Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
K.v. Eşi ile şehir dışında bende Salaklık edip aradım, insanca, aman 3 günlük dünya falan filan diye, nasılsın iyi misin inanmazsın belki ama özledim sizi dedim, salağım valla, hı hı inanırım inanırım inanmam mı ondan okadar çok aradın dedi, üfff salağım ya ne aradım ki
Yok öyle değildi valla iyi oluyum diyorum da olmuyo işteYa bence hoşuna gitmiştir ondan öyle demiştir....
Yok öyle değildi valla iyi oluyum diyorum da olmuyo işte
Neden böyle meraklı olurlar ki laf vurmayaBoşver takma kafana. Sen kendi vicdanını rahatlattın mı? Evet. O zaman karşındakinin ne düşündüğünün bir önemi yok bence..
Ne bileyim komik gelcek ama eşimle çocuğumuz olmuş babanesi dedesi falan filan öyle gzl bi hayalin akabinde aradımGerçekten özlediğin için mi özledim dedin :)
Olsun hal hatır sormuşsun işte ne güzel.
K.v. Eşi ile şehir dışında bende Salaklık edip aradım, insanca, aman 3 günlük dünya falan filan diye, nasılsın iyi misin inanmazsın belki ama özledim sizi dedim, salağım valla, hı hı inanırım inanırım inanmam mı ondan okadar çok aradın dedi, üfff salağım ya ne aradım ki
Yaptıklarından haz etmiyorum evet ama adım atıyım dedim, anladım ki tekrar bizden bi cacık olmazcanım sende hem hazetmiyorsun kadından hem de arıyorsun
Biz pek anlaşamayın bir k.v. - gelin profiliyiz, o cevabı sitemi ondanBenim kayınvalidem de öyle der hafif sitem yollu..
Ben gülerek başka konuya geçiyorum ee havalar nasıl felan diye :) Sürekli telefon başında değilim ki anne hem sen niye hiç aramıyorsun diyorum
Kötü bi niyetle dememiştir insan sevdiğine sitem eder sonuçta :)
Takılma oralara.. Gül geç :)
Salaklık ettim işte ona göre öyleBoşver canım sen yapacağını yapmışsın...
Salaklık ettim işte ona göre öyle
Evet öyleydi, arayıpta verdiği cvplarla Ogün ne kadar haklı olduğumu bîr kez daha ispatladısen geçenlerde ne arayıp duruyon be kaynana diye konu açmamış mıydın ya
He hekadın geçenlerde açmadığın telefonlarına istinaden samimiyetine inanmamıştır
muhtemelen