• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN SAPIKMIŞIM :)

Ne bileyim bel kemiği bel kemiği almış yürümüş omurgaya bel kemiği diyoruz biz. :KK53: yok adonis sevmem bel kemiği severim gibi yorumlar var da merak ettim neresi burası. :KK45:

büyük olasılık adonise bel kemiği dediler :)
ben de severim ama adonis :D:KK49:

sapıklar işte allahın bi kemiği neresi seksi dimi töbe töbe gözleri dönmüş:KK70::KK70:

index.php
Matmazelim simdi dgru di daire icindeki yer icini giciklamio mu :KK8:

benm herif beni ayaklarimdan tavana asip. İskence edecek :mad:

ülke olarak seks kelimesinden ve bununla ilgili bağdaştırmalardan çok korkuyoruz malumunuz biz ışınlanarak olduk...

index.php
Matmazelim simdi dgru di daire icindeki yer icini giciklamio mu :KK8:

benm herif beni ayaklarimdan tavana asip. İskence edecek :mad:

allah seni ne etmesin cimcime kocan tavana asıcak ama mune de mapusa:KK70::KK70::KK70: bak buda pelin abinin pisine dönmesin:KK70::KK70::KK70:

ben kaçayım beni yoldan çıkarma:KK55::KK70:

ayrıca böle kaslılar yeryüzünde yaşıyorlar mı ki genelde orası yag bağlamış oluyor :KK51:

ha varsa yaşıyan nefes alan biri herkesin kocası var bana nikah düşer:KK200::nazar:En Büyük KK:KK37::KK8::KK8::KK8:

çekilin dokunmayın bakmayın:KK8::KK8:

:KK67::KK67::KK67:

İş yerimde sabahçı grupla herşeyi konuşabilirim , geyiğin dibine vururuz. Ama öğleci gruba ne desen ayy çok fenasın, ayy ne sapıksın, ayy inanmıyorum.....
Yani baktın senle aynı kafa yapısında değil zorlama.
Bu arada o kemiklerden aşağı giden yer varya bende orayı pek beğenirim ama eşimde :confused::confused::confused::confused::confused:
Not: eşim arkamda ne yazdığıma bakıyo

Şaka gibi ama derdim cidden bu benim :KK12:

Yahu arkadaşlar bari siz söyleyin insan cinsel anlamda hoşlandığı ya da hoşlanmadığı şeyleri söyleyince sapık mı oluyor ? Beni bilen bilir her konuda konuşurum asla da çekinmem neden çekineyim ki ? İyi kötü burada herkesin bir cinsel hayatı yok mu ? sanki bir tek bu konuları ben biliyormuşum gibi tavırları var insanların :KK12:
Yanlış anlaşılmasın derdim kk hatunları değil zaten az önce iş arkadaşlarımla bir muhabbet geçti o patlama noktam oldu.

Az önce iş yerinden arkadaşım bir filmin çekimlerine bakıyormuş bende odaya gittim baktım murat bozun üstsüz bir resmi var kaslı falan peh haz etmem kendisinden fakat dedim ki ben erkekte en çok bel kemiği kısmını beğeniyorum bana çok çekici geliyor :KK8: hoşlanıyorum arkadaşım ne yapayım yani seviyorum ki söyledim :63: hemen şak diye sapık damgamı yedim her zamanki gibi neymiş kemikten bile hoşlanıyor muşum :KK12: annem bile terbiyesiz diyor hemen ben kimle konuşayım dağa taşa mı anlatayım allah aşkına :KK48: size soruyorum sapık mıyım ben ? yemeğime şap falan koymalı mıyım ?:confused:
Bende konuşurum hatta kkda çekinmeden konuşanlatdanım :KK53: anlat derdini yavrucumm gel şöyle bakim :KK8:
bende eşimin omuz kemiği varya orasından çok hoşlanıyorum kapat şunu üstüne atlicam şimdi diyoruö sapıkmıyım ki :KK45:

Bende konuşurum hatta kkda çekinmeden konuşanlatdanım :KK53: anlat derdini yavrucumm gel şöyle bakim :KK8:
bende eşimin omuz kemiği varya orasından çok hoşlanıyorum kapat şunu üstüne atlicam şimdi diyoruö sapıkmıyım ki :KK45:
eski formumuzu kaybettik bibim. hey gidi gençlik :KK14:

bende boyun ve gerdan severim bi de gömlek varsa, yakası açıksa, kıllar da görünüyosa tamamdır :KK70: kaslı tamam da genelde tüysüz oluyolar ve tüysüz olunca çocuksu geliyo bana.baby facese hele hepten kaybetti hiç etkilenmem.:KK14: yakışıklılığa değil karizmaya bakarım yani daha çok:p

benim cinsel hayatım yok mesela:KK70:demek ki burdaki herkesin yok .
şaka bir yana bende ulu orta her dakika cinsellik muhabbeti yapan hatunlardan bıktım .
kadınlar birbirine anlatmamalı bence kocasıyla sevgilisiyle yaşadıklarını ne bileyim genel anlamda açık fikirli olsamda hoşlanmıyorum ben bazı şeyler mahrem kalmalıdır bana göre .

Burada bile az cinsellik konussa yeni bir uye hemen erkek ilan ediliyor. Demek ki kadinlardan cinsellik konusmasi beklenmiyor.

allah seni ne etmesin cimcime kocan tavana asıcak ama mune de mapusa:KK70::KK70::KK70: bak buda pelin abinin pisine dönmesin:KK70::KK70::KK70:

ben kaçayım beni yoldan çıkarma:KK55::KK70:

ayrıca böle kaslılar yeryüzünde yaşıyorlar mı ki genelde orası yag bağlamış oluyor :KK51:

ha varsa yaşıyan nefes alan biri herkesin kocası var bana nikah düşer:KK200::nazar:En Büyük KK:KK37::KK8::KK8::KK8:

çekilin dokunmayın bakmayın:KK8::KK8:

:KK67::KK67::KK67:
mapisa girersek bu resmi senin duvarina koymasini istiycm mune anacigumdan :8:

Back
X