Ben salağım ya

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
K.v. Eşi ile şehir dışında bende Salaklık edip aradım, insanca, aman 3 günlük dünya falan filan diye, nasılsın iyi misin inanmazsın belki ama özledim sizi dedim, salağım valla, hı hı inanırım inanırım inanmam mı ondan okadar çok aradın dedi, üfff salağım ya ne aradım ki

Gerçekten özlediğin için mi özledim dedin :)
Olsun hal hatır sormuşsun işte ne güzel.

K.v. Eşi ile şehir dışında bende Salaklık edip aradım, insanca, aman 3 günlük dünya falan filan diye, nasılsın iyi misin inanmazsın belki ama özledim sizi dedim, salağım valla, hı hı inanırım inanırım inanmam mı ondan okadar çok aradın dedi, üfff salağım ya ne aradım ki

Ya bence hoşuna gitmiştir ondan öyle demiştir....

Benim kayınvalidem de öyle der hafif sitem yollu..
Ben gülerek başka konuya geçiyorum ee havalar nasıl felan diye :) Sürekli telefon başında değilim ki anne hem sen niye hiç aramıyorsun diyorum
xenforo-smilies-kk48.gif

Kötü bi niyetle dememiştir insan sevdiğine sitem eder sonuçta :)
Takılma oralara.. Gül geç :)

canım sende hem hazetmiyorsun kadından hem de arıyorsun

Benim kayınvalidem de öyle der hafif sitem yollu..
Ben gülerek başka konuya geçiyorum ee havalar nasıl felan diye :) Sürekli telefon başında değilim ki anne hem sen niye hiç aramıyorsun diyorum
xenforo-smilies-kk48.gif

Kötü bi niyetle dememiştir insan sevdiğine sitem eder sonuçta :)
Takılma oralara.. Gül geç :)
Biz pek anlaşamayın bir k.v. - gelin profiliyiz, o cevabı sitemi ondan

Salaklık ettim işte ona göre öyle

Boşver bunlar hep senin elinde koz olarak kalacak. Sen insanlığını yapmışsın. Benim annemde kendi annesini aramaya korkuyor sürekli laf sokuyor kadının 3 gün morali bozukluyor. Bazı insanlar böyle işte.

sen geçenlerde ne arayıp duruyon be kaynana diye konu açmamış mıydın ya:KK53:

kadın geçenlerde açmadığın telefonlarına istinaden samimiyetine inanmamıştır
muhtemelen

Boşverrrrrr herkesin kendi ayıbı gerçekten özlediğin için mi aradın peki :KK70:

salaklık değil, insanlık yapmışsın...
kendine saygın olsun hakaret edip durma, kayınvaliden de bir gün görür iyi niyetini.
boşver artık takma kafana.

X