine bişey anlatınca olmuyor kenafir gözlü insanlar 😂

Benim de çok oluyor, çocuk hiç hastalanmadi desem hemen hastalanır, iştahı açık desem kapanır, arabam iyi desem kesin bozulur vb vb

Canım anneannem derdi ki mutluluk sessizliği sever ,onun yaridir. Olmayan ama olmasını umduğunuz şeyleri kimseye anlatmayın. Farkındasınız ki etkilenmeye açıksınız. Tutun kendinizi, kesinleşenr kadar bahsetmeyin konu her neyse

Back
X