• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN SAPIKMIŞIM :)

melaesef kuzum eskiden beri kadin arzulayamaz ayip isteyemez ayip neden ama belli deil birileri cazip geldinde soyleyince ki bu normal hemen aboo azmis sapik murat boz banada cekici gelmez esmer uzun boylu erkekler hep cekici gelmistir bana bu yuzden zati kocamla evlendim ya nryse civitmeden :KK45::KK45:
Insanlarin bir seyi arzulamasi istemesi kadar normal bisey yok arzulayinca zannediyolarki hemen firsat bulsan yapacaksin oda kisisinin kendine bagli yani sunu demek istiyorum
Arzularsan yapiyomus gibi hemen damga burmalari insanlari bir cirpida harcamalari sinirime dokunuyorseni bilen bilen bilir bilmeyen utansin minnakim
:KK67::KK67:
aynen böyle canım zaten kadınsan susacaksın her konu da o zaman hanımsın :cool:

Maalesef ülkemizde erkekler kasıla kasıla heryerde ' aga kadın dediğinin balık etli olacak, göğüsleri büyük olacak, kalçası dolgun olmalı. Yatakta iyi olsun..' gibi cümleler kurarken kadınların cinsellik hakkında yorum yapması, hatta düşünmesi bile ayıplanıyor..
Birisi sana sapık diyen asıl sapıklara söylemeli ki kendisi mitoz bölünme ile çoğalmadı, ve cinsellik hemen hemen doğada ki her canlı icin gerekli bisey..

Maalesef ülkemizde erkekler kasıla kasıla heryerde ' aga kadın dediğinin balık etli olacak, göğüsleri büyük olacak, kalçası dolgun olmalı. Yatakta iyi olsun..' gibi cümleler kurarken kadınların cinsellik hakkında yorum yapması, hatta düşünmesi bile ayıplanıyor..
Birisi sana sapık diyen asıl sapıklara söylemeli ki kendisi mitoz bölünme ile çoğalmadı, ve cinsellik hemen hemen doğada ki her canlı icin gerekli bisey..
aynen öyle kadın erkek eşit değil asla da olamayacak ..
Bu konu hala kapanmadi mi:KK48::KK48::KK48:
kapansın mı :63::cool:

O kas ne ola ki, ayıp bi kas mı o_O

index.php
A o daire icindeko yer :KK8:

Back
X