Ben sanırım hastayım

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Kızlar ben ms hastasıyım 3 yıl oldu teşhis edileli. bu psikolojik de etkiliyor. ms çok bir dert olmadı bana başım dönüyor ve yoruluyorum bazen. neyse. asıl konu eşim. dün sordum ki nisanliyken ms olduğumu bilsen evleniirmiydin benle dedim. Hayır dedi bana direk. pat pat doğruları söyleyen biridir. hak da veriyorum. tmm diyorum. tercih edilmez tabi. ama bunu soran evledigin ms hastası biri ise gönül alıcı olunur değilmi? bence beyaz yalan bile söylenebilir. kırıldım ve konuşmak istemiyorum şu an kendisi ile.
anladı tabi. sormuyor bile neyin var diye. ben dedim konuşalım mı dedim. boşver yine aynı şeyler dedi benim dedim ihtiyacım var konuşmaya dedim. yarın konuşalım dedi. ayrı odalarda oturuyoruz simdi. çok kafam karıştı. ben mi hataliyim kızlar. dışardan bir gözle daha iyi görülür diye siz aklıma geldiniz.

Yine aynı şeyler diyince öncesinde farklı konuşmalar da oldu diye hissettim.
Neyine güveniyorsa :kahve:

Kızlar ben ms hastasıyım 3 yıl oldu teşhis edileli. bu psikolojik de etkiliyor. ms çok bir dert olmadı bana başım dönüyor ve yoruluyorum bazen. neyse. asıl konu eşim. dün sordum ki nisanliyken ms olduğumu bilsen evleniirmiydin benle dedim. Hayır dedi bana direk. pat pat doğruları söyleyen biridir. hak da veriyorum. tmm diyorum. tercih edilmez tabi. ama bunu soran evledigin ms hastası biri ise gönül alıcı olunur değilmi? bence beyaz yalan bile söylenebilir. kırıldım ve konuşmak istemiyorum şu an kendisi ile.
anladı tabi. sormuyor bile neyin var diye. ben dedim konuşalım mı dedim. boşver yine aynı şeyler dedi benim dedim ihtiyacım var konuşmaya dedim. yarın konuşalım dedi. ayrı odalarda oturuyoruz simdi. çok kafam karıştı. ben mi hataliyim kızlar. dışardan bir gözle daha iyi görülür diye siz aklıma geldiniz.
öncelikle geçmiş olsun mevlam şifa versin,açık sözlülük güzel bir şeydir ama eşiniz biraz patavatsızlık yapmış ...

ne kadar sormayabilirdim ki ömür boyu mu

sorunca ne kazandınız ki üzülen yıpranan siz oldunuz.

o yüzden bazen cevabını tahmin ettiğiniz şeyleri sormamak en iyisi.

ayrıca kim bilir hayat bu siz ona muhtaç olmayabilirsiniz ama o size olabilir.

kocanız çok feci düşüncesiz bir adam.

ne kadar sormayabilirdim ki ömür boyu mu

Evet

Ama siz bu cevabı alacağınızı biliyormuşsunuz bence

Yani olur mu aşkım seninle her şartla evlenirdim der belki diye sormuşsun o da dememiş

Olmamış şeyleri sormayın mevcut durumdan memnun değilse eşiniz çözüm arasın ama şöyle olsa böyle olsa ne yapardın soruları sadece ilişkiyi yıpratmaya yarar

kırıcı bir cevap olmus..severek evlenmediniz mi ? birileri araci oldu apar topar mi evlendiniz.niyeyse bende boyle bir izlenim olusturdu.cok gecmus olsun allah sifa versin tedavinizi ihmal etmeyin..esinizde hatasini anlar gonlunuzu alir insallh ayip etmis..

Allah şifa versin ama eşin doğruları söyleyen birisiymiş sormasaydın keşke
buna da çok takılıp kendinizi üzmeyin bence her ilişkide böyle iniş çıkışlar olabilir
çok irdelemeden ve bu hastalığı eksiklik olarak görmeden iyileşmeye çalış canım
hastalık bu Allah vermesin yarında onun başına verebilir
bu bilinçle yaklaş hastalığına üzme kendini

kırıcı bir cevap olmus..severek evlenmediniz mi ? birileri araci oldu apar topar mi evlendiniz.niyeyse bende boyle bir izlenim olusturdu.cok gecmus olsun allah sifa versin tedavinizi ihmal etmeyin..esinizde hatasini anlar gonlunuzu alir insallh ayip etmis..
severek evlendik tabi. görücü vs değil. Ama olmadı bişeyler demekki.

Geçmiş olsun .bende evlendikten sonra bir rahatsizligimin olduğunu öğrendim ve cidden zor bir süreç geçirdik ömür boyu da tedavi ilaçlar gebelik yasak vs. Bekarken olsaydı eşim belki kabul etmezdi .sorduğumda ozaman ki psikolojim durumum şartlar vs ne olurdu bilemeyiz suan ikimizinde imtihanı bu deyip konuyu kapattık. Direkt söylediği için kırılmış olabilirsiniz ama zaten Eşinizin huyu buymus bence çok kafanıza takmayin uzmeyin kendinizi psikoloji çok etkiliyor rahatsizliginizi. .Sağlıklı günler :)

Kocanızın ömür boyu turp gibi olacağının garantisi mi varmış sorun bakalım.
zaten öyle dedi o da. belli olmaz ama sormuşum cvp vermiş. yalanmi söyleyeyim diyor. ben biraz hasta değilim psikolojisine girmek istedim galiba. onun bana bilmemki heralde evlenirdim falan diyeceğini düşündüm. birde bu bir fırsat olmalıydı ona. benimle evledigine pişman olmadığını anlatabilirdi en basitinden. :(((

badoslamadan hayır deyince kötü olmuşsunuzdur.

tam tersini düşünün. o ms olsaydı siz evlenir miydiniz ?
ya eşiniz açık sözlülükten ziyade acımasız geldi bana

Ne yazık ki vicdandan yoksun.. Hadi öküzlük yaptın açıksözlülük adı altında.. Bari hasta olduğunu bildiği halde seni böyle üzüntünle başbaşa bıakmak yerine, seninle konuşmayı ertelemeseydi.. Hiç vicdan yokmuş hiç...

Back
X