• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN SAPIKMIŞIM :)

bende "sapıkım":KK24: cinsellikten utanmaya gerek yok zaten. yada insanın zevk aldığı şeyelrden bahsetmeside sıkıntı değil. bende açıkça dile getiririm. eşime, aileme, arkadaşlarıma... ama sanki iş yerinde konuşulması uygun olmamış. ben kendi işyerimde çalışanların bu şekilde konuşmasına şahit olsam uyarı veririm. biliyorsunuzki kurumsal firmalarda en ufak cinsel muhabbet iş yerinde cinsel taciz davalarına neden olduğundan yasak. hatta çalışanlara bu konuda eğitimler veriliyor. ama şahsi fikrimdir.

Eşşeğe ve damacanaya hallenenlerin, küçücük çocukların ırzına geçenlerin olduğu ülkede siz miymişsiniz sapık? Ölüyle bile cinsel ilişkiye girebilen yaratıklar hakkında ne düşündüğünü sorsaydınız sizi bu şekilde etiketleyenlere.
onlara gitmeye gerek yok ki ben kimseyi taciz etmiyorum bir erkek yanımdan geçerken laf atmıyorum yani :KK14:

kemik dedimse şu bel kısmı yani :KK53:
AL-tattoo-290x380-custom.jpg

kası herkes sever benim olayım başka :KK8:

göstercem ama sapıtcam en sonunda o olacak:KK53:

Uyluk kemiklerini diyorsun sanırım. Hastasıyım ben de. Bir de boyundaki kemiklere hastayım. Sanırım kemik sapığıyım ben.

Minnak sapıksın be yaaa banamı anlatıyorsun:KK53: bilmiyossss sankiiii:KK45:
ya al işte :KK70: tamam sapıkım dombişim :KK70:

bende sapıkım:KK24: cinsellikten utanmaya gerek yok zaten. yada insanın zevk aldığı şeyelrden bahsetmeside sıkıntı değil. bende açıkça dile getiririm. eşime, aileme, arkadaşlarıma... ama sanki iş yerinde konuşulması uygun olmamış. ben kendi işyerimde çalışanların bu şekilde konuşmasına şahit olsam uyarı veririm. biliyorsunuzki kurumsal firmalarda en ufak cinsel muhabbet iş yerinde cinsel taciz davalarına neden olduğundan yasak. hatta çalışanlara bu konuda eğitimler veriliyor. ama şahsi fikrimdir.
konuşmaya çalışınca sen evli değilsin diyorlar e evlenince mi başlıyor sanki hormonlar çalışmaya :KK14:

onlara gitmeye gerek yok ki ben kimseyi taciz etmiyorum bir erkek yanımdan geçerken laf atmıyorum yani :KK14:
Size bu kadar rahat sapık denebilmesinin tek nedeni kadın olmanız. Bir erkek bu muhabbetleri yapsa son derece normal karşılanırdı.

Şaka gibi ama derdim cidden bu benim :KK12:

Yahu arkadaşlar bari siz söyleyin insan cinsel anlamda hoşlandığı ya da hoşlanmadığı şeyleri söyleyince sapık mı oluyor ? Beni bilen bilir her konuda konuşurum asla da çekinmem neden çekineyim ki ? İyi kötü burada herkesin bir cinsel hayatı yok mu ? sanki bir tek bu konuları ben biliyormuşum gibi tavırları var insanların :KK12:
Yanlış anlaşılmasın derdim kk hatunları değil zaten az önce iş arkadaşlarımla bir muhabbet geçti o patlama noktam oldu.

Az önce iş yerinden arkadaşım bir filmin çekimlerine bakıyormuş bende odaya gittim baktım murat bozun üstsüz bir resmi var kaslı falan peh haz etmem kendisinden fakat dedim ki ben erkekte en çok bel kemiği kısmını beğeniyorum bana çok çekici geliyor :KK8: hoşlanıyorum arkadaşım ne yapayım yani seviyorum ki söyledim :63: hemen şak diye sapık damgamı yedim her zamanki gibi neymiş kemikten bile hoşlanıyor muşum :KK12: annem bile terbiyesiz diyor hemen ben kimle konuşayım dağa taşa mı anlatayım allah aşkına :KK48: size soruyorum sapık mıyım ben ? yemeğime şap falan koymalı mıyım ?:confused:
e var biraz demek ki :D:D

Yahu arkadaşlar bari siz söyleyin insan cinsel anlamda hoşlandığı ya da hoşlanmadığı şeyleri söyleyince sapık mı oluyor ? Beni bilen bilir her konuda konuşurum asla da çekinmem neden çekineyim ki ? İyi kötü burada herkesin bir cinsel hayatı yok mu ? sanki bir tek bu konuları ben biliyormuşum gibi tavırları var insanların :KK12:
Yanlış anlaşılmasın derdim kk hatunları değil zaten az önce iş arkadaşlarımla bir muhabbet geçti o patlama noktam oldu.

Az önce iş yerinden arkadaşım bir filmin çekimlerine bakıyormuş bende odaya gittim baktım murat bozun üstsüz bir resmi var kaslı falan peh haz etmem kendisinden fakat dedim ki ben erkekte en çok bel kemiği kısmını beğeniyorum bana çok çekici geliyor :KK8: hoşlanıyorum arkadaşım ne yapayım yani seviyorum ki söyledim :63: hemen şak diye sapık damgamı yedim her zamanki gibi neymiş kemikten bile hoşlanıyor muşum :KK12: annem bile terbiyesiz diyor hemen ben kimle konuşayım dağa taşa mı anlatayım allah aşkına :KK48: size soruyorum sapık mıyım ben ? yemeğime şap falan koymalı mıyım ?:confused:

Kültür meselesi bazıları çok muhafazakar yetiştirlir, bazıları da çok rahat. Kimseyi eleştirmek yada suçlamak için demiyorum ama herkesin yetiştirilme şekli farklı maalesef. Sana çok doğal gelen olağan olan karşındakine çok aykırı, ayıp gelebilir. İnsanları değiştiremezssin tabi kendinide:KK24: Azdığın falan yok şapa gerek yok yani. :KK20:

Kültür meselesi bazıları çok muhafazakar yetiştirlir, bazıları da çok rahat. Kimseyi eleştirmek yada suçlamak için demiyorum ama herkesin yetiştirilme şekli farklı maalesef. Sana çok doğal gelen olağan olan karşındakine çok aykırı, ayıp gelebilir. İnsanları değiştiremezssin tabi kendinide:KK24: Azdığın falan yok şapa gerek yok yani. :KK20:
ya canım bak istedii kadar muhafazakar ya da başka birşey olsun sokağın ortasında bağıra çağıra konuşmuyoruz ki bizbizeyiz sonuçta :cool:

sapiklik degil de, herkesin yaninda soylenmemesi lazim iste.. herkesin algisi bir degil ki..

konuşmaya çalışınca sen evli değilsin diyorlar e evlenince mi başlıyor sanki hormonlar çalışmaya :KK14:

hahaha tabi evlenmeden bilmekte bahsetmekte ayıptır. hatta evlenincede ayıptır. kadın dediğin yatakta sünger bob gibi yatar kıpırdamaz. kıpırdar, eller zevk alırsa yollu derler.

sapiklik degil de, herkesin yaninda soylenmemesi lazim iste.. herkesin algisi bir degil ki..
adam seçemiyorum ki lavantacım kimin yanında konuşabilirim diye akla karayı seçiyorum zaten :KK14:
hahaha tabi evlenmeden bilmekte bahsetmekte ayıptır. hatta evlenincede ayıptır. kadın dediğin yatakta sünger bob gibi yatar kıpırdamaz. kıpırdar, eller zevk alırsa yollu derler.
aynen sanki bilmiyoruz millet ne fena valla söylemeyenden korkacaksın:cool:

Back
X